Assassin's Creed Bloodlines %100 Çalışıyor (PsP Emulator İle) RiP 100 Mb

Sponsorlu Bağlantılar

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Joystick desteği varmıdır ?

Portagas

Portagas

Üye
Ps3 joystick'ği ile çalışıyor ama joystick ile telfonda oynacağıma Ps3 te oynarım:ehe
Ben de dokunmatik olduğu için seviyorum:oke:

memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
Ps3 joystick'ği ile çalışıyor ama joystick ile telfonda oynacağıma Ps3 te oynarım:ehe
Ben de dokunmatik olduğu için seviyorum:oke:
İsteğe Göre Ama Ekrandaki Kontroller Yüzünden Oyunu Tam Göremediğim İçin Ben PS3 Kontroller Kullanıyorum...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorun yok yanlış değerlendirme yapmayınız oyun ps yada psp değil editlenmiş emulator oyunudur.

Portagas

Portagas

Üye
Arkadaşlar emülatörün yeni sürümü çıkmış gerçektende çok daha iyi olmuş.
Örneğin Dragon Ball z Shin Budokai oyununu 8.1 sürümünde %50 de çalıştırırken şimdi %85'de çalışıyor.
Linki paylaşıyorum indirip kurun bana hak vereceksiniz:yuru

memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar emülatörün yeni sürümü çıkmış gerçektende çok daha iyi olmuş.
Örneğin Dragon Ball z Shin Budokai oyununu 8.1 sürümünde %50 de çalıştırırken şimdi %85'de çalışıyor.
Linki paylaşıyorum indirip kurun bana hak vereceksiniz:yuru

Teşekkürler Konuya Ekliyorum...

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Zamanında psp varken yükleyip bitirmiştim. Oyun düzgün oynayabilen varsa çok kısa ve hemen bitiyor. Görevler filan uzun değil zaten. God Of War'lar, Dante's Inferno oyunları tavsiyemdir.

memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
Zamanında psp varken yükleyip bitirmiştim. Oyun düzgün oynayabilen varsa çok kısa ve hemen bitiyor. Görevler filan uzun değil zaten. God Of War'lar, Dante's Inferno oyunları tavsiyemdir.
God Of War'ı Denedim Çok Fazla Kasıyor S4'te Bile Kasma Durmuyor, Şimdi Dante's İnferno İle Uğraşıyorum :) Ama Yinede PSP'si Olanlar İçin İyi Tavsiyeler :)

Yorumun İçin Teşekkürler :)

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
God Of War'ı Denedim Çok Fazla Kasıyor S4'te Bile Kasma Durmuyor, Şimdi Dante's İnferno İle Uğraşıyorum :) Ama Yinede PSP'si Olanlar İçin İyi Tavsiyeler :)

Yorumun İçin Teşekkürler :)

Psp'mi sattığım için çok pişman oldum ya neyse. :) Çok fazla oyun oynayıp bitiremedim. Belli başlı oyunlarını oynadım. Gta Vice City Stories Ve Liberty City Stories, Ghostbusters, Call Of Duty, Need For Speed serisi. Psp'si olanlar bu oyunları zaten biliyorlardır.

memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
Psp'mi sattığım için çok pişman oldum ya neyse. :) Çok fazla oyun oynayıp bitiremedim. Belli başlı oyunlarını oynadım. Gta Vice City Stories Ve Liberty City Stories, Ghostbusters, Call Of Duty, Need For Speed serisi. Psp'si olanlar bu oyunları zaten biliyorlardır.
Bende PSP Almayı Düşünüyordum Ama Artık Telefonlara PSP'den Daha İyi Oyunlar Çıkmaya Başladı O Yüzden Psp'ye Verceğim Parayı Telefonumun Üstüne Ekleyip Daha İyi Bir Telefon Almayı Düşünüyorum :)

Yorum İçin Teşekkürler :)

ozigs11

Üye
çalıştırmasına şaşırdım açıkçası oyuna girdiğimde herşey iyiydi oyun sırasında kasıyor :/ ses de berbat yinede bir kaç şey deneyeceğim şu an galaxy mini de kasıyor

taylan08

Üye

KENDİ TELEFONUMDAN GÖRÜNTÜ

Assassin's Creed BloodLineS LİNK

PPSSPP GOLD LİNK

PPSSPP v0.9.1 LİNK (Portagas Adlı Üyeye Teşekkürler)

Kurulum:

1. Assassin'sCreed_BloodLines.cso'yu İndirip Telefonunuzun Herhangi Bir Yerine Atın
  2. PPSSPP Gold'u İndirip Kurun
  3. PPSSPP Gold'u Çalıştırıp Load Seçeneğine Dokunun
  4. Çıkan Yerde Attığınız Assassin'sCreed_BloodLines.cso'yu Seçin
  5. Oynamaya Başlayın :)

Burada Ayarlar Verilmiş Bunları Uygularsanız FPS Artışı Olabilir...
[video=youtube;UcTsrh5AvbY]http://www.youtube.com/watch?v=UcTsrh5AvbY[/video]​

Denenen Cihazlar:
Motorola Motoluxe XT615- Hafif Kasarak Açtı
Samsung Galaxy S III-Sorunsuzca Açtı

Eline sağlık dostum birazdan indirip xperia solada deneyeceğim. Güzel bir psp arşivi oluşturman dileğiyle :)

memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık dostum birazdan indirip xperia solada deneyeceğim. Güzel bir psp arşivi oluşturman dileğiyle :)
RiP'li Psp Oyunlarını Deniyorum Çalışanları Siteye Ekliyeceğim :)

İyi Oyunlar :)

taylan08

Üye
RiP'li Psp Oyunlarını Deniyorum Çalışanları Siteye Ekliyeceğim :)

İyi Oyunlar :)

35 40 (30 35 te fps gösteriyor) vps gösteriyor gösterge ama ağır çekimdeymiş gibi hareket ediyor adam onu değerlerle böyle yapmaması lazım değilmi videodaki ayarlarıda yaptım

Üst Alt