Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
[alikan];5044741' Alıntı:
Ben oyunu google playden satın aldım ama oyunun apk'sını edinmek istesem hani arşiv amaçlı. Nereden nasıl bulurum.?

Telefonun root lu ise cok kolay. Xplore yukle telefona. Xplore un ayarlardan superuser secenegini aktif et. Sonra root/data/app klasorunde gorebilirsin apk yi.

[alikan]

[alikan]

Üye
Root yok cihazda yapacağımı da sanmıyorum başka alternatifi yok mu apk yı bulmanın. Şundan dolayı soruyorum mesela telefona format attım oyunlar vs gitti bi daha yüklemek istesem yine satın mı almam gerekecek? o anlamda apk yı arşiv edineyim dedim.

canaytekin

canaytekin

Üye
[alikan];5044992' Alıntı:
Root yok cihazda yapacağımı da sanmıyorum başka alternatifi yok mu apk yı bulmanın. Şundan dolayı soruyorum mesela telefona format attım oyunlar vs gitti bi daha yüklemek istesem yine satın mı almam gerekecek? o anlamda apk yı arşiv edineyim dedim.

yenıden satın almana gerek kalmayacak ucretsız olarak googleplayden ındırebılırsın telefonunu formatladıktan sonra

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Edit: Asphalt 7: Heat 1.0.1 HD [Gameloft Store] sürümü sorunlu olduğu için linkler kaldırıldı

PME 4L

PME 4L

Üye
v1.0.1 Problemli çoğu kişi açamadı daha

DexterMonte

Üye
arkadaslar torrent linkinden seedi kesmeyelim 1mbit internet var 1kb-10kb ile indiriyo 30kb seed yapıyo :D lütfen kaynak arkadaşlar ve elinde dosya bulunan arkadaşlar seed yaparsa sevinirim teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Torrent linki çalışıyor oynadım telefonumda :)

nouma35

Üye
nıhayet bu oyunu telefonmda calstırabıldm oyunu alayım demıstım bayada ucuz bır oyun ancak gameloft cogu oyunda oldugu gıbı xperia u yachihazla uyumlu degıl dıyerek satmıyrdu:D Muzhihaw versiyonı sorunsuzca calısıyr tesekkurler

****GhOsT****

Üye
muzhiwan versiyon da oyun dili çince gibi birşey açılıyor.Bu sadece bendemi öyle yoksa herkestemi öyle açılıyor.Eğer öyleyse bunu nasıl düzeltebilirz ?

canaytekin

canaytekin

Üye
muzhiwan versiyon da oyun dili çince gibi birşey açılıyor.Bu sadece bendemi öyle yoksa herkestemi öyle açılıyor.Eğer öyleyse bunu nasıl düzeltebilirz ?
ayarlar amblemıne dokun sonra bastan dorduncu veya besıncı secenek var oanada dokun sonra dılı ıngılızce yapabılırsın

• Beğen
Tepkiler: sercantit
bboyy58

bboyy58

Üye
Thx

bboyy58

bboyy58

Üye
Arkadaslar galaxy s3 aldim yeni oyunu indirdim apk oynun siyah ekranda kaliyor acilmiyor tam olarak nasil yapmamiz lazim telefonda game loft klasörü de var obb de hepsine attim olmuyor yardimci olun plz

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar galaxy s3 aldim yeni oyunu indirdim apk oynun siyah ekranda kaliyor acilmiyor tam olarak nasil yapmamiz lazim telefonda game loft klasörü de var obb de hepsine attim olmuyor yardimci olun plz

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar S3 için nasıl yapmamız lazım acaba yardımcı olurmusunuz yükleme sorunu var oyun siyah ekranda kalıyor acılmıyor adım adım yapmak ıcın yardımcı olurmusunuz

maddock

Üye
Teşekkürlerrrrrr...

- - - Eklendi - - -

teşekkürlerrr...

ismkdc

Üye
Gio acarmı?

sek00

sek00

Üye
Titaniumbackup dosyası nerde dostum bulamadım ben. bir de sadece veri yüklemesi yapın derken ne demek istediğini de anlamadım.

amon1234

amon1234

Üye
teşekkürler

Üst Alt