yaren_dede
Üye
Kardeş oyun ücretsiz markette indir oyna.
Oynamasa kasiyor yazmazdi heralde

Kardeş oyun ücretsiz markette indir oyna.

Onun için demedim, güncelleme yapılıyor onunla beraber oyun düzeliyor, yinede kasılıyorsa grafikleri orta yada düşük yapsın. Bende galaxy s2 de yüksekte bile kasılma yok.Oynamasa kasiyor yazmazdi heralde![]()
Onun için demedim, güncelleme yapılıyor onunla beraber oyun düzeliyor, yinede kasılıyorsa grafikleri orta yada düşük yapsın. Bende galaxy s2 de yüksekte bile kasılma yok.

Selam arkadaşlar, galaxy s2 cihazımda aşağıda gördüğünüz videoda, oyun içinde çok parlaklık var, bir türlü ayarlayamadım, bunun nedenini bilen varmı acaba, yoksa oyunmu böyle
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kardeş ben bişey yapmadım, direk google playden indirip açtım. Kullandığım rom jellsnapp v6.rootluKARDEŞ NASIL YAPTIN YA BEN OBB ATSAM BİLE SİYAH EKRAN DA TAKILIP KALIYOR YA OF :/benimde s2![]()
Bende real racing3. most wanted, asphalt8, gta s.a, call of duty zombies, traffic racer ve daha bir çok oyun yüklü, tık yok telefondaCihazdan cihaza degisiyor dusukle yuksek grafik arasindafa pek fark göremedim ben ama ben zaten oynayamiyorum hesabimi banladilar
Most wanteda devam![]()

Bi resim atarmisiniz oyunlarinizin
çok iyisin ya teşekür ederim bu sitede herkeze bi çare var vallaSadece apk Yükleme dosyası isteyenler için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OBB dosyasını indirmek isteyenler için farklı bir link