Asphalt 8: Airborne v1.0.0

[/URL][/IMG]

Tepkiler: muslumcu46

tamam kardeşim peki bu işlemi hafiza kartına yapmak için root falanmı atmamız lazım

tamam kardeşim peki bu işlemi hafiza kartına yapmak için root falanmı atmamız lazım

Hocam bildiğim kadarı ile root lazım değil ama s4 te nasıl oluyor onu araştırmanız lazım hafızanız yetiyor ise boş yere zaman kaybetmeyin .

Sarangni

Üye
Internet açık olduğunda oyuna girmiyor.

Hocam bildiğim kadarı ile root lazım değil ama s4 te nasıl oluyor onu araştırmanız lazım hafızanız yetiyor ise boş yere zaman kaybetmeyin .
tamam kardeşim eyvallah şimdilik yetiyorda bi iki oyun yüklesek yetmez ben bi araştıriyim yinede sagol

agoin

Üye
Oyunu tele yukluyorum oyun açılıyor dosyalar kontrol edildi indirildi diyor sonra tamam banyonun gameloft simgesine sonra atıyorum hocam sagul

Invoke

Üye
Motoluxe Açarmı Acaba Google Play Uyumsuz gösteriyor Ama Denesemmi ? Bu Aralar Fazla Yüklendk Ama İndirsemmi Acaba

Google playe fazla bakmayın, ne oyunlar kurdum google playin uyumsuz dediği, ne oyunları açmadı google playin uyumlu dediği

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Discovery'de düşük güç tüketimli A7 işlemci olduğu için batarya performansı iyidir. 1 saat için %7 evet pek inandırıcı değil eğer öyle ise oldukça iyi

Tepkiler: Buğra, muslumcu46 ve codblackops2
Discovery'de düşük güç tüketimli A7 işlemci olduğu için batarya performansı iyidir. 1 saat için %7 evet pek inandırıcı değil eğer öyle ise oldukça iyi

Oyunda kasma yapmaz sarji somurmez e o zaman samsung niye a9 vs. Kullanıyor

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Oyunda kasma yapmaz sarji somurmez e o zaman samsung niye a9 vs. Kullanıyor

Senin ekran büyük, benim ekran FHD bunlar etkiliyor işte Discovery'nin en büyük artısı gpu'su. PowerVR 544MP kullanan cihazlarda oyun konusunda çok sıkıntı yok.

Tepkiler: codblackops2 ve muslumcu46

Başta bende inanmadım ama gerçekten şarjı az tüketiyor asphalt 8 , modern combat 4 için aynı şeyleri söylemek çok zor şarj %80 de iken yaklaşık 2 saat oynuyorum ve 45 -50 lere iniyor hafifte ısınmalar oluyor

Tepkiler: codblackops2

Invoke

Üye

Normal bence.

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Normal bu değerler. Ayrıca mobilde o kadar uzun oyun oynamak batarya için sağlıklı değil.

Mc4ü ben 2 saat oynasam rahat % 70 gider..kaldiki açıldıktan 5 dakika sonra isinir telefon. Ama ne kadar isinirsa isinsin kasmiyor..peki wifi ile internette gezildimi sarj nasil gidiyor atiyorum 15 dk gezdim % 5 gitti vs gibi. Bilgilendirirmisin..

Senin ekran büyük, benim ekran FHD bunlar etkiliyor işte Discovery'nin en büyük artısı gpu'su. PowerVR 544MP kullanan cihazlarda oyun konusunda çok sıkıntı yok.

s4te durum nasil a8 ne kadar götürüyor

Normal bu değerler. Ayrıca mobilde o kadar uzun oyun oynamak batarya için sağlıklı değil.

Bir kere uyardı telefon yaklaşık 3 - 3,5 saat modern combat 4 oynadım pil çok sıcak çıkarın diye bir daha o kadar uzun süre oynamadım hocam

- - - Eklendi - - -

Ee benim telefonun ekranı sizin ki kadar büyük değil hocam sizinkiler dev maşallah onunda etkisi var tabi şarjda
Hocam normal şuan wifiden oyun indiriyorum real racing 2 yi şarj %70 te idi 15 dakika önce şuan %66 sizce iyi mi ?

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tepkiler: codblackops2 ve muslumcu46