memeto9898
Üye
xperia go da sorunsuzca açtı teşekkürler

xperia go da sorunsuzca açtı teşekkürler

Vardır Ben Oynuyorum OTG Kablo İle...Joystick desteği varmıdır ?
sağol bende otg ile pes oynarımVardır Ben Oynuyorum OTG Kablo İle...
İyi Oyunlarsağol bende otg ile pes oynarım

İsteğe Göre Ama Ekrandaki Kontroller Yüzünden Oyunu Tam Göremediğim İçin Ben PS3 Kontroller Kullanıyorum...Ps3 joystick'ği ile çalışıyor ama joystick ile telfonda oynacağıma Ps3 te oynarım
Ben de dokunmatik olduğu için seviyorum![]()
Teşekkürler Konuya Ekliyorum...Arkadaşlar emülatörün yeni sürümü çıkmış gerçektende çok daha iyi olmuş.
Örneğin Dragon Ball z Shin Budokai oyununu 8.1 sürümünde %50 de çalıştırırken şimdi %85'de çalışıyor.
Linki paylaşıyorum indirip kurun bana hak vereceksiniz![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler Konuya Ekliyorum...

İyi Oyunlar

God Of War'ı Denedim Çok Fazla Kasıyor S4'te Bile Kasma Durmuyor, Şimdi Dante's İnferno İle UğraşıyorumZamanında psp varken yükleyip bitirmiştim. Oyun düzgün oynayabilen varsa çok kısa ve hemen bitiyor. Görevler filan uzun değil zaten. God Of War'lar, Dante's Inferno oyunları tavsiyemdir.
Ama Yinede PSP'si Olanlar İçin İyi Tavsiyeler 

God Of War'ı Denedim Çok Fazla Kasıyor S4'te Bile Kasma Durmuyor, Şimdi Dante's İnferno İle UğraşıyorumAma Yinede PSP'si Olanlar İçin İyi Tavsiyeler
Yorumun İçin Teşekkürler![]()
Çok fazla oyun oynayıp bitiremedim. Belli başlı oyunlarını oynadım. Gta Vice City Stories Ve Liberty City Stories, Ghostbusters, Call Of Duty, Need For Speed serisi. Psp'si olanlar bu oyunları zaten biliyorlardır.Bende PSP Almayı Düşünüyordum Ama Artık Telefonlara PSP'den Daha İyi Oyunlar Çıkmaya Başladı O Yüzden Psp'ye Verceğim Parayı Telefonumun Üstüne Ekleyip Daha İyi Bir Telefon Almayı DüşünüyorumPsp'mi sattığım için çok pişman oldum ya neyse.Çok fazla oyun oynayıp bitiremedim. Belli başlı oyunlarını oynadım. Gta Vice City Stories Ve Liberty City Stories, Ghostbusters, Call Of Duty, Need For Speed serisi. Psp'si olanlar bu oyunları zaten biliyorlardır.

KENDİ TELEFONUMDAN GÖRÜNTÜ
Assassin's Creed BloodLineS LİNK
PPSSPP GOLD LİNK
PPSSPP v0.9.1 LİNK (Portagas Adlı Üyeye Teşekkürler)
Kurulum:
- Assassin'sCreed_BloodLines.cso'yu İndirip Telefonunuzun Herhangi Bir Yerine Atın
- PPSSPP Gold'u İndirip Kurun
- PPSSPP Gold'u Çalıştırıp Load Seçeneğine Dokunun
- Çıkan Yerde Attığınız Assassin'sCreed_BloodLines.cso'yu Seçin
- Oynamaya Başlayın
Burada Ayarlar Verilmiş Bunları Uygularsanız FPS Artışı Olabilir...
[video=youtube;UcTsrh5AvbY]http://www.youtube.com/watch?v=UcTsrh5AvbY[/video]
Denenen Cihazlar:
Motorola Motoluxe XT615- Hafif Kasarak Açtı
Samsung Galaxy S III-Sorunsuzca Açtı
RiP'li Psp Oyunlarını Deniyorum Çalışanları Siteye EkliyeceğimEline sağlık dostum birazdan indirip xperia solada deneyeceğim. Güzel bir psp arşivi oluşturman dileğiyle![]()

RiP'li Psp Oyunlarını Deniyorum Çalışanları Siteye Ekliyeceğim
İyi Oyunlar![]()