ruhun bedendeki bağının çabuk kopması için yarı çıplak yatmak gerekiyor bu doğru tam çıplak değil yani Geri dönememe konusuna gelince zaten şöyle ki siz bedeninizden ayrılmışken bedeninize bir temas olursa ya da bulunduğunuz ortamda sizi irkiltecek bir ses olmasında ruhunuz doğrudan bedene çağrılıyor ve panikle yahut çığlık atarak kendinize geliyorsunuz Soracak olursanız konuyu açtığım tarihten itibaren deniyorum emin olun ki sabır sabır sabır başka Birşey yok dikkat ve de sabır çok önemli bir süre sonra bu astral seyahat için daha kolay çıkış yapabilirsiniz ve de ilk başlarda olduğu kadar uzun uzadıya bekleme sakinleşme evrelerini kısaca geçebilirsiniz bir nevi meditasyon yapıyorsunuz ve buna alışıyorsunuz
Beyler bunlar tehlikeli işler benim kızın kuzeni uğraşiyordu bunlarla çok farklı şeyler gordüğunü soyledi ve bi süre tedavi gördü bu olaylar sandığınız kadar basit şeyler değil
Astral seyahatte neyi nasıl göreceğimizi bilmiyoruz tamamen hayalist Birşey ama daha çıkış yapamadım yapsam ne nedir tek tek paylaşcam ama zamana bıraktım