Asphalt 8 Airborne V1.1.1 (sınırsız Para Ve Yıldız)

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
Oynamasa kasiyor yazmazdi heralde :hmmm
Onun için demedim, güncelleme yapılıyor onunla beraber oyun düzeliyor, yinede kasılıyorsa grafikleri orta yada düşük yapsın. Bende galaxy s2 de yüksekte bile kasılma yok.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Onun için demedim, güncelleme yapılıyor onunla beraber oyun düzeliyor, yinede kasılıyorsa grafikleri orta yada düşük yapsın. Bende galaxy s2 de yüksekte bile kasılma yok.

Cihazdan cihaza degisiyor dusukle yuksek grafik arasindafa pek fark göremedim ben ama ben zaten oynayamiyorum hesabimi banladilar :(
Most wanteda devam :)

lider63

lider63

Üye
Selam arkadaşlar, galaxy s2 cihazımda aşağıda gördüğünüz videoda, oyun içinde çok parlaklık var, bir türlü ayarlayamadım, bunun nedenini bilen varmı acaba, yoksa oyunmu böyle
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

KARDEŞ NASIL YAPTIN YA BEN OBB ATSAM BİLE SİYAH EKRAN DA TAKILIP KALIYOR YA OF :/benimde s2somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:

turancen

turancen

Üye
KARDEŞ NASIL YAPTIN YA BEN OBB ATSAM BİLE SİYAH EKRAN DA TAKILIP KALIYOR YA OF :/benimde s2somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:
Kardeş ben bişey yapmadım, direk google playden indirip açtım. Kullandığım rom jellsnapp v6.rootlu
Cihazdan cihaza degisiyor dusukle yuksek grafik arasindafa pek fark göremedim ben ama ben zaten oynayamiyorum hesabimi banladilar :(
Most wanteda devam :)
Bende real racing3. most wanted, asphalt8, gta s.a, call of duty zombies, traffic racer ve daha bir çok oyun yüklü, tık yok telefonda :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Bi resim atarmisiniz oyunlarinizin

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

lider63

lider63

Üye
Arkadaşlar benim s2 var root yapmak tehlikeli birşey diyolar acaba telefon rootsuz diyemi oyun açılmıyo?

Anil-D

Anil-D

Üye
Bence rootu yapmayi ögrenecen öyle denicen

ask_okatan

ask_okatan

Üye
baskan verdigin linkleri takip et biraz verdigin linklerde hem virüs var hemde dosya yok nasıl iş bu yinede emegine saglık

lider63

lider63

Üye
ROot u asla yapmam bende bu oyunu oynamayacağım artık :(

The SLayeR

The SLayeR

Üye

xyakupx

xyakupx

Üye
likler uçmuss

reaurora

reaurora

Üye
tesekkurler

Hasand.

Hasand.

Üye
ben de calıstı cıhaz s4 tesekkurler

Yigit315

Yigit315

Üye
Hocam emeğinize sağlık teşekkürler GMD 'de çalıştı.Yalnız sınırsız para demişsiniz başlıkda para bitti birşey alamıyorum. Sınırsız para olması için ekstra birşeymi yapmam lazım ?

furkanyaşarcasper

furkanyaşarcasper

Üye
Sadece apk Yükleme dosyası isteyenler için

OBB dosyasını indirmek isteyenler için farklı bir link

çok iyisin ya teşekür ederim bu sitede herkeze bi çare var valla

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar çoklu online oyuncu için şebeke neti olmuyor bir çare var mı

habbuj

habbuj

Üye
Teşekkürler :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.