Astral seyahat hakkında bilgisi olan bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
Valla dün gece bir uyumusum taa 2 de yattim 6.5ta kalktım mal gibi. Şeffaf rüya falan yoktu yani o yorgunlukla. Ayrıca klavye işini çözdüm uğraşmak istemiyodum hadi yeter dedim oldu bak ne kadaa düzgün yazıyorum :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Valla dün gece bir uyumusum taa 2 de yattim 6.5ta kalktım mal gibi. Şeffaf rüya falan yoktu yani o yorgunlukla. Ayrıca klavye işini çözdüm uğraşmak istemiyodum hadi yeter dedim oldu bak ne kadaa düzgün yazıyorum :)

aynen valla ne güzel yazıyosn şimdi :) :sirit:
bende sıkıntıdan astral seyahat yapamadım :(

The East

The East

Üye
aynen valla ne güzel yazıyosn şimdi :) :sirit:
bende sıkıntıdan astral seyahat yapamadım :(

yaparsan bana haber ver bende yapim :D destek almam lazım :D eğer birşey olursa arayın söyleyin

nuramam
0534123 456 90 100

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yaparsan bana haber ver bende yapim :D destek almam lazım :D eğer birşey olursa arayın söyleyin

nuramam
0534123 456 90 100

he he güzel numara not aldım mars hattımı kullanarak çağrı atarım sen ararsın mars hattı çok yazıyor galaksiler arası aradığımdan :d:

The East

The East

Üye
yok yani yaptın diyelim hiç birşey yok güzel gidiyor banada haber ver geleyim :D
turkcell limisin o numara turkcellden aveaya geçiş :D
turkcell numaram buda geçmeli :D
0555 555 55 51 :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yok yani yaptın diyelim hiç birşey yok güzel gidiyor banada haber ver geleyim :D
turkcell limisin o numara turkcellden aveaya geçiş :D
turkcell numaram buda geçmeli :D
0555 555 55 51 :D

herşeyi iyi hoşta o sonda ki 1 ne yaw o da 5 olsun tam olsun :D

The East

The East

Üye
bile bile koydum bide 2. türkcel var
0534 444 44 42 :D

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
hayal dünyanız çok geniş siz özel insanlarsınız gururlandım hannyy :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Dün etkisinde kaldım sanırım gece yattım rüya görüyodum Laaa ben rüyadayım heralde dedim biraz deneme yaptım uçamadım ama bazı mekanlara gittim :naughty:

Kaptan sen niyabtın? :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Dün etkisinde kaldım sanırım gece yattım rüya görüyodum Laaa ben rüyadayım heralde dedim biraz deneme yaptım uçamadım ama bazı mekanlara gittim :naughty:

Kaptan sen niyabtın? :ehe

benim kafa dumanlı olduğundan olmadı uğraşmadım bende sakin kafayla yapmak şart ;)

kcsoft

kcsoft

Üye
kaptan

§imdi ben uzun bi yolculuk yaptım bodrumdan vana eve geldim otobüsle yatma vakti gelince tabi yol yorgunuyum.

saat 21:00 gibi yatağa uzandım aynı dediğin gibi birden vücudum ağırlaştı hafif bisesler gelmeye başladı sanki yükseliyormuşum gibi korktum ne oluyor lan gibi :D tabi ne bilim astral seyahat nedir sonra tekrar oldu korktum bayılma gibi bişi oldu bi baktım sabah olmuş.

bunun dediğinle bir alakası varmı ?

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
___kaptan___

___kaptan___

Üye
kaptan

§imdi ben uzun bi yolculuk yaptım bodrumdan vana eve geldim otobüsle yatma vakti gelince tabi yol yorgunuyum.

saat 21:00 gibi yatağa uzandım aynı dediğin gibi birden vücudum ağırlaştı hafif bisesler gelmeye başladı sanki yükseliyormuşum gibi korktum ne oluyor lan gibi :D tabi ne bilim astral seyahat nedir sonra tekrar oldu korktum bayılma gibi bişi oldu bi baktım sabah olmuş.

bunun dediğinle bir alakası varmı ?

:allalla: Astral seyahatle alakası yok gibi, astral seyahatte ruhen yükseliş sırasında kulaklarda uğultu karın bölgesinde bir karıncalanma ve alın bölgesinde gerilme olur yaşadığınız yorgunlukla gelen bir tepkime olabilir :bilmm

kcsoft

kcsoft

Üye
:allalla: Astral seyahatle alakası yok gibi, astral seyahatte ruhen yükseliş sırasında kulaklarda uğultu karın bölgesinde bir karıncalanma ve alın bölgesinde gerilme olur yaşadığınız yorgunlukla gelen bir tepkime olabilir :bilmm

hmm bende tam anlamış değilim peki teşekkür ederim yorumladığın için

___kaptan___

___kaptan___

Üye

İlk başta tırstım biraz ama alışınca kop kop cıstak cıstak :naughty:

- - - Eklendi - - -

İlk başta tırstım biraz ama alışınca kop kop cıstak cıstak :naughty:

dün 2. astral denememi yaptım ama asıl sorun konsantre olmakta orası sorun :)

aleranol

aleranol

Üye
Valla ben yaparım istemem yeterli ama ne yazikki yazili yakın. Ben ruyayla yetiniyombyoksa arada sizin ece gelirim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt