Assassin's Creed Bloodlines %100 Çalışıyor (PsP Emulator İle) RiP 100 Mb

Sponsorlu Bağlantılar

By_torque

By_torque

Üye
kardeşim çok güzel saolda ayarları yapın kesinlikle bu adam zııplamıyor :) tuşu bulamadım sony ion 0 kasma

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
ziplama tusu soyle telefonun sag ust kosesindeki L tusu yada R olmasi lazi onunla kosarken X tusuna basinca zipliyor.

By_torque

By_torque

Üye
öyle depar atıyor ???

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
Free PSP Games Download

Ve buda benden size bi kıyak olsun bu sitede ppsspp nin calistirdigi psp oyunlari var ve hepsi kalite oyunlar var size sadece indir ve assasn creed de oldugu gibi yuklenis ayni iyi eglenceler.
öyle depar atıyor ???
evet oyle ve kosarken sadece X tusuna bas kardes. cihazin ne

xmustx

xmustx

Üye
Psp'nin yeri ayrıdır. Elimde S4 bile olsa Psp'yi kimselere vermezdim. Elimden düşüremiyordum. Allah'ın izni ile tekrar alıcam bir tane psp. Belki telefonlara sağlam yapımlar çıkıyor olabilir, ancak psp'deki GOW'ların, GTA'ların ve daha birçok oyunun yerini tutmaz telefon. ;)
Psp üretimi bu hafta başında durduruldu.japonlar bu mini konsolun yerini mobil cihazların alacağını çözebildiler..

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
Olanlarla İdare Edicez.zaten çogu PS oyunları mobil platforma cıkacak sadece sabır. Mesala ong bak trı için geri sayım başladı mükemmel bir oyun bizzat videosunu izledim harkulade.

xmustx

xmustx

Üye
Paylaşım için teşekkürler.çok sevdiğim bi oyun olduğu için indirip denedim ama yok oynanmıyo :) biraz durumumu düzeltince kesinlikle xbox one alıcam..

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
aynen teli yormaya gerek yok.

By_torque

By_torque

Üye
Free PSP Games Download

Ve buda benden size bi kıyak olsun bu sitede ppsspp nin calistirdigi psp oyunlari var ve hepsi kalite oyunlar var size sadece indir ve assasn creed de oldugu gibi yuklenis ayni iyi eglenceler.
evet oyle ve kosarken sadece X tusuna bas kardes. cihazin ne
kardeşm tmm öyleymiş ama ikisine aynı anda basılmıyor üsttekine basarken parmağın en ufak kaymada basmıyor basılı kalması için ayar var die biliyorum ama hangisi xperia ion

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
valla kardesim ben oyunu oynadim bitirdim cihazimda s3 ben oyle oynadim bitirdim.videoyu izledinmi ordada ayarlari vermis.hatta ayni ayarlarla god of war buldum yukledim oda iyi sorun yok.

priv.boy

priv.boy

Üye
tek kelime ile adamsınnnnnn

duhust1

duhust1

Üye
Bu nedir ya 1 Gb lik Pes 2014 Psp oyununu kasmadan kaldiriyor bu oyunu kaldirmiyor .s

GALAXY TAB 3

Emip

Emip

Üye
:tşk:

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
Assassin'sCreed_BloodLines.cso hafıza kartına attım öylede çalıştı. :tşk:

priv.boy

priv.boy

Üye
arkadaşlar kendim denedim s3 de oyun evet açılıyor dogru yalnız bu oyun hiç bir şekilde oynanmıyor ve pspgold un foksiyonları çalışmıyor denilecek kadar berbat sizlere tavsiyem bu oyun boş iş android oyun yükleyin bundan 1000 kat daha iyi bence bu arada bu paylaşımı yapan arkadaş çok ayıp etti.

ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Kardeşim Nexus 5de açtı fakat yön tuşlarına bastığım zaman hiçbir kıpırdama yok

Netteki ayarları yapınca sorunsuz çalıştı eyvallah :D

Son düzenleme:

Üst Alt