Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

sek00

sek00

Üye
Dediklerinin aynısını yaptım ama siyah ekran geldi ve açılmadı.

mrt1399

mrt1399

Üye
emegine saglik dostum. Oyunu sorunsuz oynuyorum.

thump

Üye
arkadaşlar Telefonumu rootlamak istiyorum ama bi türlü root dosyalarını bulamıyorum telefonun s2 4.0.4 sürümü yardımcı olursanız sevinirim

[alikan]

[alikan]

Üye
Telefonumu sattım ve S3 alıyorum. Telefonu satarken sırf bu oyun yüzünden hafıza kartımı vermedim. Oyunu hafıza kartına taşımıştım şimdi S3 e hafıza kartını taksam oyun kurulu mu gelecek yoksa google playden satın almıştım yeniden mi kurmam gerekecek birde kaldığım yerden devam edebilir miyim save'lerim gitmemiştir değil mi.?

ferhataslan

Üye
Kolkola

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
[alikan];5094536' Alıntı:
Telefonumu sattım ve S3 alıyorum. Telefonu satarken sırf bu oyun yüzünden hafıza kartımı vermedim. Oyunu hafıza kartına taşımıştım şimdi S3 e hafıza kartını taksam oyun kurulu mu gelecek yoksa google playden satın almıştım yeniden mi kurmam gerekecek birde kaldığım yerden devam edebilir miyim save'lerim gitmemiştir değil mi.?

TitaniumBackup ile yedek alsaydın, yedeği geri yüklediğinde hem oyunu yüklemene gerek kalmazdı hem de kaldığın yerden devam edebilirdin. Ancak yinede bir şansın var. Oyunun APK'sını kur ve çalıştır belki kaldığın yerden devam edersin.

[alikan]

[alikan]

Üye

TitaniumBackup ile yedek alsaydın, yedeği geri yüklediğinde hem oyunu yüklemene gerek kalmazdı hem de kaldığın yerden devam edebilirdin. Ancak yinede bir şansın var. Oyunun APK'sını kur ve çalıştır belki kaldığın yerden devam edersin.

Oyunu yeniden indirdim play store'dan kurdum ama sıfırdan başladı ama oyunu tel hafızasına kurmuştum sonra oyunun kurulu olduğu yere hafıza kartındaki önceki oyunun klasöründe bulunan herşeyi kopyaladım ama yine değişen bir şey olmadı oyunu yine açtım yine sıfır saveler yok. Acaba saveler nerede :(

sadece35

sadece35

Üye
kesin gioda calismaz :-)

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
:tşk:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ellerine sağlık :tşk:

[alikan]

[alikan]

Üye
S3 te oyun kasıyor biraz. Evo 3D de daha stabildi anlayamadım gpu ile mi alakalı.?

Dampierre

Dampierre

Üye
arkadaşlar Telefonumu rootlamak istiyorum ama bi türlü root dosyalarını bulamıyorum telefonun s2 4.0.4 sürümü yardımcı olursanız sevinirim

Siyah kernel 4.0.1 sürümünün tar versyonunu odin ile kur.

- - - Eklendi - - -

[alikan];5113218' Alıntı:
S3 te oyun kasıyor biraz. Evo 3D de daha stabildi anlayamadım gpu ile mi alakalı.?

S3 ü zorlayamaz o oyun. Oyun dosyalarini baştan indirmeyi deneyin

aybars32

Üye
xperia s te bir türlü açamadım oyunu :S

s_asu

Üye
selamlar kardeş samsung s 3 aldım girdim marketten asphalt 7 yi satın aldım ama oyun açılmıyor siyah ekranda yuvarlak dönüp duruyor neden olabilir bir yardımcı olurmusunuz lütfen

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Oyunu çalıştırmayı başardım yalnız başka bir yerden indirdim. Fakat buradaki ile aynı dosyalar olduğuna eminim. Bu da benden size kıyak, oyunun nasıl kurulacağını gösteren bir İngilizce klavuz:

Instructions:
1)Install apk and place data folder in SDCard/Android/Obb/
2)Use titanium backup and restore data only
3)Now open the game,it will crash
4)Now copy only .Obb file again in SDCard/Android/Obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM/
5)Play the game.

Xochiquetzal

Üye
htc desire z kaldırmadı :(

tolgha

tolgha

Üye
obb dosyası indiriliyor, yeniler misiniz

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Obb dosyası gameloft üzerinden artık indirlemiyor.
SD Dosya linkleri eklendi onları deneyin.

skyhanb

skyhanb

Üye
Paylasım için sağol dostum ama ben yükledim bende yol görünmüyo beyazlık sadece yolda diğer hersey var :D İlginc bi durum bu sekilde baska hata alan var mı oyunda ?

fb_5800

Üye
1-S3 biraz kasıyor neden olabilir acaba? Ram 300-500 arası 1.5 gb boş hafızam var oyunu marketten aldım.
2-Oyuna internet olmadan nasıl girebilirim? Girmem için sürekli Wi-fi bağlan diyor. Teşekkürler...

Üst Alt