düşüncelere saygımız sonsuz yorum için benÖncelikle konu içinkendi fikrimi söylicek olursam eğer mevlananın kitabında geçen şey aynen böle bana bu alemi gezdirdiler yani düşüncem şu ruhani olarak gezdirildi çünkü daha çocuktu o zamanlar yani bu olabilir ben pek ihtimal vermesemde olabilir ama denemicem orası ayrı bi konu
unutulmamış olmak güzel bi duyguymuşKonunun ismini okuyunca aklıma ilk kaptan geldi![]()

düşüncelere saygımız sonsuz yorum için ben![]()
unutulmamış olmak güzel bi duyguymuş![]()
![]()
![]()

Sen denemedin dimi shadow
Hayır daha denemedimSen denemedin dimi shadow

Tam tahmin ettiğim gibiHayır daha denemedim![]()

Tam tahmin ettiğim gibi![]()

Valla şuan korkmuyorum şu ağırlaşma işi varya arasına dururken hiç bişey düşünmeyeyim salayım vicudumu normaldede oluyo sonra noluyo diye topluyorum kendimiKonu dağılmasın lütfen![]()
Astral seyahati bu kadar büyütmeyin korkmayın yani korkarak başlıyoruz ama korkmamaya inandırın kendinizi![]()
sabır gerektiriyo biraz kişiden kişiye düşünceler de değişiyor doğal olarak!Valla şuan korkmuyorum şu ağırlaşma işi varya arasına dururken hiç bişey düşünmeyeyim salayım vicudumu normaldede oluyo sonra noluyo diye topluyorum kendimi

Nerden bildin lanUyku arası deneyip sonra korkup yorganı kafasına kadar çekip duayla uyuyanlarla kaynıyo şuan burası![]()

Herkesin korkusu başka demekkidostum daha önceki sayfalardayazıyor . bir arkadaş yaptım dedi . ilk sayfalara bak göreceksinkaptan henüz o mutluluğa erişmemiş (bizim gibi
)
herkesde gidip gelmeme , cin vb görme korkusu oluşmuş . sende yarı çıplakilginç
![]()
Ne olur ne olmaz ben işimi sağlama alayım da 
hahahaKıyafetin yükünden zarar gelmez , aksine o olmasa sıkıntıAstral seyahat sizin kontrolünüzde olan Birşey cin vb şeyleri Siz düşünmedikçe göremezsiniz ama filmlerde vs bi çok yaratık vs görüyorsunuz bunları düşünmemeye çalışın inanarak bunu başaracağız emin olun
soyut bi evrene Geçmiş gibi olduğun için bu vb varlıkların aklına geliyor veya gelecek olması normal Birşey bunu yenmek sizin elinizde
meditasyon ve nefes kontrol teknikleri Astral seyahat için birebir gelecektir sakinleşmek hafiflemek Birşey düşünmemek için idealdir![]()
yarı çıplak yatmaktaki amaç azda olsa üzerinizdeki kıyafetlerin yükünden kurtulmanız ve saf bedeninizle seyahate Hayır olmanızdır![]()

Alemsiniz yaaa...teşekkürlerçok harika bir konu olmuş tebrikler başarabildinmi peki
Önceki yorumlarda da belirttiğim gibi ilk Denememdeki korkudan sonra çıkış noktasına gelemedim hep bi dikkat bozukluğu var ama deniyorum vazgeçmek yok 
çok teşekkür ederim bu vb konularda telkin çok önemli adapte olmak şart inanmak gerek inşallah başaracağıminşallah başarırsın kaptan hayırlısı vazgeçme![]()

araştırmalar yapıp aklınıza takılan veya paylaşmak istediğiniz şeyler olursa yazabilirsiniztakipteyim başaran olursa yazsın

araştırmalar yapıp aklınıza takılan veya paylaşmak istediğiniz şeyler olursa yazabilirsiniz![]()