Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

nimeemin

Üye
ya ben oyunu nerdeyse 10-15 siteden indirdim ama hiçbirinde olmadı hep aynı hatyı veriyor :a problem occurred and the download could not be completed do you want to restart the download ? an unstable network may cause problems when downloading(Bir sorun oluştu ve indirme tamamlanamadı
Eğer programlamayı yeniden yapmak istiyorsunuz? indirirken istikrarsız bir ağ sorunlarına neden olabilir) bu hatanın çözümü ne bir yardım edin 2 haftadır oyunu kurmaya çalışıyorum lütfennnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mutimedya

Üye
Hocam Huawei U8850 Vision Kullanıyorum Rootsuz Hangisini indirmeliyim??

hunter41

hunter41

Üye
sd kart için olan linklerden indirme işlemi yapamadım linkler ölmüş heralde

volverine_007

Üye
slm dostum bende polypad 7200 hd tablet var mali400 grafik kartı var hangisini indireyim söyleren olanca dosya bende indirdim biri çalıştı menü siyah çince düzeltemedim olmadı birini hiç almadı kafayı bozduracak bu android bir oyunu indirmek için 3-4 farklı dosya çekiyoz valla nedensede hep arba yarışları çalıştıramadım bi asphalt 6 da sorun çıkmadı diğerleri hep beyaz ekran inşallah burdan sağlam indiririm:D:D

slvestre-99

Üye
kardes bana bi baksana ben oyunu actigimda checking licanse diyor ve oyindan cikiyor kendi kendine

sbsbs

Üye
orijinal garantili s3 için hangisini indirmem gerek ?

o_Oktay

Üye
sade bir şekilde tane tane anlatım yok mu yinklirde nerden indirileceği dahi yazmyo ???????????

hakan5741

Üye
Ustad gerçekten çok saolasın oyunu indirdim kurdum anlatılan gibi direk açıldı ve kalite görüntü herşey harika .. Emeğine sağlık .. Bu arada galaxy s3 mini de hatasız çalışmakta ..

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
:oke:

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
ya beyler cirlop gibi asphalt 1.0.4 çıktı konuyu up yapıyorsunuz :D

genso

Üye
tşk

frezby1

frezby1

Üye
16.07.2012 NOT
Lisans kontrolü istemeyen, grafik ve beyaz yol sorunu bulunmayan yeni APK Dosyası

APK Link:

SD Link:

GLZip_2.1 XP:

GLZip_2.1 Vista_Win7:

ılk olarak emek verımıssınız ugras mıssını elınıze saglık ben bu bolumden apk dosyasını ındırdım ama sd dosyasını ındıremıyorumu ne yazıkkı dedıgınız gıbı glzıp ı acıyorum apk yı tanıtıyorum browser ın arama cubuguna yapıstırıp ara dıyorum ama bıs bır sayfa cıkıyo karsıma hıc bır sekılde dosyalar ın mıyo sızın verdıgınız sd lınkıde aynı sekılde bos sayfa olarak cıkıyo aca glzıp de cıkan urlyı bı program yardımıylamı ındırıyoruz yoksa benmı beceremıyorum cewaplarınıza sımdıden tesekkurler

ahmetsuha525000

Üye
Veri yüklemesi nasıl yapılyor ben tam bilmiyorum titanium backup kullanmasını

- - - Eklendi - - -

Kurulmadı

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

haruntanyeri

Üye
mali gpu uyumlu mudur acaba?

oqlahoma

Üye
Apk +sd torrent dosyasi varmi v1.0 icin

oqlahoma

Üye
arkadaslar bu torrent dosyasi exe uzantili indirme yapmiyor bunun orjinalini pm atan olursa duacisi olurum kac gun ariyom v1.0.0 i bulamiyom diger versiyonlarda calismiyor siyah ekranda kalip atiyor

deathclock1

deathclock1

Üye
arkadaşlar yükleye bilen varmı ?
galaxy s2 ye hangisini yüklemeliyim ?
1 aydır uğraşıyorum denemediğim asphalt 7 kalmadı
çalıştıran varsa anlatımını yazarsanız sevinirim tşklr.

- - - Eklendi - - -

yaw kardeşim nasıl kurdun banada anlatırmısın ?
1 2 aydır uğraşıyorum kaç tane asphalt apk sd data dosyaları indirip sildim hiç biri çalışmadı
galaxy s2 de nasıl çalıştırabilirim yardımcı olurmusun kardeş..

ayrıca root lu rootsuz bişey fark ediyormu şuan telefonum rootlu

deathclock1

deathclock1

Üye

Evet beklenen oyun asphalt 7 play de yerini aldı

Nasıl Yüklenir ?

Sonra (veya Başka bir program ile )Torrent dosyasını çalıştırıp indirme yapın

.apk dosyasını programı ile çıkartın (winrar varsa .apk yi .zip yapın çıkartın)

İçinde apk ve sd dosyaları çıkacak

apk yi yükleyin ama oyunu çalıştırmayın

Sd dosyasını Sdcard/Android/Data nın içine Atın

Oyunu Çalıştırın

kardeş eline sağlık oyun çalışıyor ama yollar beyaz bu sorunu nasıl halledebiliriz?

xxsavasxx2

Üye
ideos x5 açılmıyo apk tıklıyom siyah ekran geliyo ve atıyo

Üst Alt