Astral seyahat hakkında bilgisi olan bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semihguney

semihguney

Üye
hareket kabiliyetin ne kadar ? Rüya gibi mi yoksa istediğini yapabilir misin ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Ölüm riski var mı? :hmmm

Çok az bir ihtimal oda acemi olup ilk denemelerde uzaklara gitmek ardından aklına başka varlıklar getirip korku-heyecan ile şoka girme vs vs ve ölüm ama şimdiye dek ölümle sonuçlandığını hiç duymadım + ölüm olursada Allah kerim yani benim istediğim de bu ya nerde ölüm orda ben :sirit: Dua ette bu gece bari bi manilik olmadan yapayım şu seyahati :)

- - - Eklendi - - -

hareket kabiliyetin ne kadar ? Rüya gibi mi yoksa istediğini yapabilir misin ?

bildiğim kadarıyla bedenden çıkış yaptıktan sonra yürümekten çok uçarak gezinme durumu mevcut inşallah bu gece deneyeceğim amacıma ulaşmam için dua edin tam anlamıyla gerçekleştireyim şunu herşeyi A'dan Z'ye anlatacağım zaten :tebessüm:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Çok az bir ihtimal oda acemi olup ilk denemelerde uzaklara gitmek ardından aklına başka varlıklar getirip korku-heyecan ile şoka girme vs vs ve ölüm ama şimdiye dek ölümle sonuçlandığını hiç duymadım + ölüm olursada Allah kerim yani benim istediğim de bu ya nerde ölüm orda ben :sirit: Dua ette bu gece bari bi manilik olmadan yapayım şu seyahati :)

- - - Eklendi - - -

bildiğim kadarıyla bedenden çıkış yaptıktan sonra yürümekten çok uçarak gezinme durumu mevcut inşallah bu gece deneyeceğim amacıma ulaşmam için dua edin tam anlamıyla gerçekleştireyim şunu herşeyi A'dan Z'ye anlatacağım zaten :tebessüm:

Başka varlık görürsen suyun üstünden atla gelemiyolar :oke:

semihguney

semihguney

Üye
inşallah yaparsın kardeş :)

aleranol

aleranol

Üye
Bunla ugrastigini bilmeDim kaptan ama hadi bakalim hayirlisi. Bende deneyecektim sonra dedim ben ... gorurum ocu bocu gulyabani derken giderim diye yapamadim :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bunla ugrastigini bilmeDim kaptan ama hadi bakalim hayirlisi. Bende deneyecektim sonra dedim ben ... gorurum ocu bocu gulyabani derken giderim diye yapamadim :ehe

Uzak değil 2 ay öncesinde garip ve ilginç olaylar kısmındaki konuyu okuduktan sonra başladım merak sardım deneyeceğim bu gece, korku ola ola deneyeceğim :)

- - - Eklendi - - -

Hadin goçum görek seni güveniyok sağa. Allah(c.c.) yardımcın olsun :op:

- - - Eklendi - - -

Aynen :oke:

Eyvallah sağolasın Rabbim cümlemizin yâr ve yardımcısı olsun :tebessüm:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Uzak değil 2 ay öncesinde garip ve ilginç olaylar kısmındaki konuyu okuduktan sonra başladım merak sardım deneyeceğim bu gece, korku ola ola deneyeceğim :)

- - - Eklendi - - -

Eyvallah sağolasın Rabbim cümlemizin yâr ve yardımcısı olsun :tebessüm:

Gusül al namaz abdesti al şükür namazı kıl kalpten iste Allah(c.c.) yardımcı olur :oke:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Korkmayın korkulacak birşey yok, sevinin hatta :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Gusül al namaz abdesti al şükür namazı kıl kalpten iste Allah(c.c.) yardımcı olur :oke:

Eyvallah çok sağolasın dakikaları sayıyorum desem yeridir, hayırlısıyla inşallah amacıma ulaşacağım, inanmak şart :)

- - - Eklendi - - -

Korkmayın korkulacak birşey yok, sevinin hatta :)

Korku durumu farklı varlıklardan ama sorun yok görsem de kim inanacak ki gördüğüme en güzel yanı da bu olur kimsenin görmediği varlığı görmüşün falan kimse sana inanmaz vs :D :ehe

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Eyvallah çok sağolasın dakikaları sayıyorum desem yeridir, hayırlısıyla inşallah amacıma ulaşacağım, inanmak şart :)

- - - Eklendi - - -

Korku durumu farklı varlıklardan ama sorun yok görsem de kim inanacak ki gördüğüme en güzel yanı da bu olur kimsenin görmediği varlığı görmüşün falan kimse sana inanmaz vs :D :ehe

Takıl kafana göre işte bizede gel beklerim haber ver bi çay demliyim :naughty:

aleranol

aleranol

Üye
Acik ruya dahabzevkli hani rahatca mektep yapiyom. Ustreki konida car hi dene. Hadi eyi geceler. Ben bi lucid atayim:)

aleranol

aleranol

Üye
Allah razı olsun :D haber veririm merak etme :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

iyi geceler kardeşim :tebessüm: :bye2: + yazılarıın Note 2'den mi karışık yoksa başka bi karışıklık mı var anlayamadım :allalla:

Jlavyenin ta ana... yinle parmak yetmiyo lanetbolsun ya. Bosluk yerine b ye basiyom digerleride belli zaten. Ozenmedigim zaman oluyor napim :( hadineyi feceler yatamicam simdi

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Yatıyorum gelince dürt uyanıyım :ehe

Astral seyahatte temas etme olayı yok ama gelince masaya 3 kez vururum :D :d: + iyi geceler yapıp yapamadığımı buraya yazarım :) ;)

- - - Eklendi - - -

Jlavyenin ta ana... yinle parmak yetmiyo lanetbolsun ya. Bosluk yerine b ye basiyom digerleride belli zaten. Ozenmedigim zaman oluyor napim :( hadineyi feceler yatamicam simdi

hmm anladım kardeşim :kıskıs: tekrardan iyi geceler :)

D. Luffy

D. Luffy

Üye
    Konu Sahibi
Yapabildin mi kaptan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt