Asphalt 8 Airborne V1.1.1 (sınırsız Para Ve Yıldız)

Sponsorlu Bağlantılar

GreaTH

GreaTH

Üye
Online oynamayinca hilenin ne anlami var ki

kobejames

kobejames

Üye
İnterneti kapatınca oyun durdu diyo açıncada gerekli dosyalar yüklü olup olmadığına bakıyo tamam diyince kapanıyo oyun varmı bi çaresi bunun

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
internet kapalıyken oynaman lazıım

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum valla... İnterneti kapatıp giriyorum ben normal açılıyor

CengizHan2

CengizHan2

Üye
krdşm bu soruma cevap verirsen sevinirim ben s3 kullanıorum asphalt8 i google playden yükledim simdi part 1i indirip apkı kursam çalıştırsam aynı imzada bir program var dicek napıcam ben apk managerle asphalt 8 i kaldırdım ama kaldırınca data kalıosa apkı kurup hileli olanı çalıştırabilirmiyiz ben denedim data obbde atılı amaoyun çalışmıo bi yardım etsen teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
krdşm bu soruma cevap verirsen sevinirim ben s3 kullanıorum asphalt8 i google playden yükledim simdi part 1i indirip apkı kursam çalıştırsam aynı imzada bir program var dicek napıcam ben apk managerle asphalt 8 i kaldırdım ama kaldırınca data kalıosa apkı kurup hileli olanı çalıştırabilirmiyiz ben denedim data obbde atılı amaoyun çalışmıo bi yardım etsen teşekkürler

Dostum hileli kurarsan hesabin banlanir ve oyuna giremezsin bilgin olsun

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
banlanmamak için internete bağlı değilken oynayıın

Anil-D

Anil-D

Üye
Rootla banlanma cözulur diye düşünüyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Oncelikle data dosyasinin adini degistireceksin sonra oyunu kaldir ve burdan indirdigin apk kurup tekrar data dosyadinin orjinal ismini ver tamamdir ama dedigim gibi hesaba ban yiyebilirsin

lider63

lider63

Üye
oyun data obb de var ama çalışmıyor napabilirim?

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim iyi oyunlaar

lider63

lider63

Üye
kardeş rar rar indirdik ya şimdi onları nasıl birleştireceğiz ?

lider63

lider63

Üye
Dediğin gibi part 1i klasöre çıkarttım sonrada klasörü obb ye taşıdım öbür partlar hafıza kartında ama oyun açmadı her türlü yolu denedim

turancen

turancen

Üye
Selam arkadaşlar, galaxy s2 cihazımda aşağıda gördüğünüz videoda, oyun içinde çok parlaklık var, bir türlü ayarlayamadım, bunun nedenini bilen varmı acaba, yoksa oyunmu böyle
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

HimmetŞentürk

HimmetŞentürk

Üye
Gm Discovery'de kasıyor