Valla dün gece bir uyumusum taa 2 de yattim 6.5ta kalktım mal gibi. Şeffaf rüya falan yoktu yani o yorgunlukla. Ayrıca klavye işini çözdüm uğraşmak istemiyodum hadi yeter dedim oldu bak ne kadaa düzgün yazıyorum![]()

aynen valla ne güzel yazıyosn şimdi![]()
bende sıkıntıdan astral seyahat yapamadım![]()
destek almam lazım
eğer birşey olursa arayın söyleyin yaparsan bana haber ver bende yapimdestek almam lazım
eğer birşey olursa arayın söyleyin
nuramam
0534123 456 90 100

yok yani yaptın diyelim hiç birşey yok güzel gidiyor banada haber ver geleyim
turkcell limisin o numara turkcellden aveaya geçiş
turkcell numaram buda geçmeli
0555 555 55 51![]()

Valla dün gece bir uyumusum taa 2 de yattim 6.5ta kalktım mal gibi. Şeffaf rüya falan yoktu yani o yorgunlukla. Ayrıca klavye işini çözdüm uğraşmak istemiyodum hadi yeter dedim oldu bak ne kadaa düzgün yazıyorum![]()

Dün etkisinde kaldım sanırım gece yattım rüya görüyodum Laaa ben rüyadayım heralde dedim biraz deneme yaptım uçamadım ama bazı mekanlara gittim
Kaptan sen niyabtın?![]()
tabi ne bilim astral seyahat nedir sonra tekrar oldu korktum bayılma gibi bişi oldu bi baktım sabah olmuş.kaptan
§imdi ben uzun bi yolculuk yaptım bodrumdan vana eve geldim otobüsle yatma vakti gelince tabi yol yorgunuyum.
saat 21:00 gibi yatağa uzandım aynı dediğin gibi birden vücudum ağırlaştı hafif bisesler gelmeye başladı sanki yükseliyormuşum gibi korktum ne oluyor lan gibitabi ne bilim astral seyahat nedir sonra tekrar oldu korktum bayılma gibi bişi oldu bi baktım sabah olmuş.
bunun dediğinle bir alakası varmı ?
Astral seyahatle alakası yok gibi, astral seyahatte ruhen yükseliş sırasında kulaklarda uğultu karın bölgesinde bir karıncalanma ve alın bölgesinde gerilme olur yaşadığınız yorgunlukla gelen bir tepkime olabilir 
Astral seyahatle alakası yok gibi, astral seyahatte ruhen yükseliş sırasında kulaklarda uğultu karın bölgesinde bir karıncalanma ve alın bölgesinde gerilme olur yaşadığınız yorgunlukla gelen bir tepkime olabilir
![]()
hmm bende tam anlamış değilim peki teşekkür ederim yorumladığın için

benim kafa dumanlı olduğundan olmadı uğraşmadım bende sakin kafayla yapmak şart![]()

Ama cidden ilk defa böyle oldum ben rüyadayım diyince koptum![]()

İlk başta tırstım biraz ama alışınca kop kop cıstak cıstak
- - - Eklendi - - -
İlk başta tırstım biraz ama alışınca kop kop cıstak cıstak![]()

dün 2. astral denememi yaptım ama asıl sorun konsantre olmakta orası sorun![]()