Astral seyahat hakkında bilgisi olan bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D. Luffy

D. Luffy

Üye
    Konu Sahibi
Astral seyahat hakkında bilgisi olan bakabilir mi??
Astral seyahat hakkinda Forum+internet de arastirma yaptim ama hepsi birbirinden farkli bilgisi olanlar nasil yapildigi vb seyleri anlatabilir mi?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Öncelikle kararlaştırıp yapabileceğine inanmalısın !
Astral seyahat için en uygun vakit gece vaktidir
Ortam karanlık olmalı
Dikkatini dağıtacak objeler olmamalıdır

Aklına başka şeyler getirmemelisin!
Yatağa uzanacaksın, üzerindeki kıyafetler çıkışı zorlaştırabilir yarı çıplak vaziyette uzanman tavsiyemdir!
Gözlerini kapat-hiç bişey düşünme-korkma

Ellerin ve ayakların birbirine paralel olmalı
Şimdi içinden; ''Ellerinin,kollarının,ayaklarının ağırlaştığını bedeninin ağırlaştığını'' tekrarla bunu en az bi 7-8 kez tekrarla,
Bedeninin ağırlaştığını hissettiğin zaman sakın bozma durumunu;
Kendine yukardan baktığı ve yavaşça yükseldiğini düşün,
Bunu da 4-5 kez tekrarla;

Kulaklarında bir uğultu ve karnında bir karıncalanma hissedeceksin sakın korkma bu çıkışa yaklaştığını göstermektedir,
Aynı düşünce ile korkmadan yükseldiğini düşün
Uğultuları düşünmemeye çalış kısa bir süre sonra kendine yukardan bakacaksın,
Kendini yatarken görmek seni ürkütebilir ama orda yatan sensin unutma,
Aklına başka varlıkları getirmemelisin!

+Odaya biri geldiğinde bedenin ani bir tepkime ile ruhunu geri çağırır ve aniden bedenine dönüş yaparsın!

++Astral seyahat ilk seferde olacak diye bir durum yok bi kaç gün yalnızca konsantre ol, ilerleyen günlerde ise çıkış yaparsan uzak bir yerlere gitme ev içersinde mahallede dolaş daha sonra konuda uzmanlaşırsan farklı mekanlara gidebilirsin!

+++Astral seyahat sırasında seni kimse göremez! Hiç bi cisme temas sağlayamazsın!

++++Seyahat sırasında aklına başka varlıkları getirmediğin sürece onlarla karşılaşmazsın :tebessüm:

Umarım yardımcı olabilmişimdir :tebessüm:

D. Luffy

D. Luffy

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim bu sabah denedim ama karincalanma olmadi,niyese

- - - Eklendi - - -

Ama cok sağol

___kaptan___

___kaptan___

Üye
rica ederim, ama sabah gündüz vakti biraz zor olur tavsiyem gece karanlığında denemendir :)

D. Luffy

D. Luffy

Üye
    Konu Sahibi
Ama cok sağol

esokmen

esokmen

Üye
Benim bu olay hakkinda bir konum vardi. Ben de denedim ama olmadi. Hemen olacak birsey deg

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
bu konuya çok takıntılı bi arkadaşım vardı bunu çok istiyordu iki yıl kadar denedi ama olmadı yani yok böyle birşey sonunda kendide anladı olmadıgını şimdi dalga geçiyor böyle birşey duydugunda. gerçekten yapan biri gibi konuşuyorsun kaptan varmı böyle bişey?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bu konuya çok takıntılı bi arkadaşım vardı bunu çok istiyordu iki yıl kadar denedi ama olmadı yani yok böyle birşey sonunda kendide anladı olmadıgını şimdi dalga geçiyor böyle birşey duydugunda. gerçekten yapan biri gibi konuşuyorsun kaptan varmı böyle bişey?

denedim, yazdıklarımı bire bir çıkış seviyesine kadar kulaklardaki uğultuya varana dek hissettim, kısa sürede gerçekleştirip daha detaylı konu açar anlatır sizleri de davet ederim konuya !

MrExpert

MrExpert

Üye
denedim, yazdıklarımı bire bir çıkış seviyesine kadar kulaklardaki uğultuya varana dek hissettim, kısa sürede gerçekleştirip daha detaylı konu açar anlatır sizleri de davet ederim konuya !

Tırstım yahu sen gece pek uyumuyorsun heralde :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ruh bedenden çıkacak,gezip tozacak....

oldu olacak yan binadaki sarışını n yatak odasınada girelim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Eğer başarırsan gezmeye yatak odalarından başla :D

- - - Eklendi - - -

Eğer başarırsan gezmeye yatak odalarından başla :D

Tavsiye için :tşk: :kıskıs: ama Astral seyahatte öyle ha diyince aman bi kızlar yurduna gidiyim yatak odasına gidiyim durumu yok yani :ehe olsa faydalanan olurdu ki ama yok :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Benim aklıma farklı yaratıklar gelir görürüm kalp krizi beyi kanaması falan deli olur kalırım. Ben kaldıramam onları görmeyi en iyisi denememek :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Benim aklıma farklı yaratıklar gelir görürüm kalp krizi beyi kanaması falan deli olur kalırım. Ben kaldıramam onları görmeyi en iyisi denememek :oke:

Yani onları göreceğini düşünenlerin denememesi daha iyi olur bu gece nasipse tekrar deniyorum :sirit:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt