Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
THR üstad 14.08.2012 tarihindeki linkleri indirdim telefonum rootsuz ve nasıl kuracağım telefona?

- - - Eklendi - - -

1-S3 biraz kasıyor neden olabilir acaba? Ram 300-500 arası 1.5 gb boş hafızam var oyunu marketten aldım.
2-Oyuna internet olmadan nasıl girebilirim? Girmem için sürekli Wi-fi bağlan diyor. Teşekkürler...

Markettekini bilmem ama benim bir arkadaşımvar oda para ile aldı ilk başta kasıyordu sonra güncelleme gelmiş sanırsam öyle düzeltim dedi bana.İnternetsiz kullanamazsın burdaki offline versiyonunu indir anca öyle olur benim bildiğim!

• Beğen
Tepkiler: fb_5800

fb_5800

Üye
THR üstad 14.08.2012 tarihindeki linkleri indirdim telefonum rootsuz ve nasıl kuracağım telefona?

- - - Eklendi - - -

Markettekini bilmem ama benim bir arkadaşımvar oda para ile aldı ilk başta kasıyordu sonra güncelleme gelmiş sanırsam öyle düzeltim dedi bana.İnternetsiz kullanamazsın burdaki offline versiyonunu indir anca öyle olur benim bildiğim

Teşekkür ederim güncelleme gözükmüyor şuan

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Burdan offline indir kardeşim 14.08.2012'de yayınlanmış olanı?

Jitou

Jitou

Üye
:tşk:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Online olanı yani para ile almış olduğunu silme kardeşim sd dosyarını yedeklemeni öneririm!

oyok

oyok

Üye
Slm hayatlarını oyunu yükledim galaxy note sorunsuz oynuyorum bana save dosyası lazım para ve stars için tskler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
1-S3 biraz kasıyor neden olabilir acaba? Ram 300-500 arası 1.5 gb boş hafızam var oyunu marketten aldım.
2-Oyuna internet olmadan nasıl girebilirim? Girmem için sürekli Wi-fi bağlan diyor. Teşekkürler...

Bende hiç ama hiç kasmıyor ful.l akıcı :cool: Bir ara videosunu eklemiştim (h)

zfemx

Üye
s3 rootlu kullanıcılar için olanı yükledim an bir türlü oyuna giremedimn sürekli asphalt durduruldu uyarısı çıkıyor

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
paylasim super eline saglik arkadasim

137muro137

137muro137

Üye
arkadaşlar kısa ve öz nasıl yüklemem gerek birşey anlamadım ben galaxy wonder aldım daha orjinal duruyo nhangilerini indirip yüklemeliyim yardım lütfen

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Kardesim. Rootsuz kullanicilar icin verdigin calisiyordu bu gun wipe data yapip sifirladim telefonu ve oyuna giriyor yazi falanda cikiyor 5 sn. Sonra asphalt 7 durduruldu deyip atiyor acaba oyun engellendimi ne oldu yardim edin arkadaslar

har3

har3

Üye
:off:Linkler Kırık:off::off::off::off::off:

Dampierre

Dampierre

Üye
linkler kırık değil ama çok sorunlu, lütfen düzgün sitelere upload edin

cempasa

cempasa

Üye
teşekürler

Dampierre

Dampierre

Üye
Tüm versiyonları denedim, ancak hiçbiri galaxy s2 de çalışmadı. Çalıştıran biri yardım ederse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: deathclock1

kilicaslan17

Üye
Her ne kadar uğraştıysamda olmuyor.Oyundan atıyor.Rootlu Wonder 2.3.6 orjinal rom :(

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Linkleri yeniler misiniz !!

71fatih

71fatih

Üye
asphalt 7 güclü donanim isteyn bi oyun s2 de bile takilmalr gördm s3 alana kadar bu oyundan uzak durcam.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
oyun calışıyor beyaz yol sorunu var bende de game config dosyasını yukleyince atıyor nasıl çözebilirim

tibet41

Üye
teşekkürler :oke:

Üst Alt