Assassin's Creed Bloodlines %100 Çalışıyor (PsP Emulator İle) RiP 100 Mb

Sponsorlu Bağlantılar

memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
35 40 (30 35 te fps gösteriyor) vps gösteriyor gösterge ama ağır çekimdeymiş gibi hareket ediyor adam onu değerlerle böyle yapmaması lazım değilmi videodaki ayarlarıda yaptım
Yok En FAzla 60 FpS Göstermesi Lazım Ben S3 Ve HTC One X+'da 45-50 Fps Alıyordum Bu Da Yetiyordu.

Kare Atlamayı 2 Yapıp Etkinleştir İstersen Biraz Faydası Oluyor...

taylan08

Üye
ilk başta o kırmızı yazı ile olan hatayı veriyor öyle başlıyor oyun dediğin yönetimi denedim ama oynanmayacak kadar kötü oldu malesef

kerem28yuksel

Üye
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Psp'nin yeri ayrıdır. Elimde S4 bile olsa Psp'yi kimselere vermezdim. Elimden düşüremiyordum. Allah'ın izni ile tekrar alıcam bir tane psp. Belki telefonlara sağlam yapımlar çıkıyor olabilir, ancak psp'deki GOW'ların, GTA'ların ve daha birçok oyunun yerini tutmaz telefon. ;)

admag

Galaxy s4 de çalışır mı acep :bilmm

dalga geçiyon dimi

- - - Eklendi - - -

İnşallah benim e7han garantiden gelirde denerim 14 gün oldu ses seda yok :ağlarım:

evde 40 tl masraflı psp var para biriktirip yaptırsammı çok canım çekti ne güzel oynuyodum

Portagas

Portagas

Üye
dalga geçiyon dimi

- - - Eklendi - - -

İnşallah benim e7han garantiden gelirde denerim 14 gün oldu ses seda yok :ağlarım:

evde 40 tl masraflı psp var para biriktirip yaptırsammı çok canım çekti ne güzel oynuyodum

Boş verin psp falan,alın bir PS3 ps1,ps2,psp oyunlarını hepsini çalıştırıyor hiç uğraşmayın

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
:tşk:

Criver

Üye
Acip Kasıo ya Ama yinede :tşk:
Bu Aralar Bu Emulator Oyunlarına Merak Saldım Şimdi God Of War Fln deniyecem
:bud: PES13 ü denedim oda kasıo

memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
Acip Kasıo ya Ama yinede :tşk:
Bu Aralar Bu Emulator Oyunlarına Merak Saldım Şimdi God Of War Fln deniyecem
:bud: PES13 ü denedim oda kasıo
God Of War S3'te Bile Çok Kasıyor Denemeni Tavsiye Etmem...

kerem28yuksel

Üye
:tşk:

None5252

Üye
Altair, Animus ekranında bekliyor ne yapıcağım?

ersinbakar

ersinbakar

Üye
teşekkürler...

gameworm

Üye
teşekkürler ama görüntüde kasma olmamasına rağmen sesler çok cızırtılı ve çok yavaş geliyor .

Denediğim cihaz : Casper via 7'' tablet (rootsuz)

Fatihyasiner

Üye
Slm hacim bn bu oyunu yukledim fakat asassini hareket ettiremiyorum yurumuyor adam yardimci olurmusunz :) ?

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
andrid yetersiz kaliyor oyunlari gereginden fazla yavas oynatiyor.

• Beğen
Tepkiler: Fatihyasiner

Üst Alt