Dandanakan92
Üye
Bundan haz duyuyorum![]()
Ölüm riski var mı?

Bundan haz duyuyorum![]()

Ölüm riski var mı?![]()
Dua ette bu gece bari bi manilik olmadan yapayım şu seyahati 
hareket kabiliyetin ne kadar ? Rüya gibi mi yoksa istediğini yapabilir misin ?

Çok az bir ihtimal oda acemi olup ilk denemelerde uzaklara gitmek ardından aklına başka varlıklar getirip korku-heyecan ile şoka girme vs vs ve ölüm ama şimdiye dek ölümle sonuçlandığını hiç duymadım + ölüm olursada Allah kerim yani benim istediğim de bu ya nerde ölüm orda benDua ette bu gece bari bi manilik olmadan yapayım şu seyahati
- - - Eklendi - - -
bildiğim kadarıyla bedenden çıkış yaptıktan sonra yürümekten çok uçarak gezinme durumu mevcut inşallah bu gece deneyeceğim amacıma ulaşmam için dua edin tam anlamıyla gerçekleştireyim şunu herşeyi A'dan Z'ye anlatacağım zaten![]()

Başka varlık görürsen suyun üstünden atla gelemiyolar![]()
hele bir kendimi toparlayım az kaldı ya saatler ya da dakikalar 
inşallah yaparsın kardeş![]()

hele bir kendimi toparlayım az kaldı ya saatler ya da dakikalar
- - - Eklendi - - -
inşallah![]()

Bunla ugrastigini bilmeDim kaptan ama hadi bakalim hayirlisi. Bende deneyecektim sonra dedim ben ... gorurum ocu bocu gulyabani derken giderim diye yapamadim![]()

Bunla ugrastigini bilmeDim kaptan ama hadi bakalim hayirlisi. Bende deneyecektim sonra dedim ben ... gorurum ocu bocu gulyabani derken giderim diye yapamadim![]()

Hadin goçum görek seni güveniyok sağa. Allah(c.c.) yardımcın olsun
- - - Eklendi - - -
Aynen![]()

Uzak değil 2 ay öncesinde garip ve ilginç olaylar kısmındaki konuyu okuduktan sonra başladım merak sardım deneyeceğim bu gece, korku ola ola deneyeceğim
- - - Eklendi - - -
Eyvallah sağolasın Rabbim cümlemizin yâr ve yardımcısı olsun![]()

Gusül al namaz abdesti al şükür namazı kıl kalpten iste Allah(c.c.) yardımcı olur![]()

Korkmayın korkulacak birşey yok, sevinin hatta![]()

Eyvallah çok sağolasın dakikaları sayıyorum desem yeridir, hayırlısıyla inşallah amacıma ulaşacağım, inanmak şart
- - - Eklendi - - -
Korku durumu farklı varlıklardan ama sorun yok görsem de kim inanacak ki gördüğüme en güzel yanı da bu olur kimsenin görmediği varlığı görmüşün falan kimse sana inanmaz vs![]()
![]()

Takıl kafana göre işte bizede gel beklerim haber ver bi çay demliyim![]()
haber veririm merak etme 
Acik ruya dahabzevkli hani rahatca mektep yapiyom. Ustreki konida car hi dene. Hadi eyi geceler. Ben bi lucid atayim![]()
+ yazılarıın Note 2'den mi karışık yoksa başka bi karışıklık mı var anlayamadım 
Allah razı olsunhaber veririm merak etme
![]()

Allah razı olsunhaber veririm merak etme
- - - Eklendi - - -
iyi geceler kardeşim![]()
+ yazılarıın Note 2'den mi karışık yoksa başka bi karışıklık mı var anlayamadım
![]()
hadineyi feceler yatamicam simdi
Yatıyorum gelince dürt uyanıyım![]()
+ iyi geceler yapıp yapamadığımı buraya yazarım
Jlavyenin ta ana... yinle parmak yetmiyo lanetbolsun ya. Bosluk yerine b ye basiyom digerleride belli zaten. Ozenmedigim zaman oluyor napimhadineyi feceler yatamicam simdi
tekrardan iyi geceler 
Yapabildin mi kaptan?