" com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM " Bu dosyayı tam olarak nereye atıcaz data ya atıom olmuor obb ye atıom olmuor oyunu acınca yanlıs lısans dıor sonra kapatıyor sd carda gameloft dıye dosya gelıor ıcınde games dıye dosya var oda bos oraya da attım gene olmadı nasıl yapcaz ?
eline saglik mr joy guZel calisma

Bu yasal bir paylaşım mı ? Firma dava açarsa, mahkemeye verirse ne olacak ?

adolf kardesim bu oBu yasal bir paylaşım mı ? Firma dava açarsa, mahkemeye verirse ne olacak ?
ona bakarsan bilgisayar ve psp de de ayni sey yapiliyo buna karsi bir cozum bulamazsinBen olsam belli başlı sitelerin listesini çıkarıp, o ülkedeki temsilcilerime vekalet vererek mahkemeye taşırım konuyu. Çünkü ben izin vermeden benim oyunumu sitende paylaşıyorsun.
Ben olsam belli başlı sitelerin listesini çıkarıp, o ülkedeki temsilcilerime vekalet vererek mahkemeye taşırım konuyu. Çünkü ben izin vermeden benim oyunumu sitende paylaşıyorsun.
baska ulkede olsak nıckın yuzunden ban yerdınBen olsam belli başlı sitelerin listesini çıkarıp, o ülkedeki temsilcilerime vekalet vererek mahkemeye taşırım konuyu. Çünkü ben izin vermeden benim oyunumu sitende paylaşıyorsun.
Hatta dava acan bıle olabılırdı. paylasın ıcın tesekkurlerHileli apk kullanırsanız bu sorun oluşuyorOnline oynayamiyorum neden cevrimici dunya ligine tikladigimda sunucuya baglanilamadi diyor
Online oynayamiyorum neden cevrimici dunya ligine tikladigimda sunucuya baglanilamadi diyor