Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
gidip görmedik somut bir şey yok elimizde ama başta belirttiğim gibi insanoğluyuz ve hayal gücümüz çok kuvvetli düşüncelerimiz çok hızlı yön kazanıyor nereden nereye gideceğimiz belli değil her an herşeyle karşılaşabiliriz kontrolü kaybetmedikçe :)

Astral seyahatte uzaktaki bir arkadaşının yanına gidip onu rahatlıkla görebilirsin dokunmak yok konuşmak yok herşey yasak gibi :) :)
bin bir türlü hinlik geliyo aklıma ama biraz sonra hocam :D 1-2 yıl sonra denerim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
bu katman gerçekte var mıtelekinezi ve biyokinezi daha iyi geldi bana bunda bi sorun yok dimi hocam yani ruhsal sorun gibi
bildiğim kadarıyla yok :) profilime girip açtığım konularıma bakabilirsin telekinezi vb birçok konum var yardımcı olabilir :)

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
@0MG90 herhalde gittin ninanın yanına
bildiğim kadarıyla yok :) profilime girip açtığım konularıma bakabilirsin telekinezi vb birçok konum var yardımcı olabilir :)
denerimde ben biraz duygusal bi insanım (ortada değilim hocam yanlış anlaşma olmasın) psikolojim bozulur diye korkuyorum şimdi bile başım döndü

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
bin bir türlü hinlik geliyo aklıma ama biraz sonra hocam :D 1-2 yıl sonra denerim
hemen ilk denemede olmuyor ama biraz çaba ve büyük bir sabır gerek ayda 6-7kez dene ama sadece düşünce kontrolü olarak alıştır kendini :)

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
denerimde ben biraz duygusal bi insanım (ortada değilim hocam yanlış anlaşma olmasın) psikolojim bozulur diye korkuyorum şimdi bile başım döndü
bundan korkuyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
duygusal isen beni daha iyi anlarsın balık burcuyum 1 arkadaşım var aşırı asosyalim bana dokunmayan yılan bin yaşasın derim ve kolay kolay konuşmam sessizlik en büyük erdemimdir şimdi düşün beni :) ruhlar vb konulardan köpek gibi korkan biriyim ama bunu her ne pahasına olursa olsun başarmak istiyorum ve başaracağıma inanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
0MG90

0MG90

Üye
Denemedim ama bir ara yapıcam bakalım nolacak :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
duygusal isen beni daha iyi anlarsın balık burcuyum 1 arkadaşım var aşırı asosyalim bana dokunmayan yılan bin yaşasın derim ve kolay kolay konuşmam sessizlik en büyük erdemimdir şimdi düşün beni :) ruhlar vb konulardan köpek gibi korkan biriyim ama bunu her ne pahasına olursa olsun başarmak istiyorum ve başaracağıma inanıyorum :)
ilk cümleleriniz aynı ben hocam ama ben oğlağım

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
He bende yaptim gecen brezilya sili macindaydim neydi ole yha :) ya inanmayin bole seylere tamm biliyorum bu tur syleri vucudun.nasil bi hal aldginida ama gercekmis gbide sunu postalamayin lutfen milleti bu beynin verdgi o anki ozgurluk bedene

• Beğen
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
şimdi bunda pro olan insan burdan istanbul uçağına binip sabiha gökçen aktarmalı brezilayaya gidebilir mi ?(ruhen)
:kop: :kop2: :sirit::kop: :kop2: :sirit::kop: :kop2: :sirit::kop: :kop2: :sirit::kop: :kop2: :sirit:

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
:tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
evet olarak algılaladım insan bu yolla pro olduktan sonra bünyevi olayları(anladınız) tatmin edebilir mi
bu konuda ne derece ileri seviyede konuya hakim olursanız Astral seyahat ile farklı evrelere kadar gidebilir olunduğunu okumuştum ben! Bir kez daha hatırlatmak gerekirse Astral seyahat tamamen hayali ve de ruhani bir eylemdir beden sabit ruh gezicidir!
Olayı eğlence olarak değerlendirenlere Birşey demiyorum ilk bende öyle değerlendirmiştim çünkü!
Tahmin konusu Astral seyahat ile mümkün olur elbette insanın düşüncesini bilemeyiz ama Astral seyahat ile gördüklerimiz ile düşünceleri bir kefede toplayıp analiz edince bir nevi bazı konuları tahmin edebiliriz!

Tahmin konusunu bazı telekinezi olayları ile geliştirebilirsiniz! :)

OFFCENT

OFFCENT

Üye
yapmayı denedim ve Şuan Başım cidden çok Ağrıyor :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
yapmayı denedim ve Şuan Başım cidden çok Ağrıyor :(
daha önce de belirttim ilk denemede bedenden çıkış yapmayı planlamayın sadece alıştırma yapın aksi halde benim durumuma düşersiniz ilk demede çıkış yapmak istedim zorladım ve tam çıkarken korkup vazgeçtim şuan çıkış yapamıyorum aynı korku olur diye ama şuan hiç sıkıntı çekmeden kısa sürede çıkış seviyesine gelebiliyorum bir nevi pratik yapıyorum :)

ve ben ilk denemem de çok fena baş ağrısı ile hastalanmıştım 2hafta kadar yataktan kalkamadim o yüzden ilk deneme çıkış yapmayı arzulamayınız :) :tebessüm:
ööle ilk denemede olmuyor ama siz ___kaptan___ hocamıza sorun
estağfirullah kardeşim daha hoca olmadık hele bir başarıyım işte o zaman hoca olmasam da birşeyler olurum kardeşim :) :tebessüm:

zombaka

zombaka

Üye
bence astral seyahat lufus rüya gibi bişey hatta hemen hemen aynı

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Aslında doğru hemen hemen aynı gibi ama teknikler vs farklı :)

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Bir kaç kere denemiştim vücutta karıncalanma oldu biraktim sanırım ters yatıyormuşsun gibi kurgulamak güzel bir yöntem.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Pes etme kardeş elbet başaracaksın emin ol ve inan buna :tebessüm:

Üst Alt