Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

canaytekin

canaytekin

Üye
satın alma ıslemı basarısız oldu dıyor

Xelord

Xelord

Üye
Oyundan atıyor verdiğin apkde.
Bir de Google playden nasıl alıyoruz? Kart ile filan mı yoksa Simdeki TLden mi alıyor parayı?

canaytekin

canaytekin

Üye
data lınklerı ındırme yaptırmıyor malesef apk

- - - Eklendi - - -

Oyundan atıyor verdiğin apkde.
Bir de Google playden nasıl alıyoruz? Kart ile filan mı yoksa Simdeki TLden mi alıyor parayı?

kart ıle alınıyor kart tanımlatıyorsun

- - - Eklendi - - -

data dosyasıyla denemek lazım o zmn acılacaktır oyun ıns tabı

Xelord

Xelord

Üye
Hmm kart ile yapamıyorum ben, maalasef. Ben o apknin sdsini indirebilecek durumda değilim şuanda

canaytekin

canaytekin

Üye
hmm anladım daha deneyemedım zaten belkıde ıse yaramıyacak

[alikan]

[alikan]

Üye
Google wallet hesabınıza bir kredi kartı tanımlayın tabi bu hesap google play'de ki hesabınızla aynı olmalı yani aynı e posta hesabından google wallet e giriş yapın bir kredi kartı tanımlayın o kadar sonrasında play den bir şey satın almak istediğinizde o kartı göreceksiniz zaten, ödemeyi onayla diyeceksiniz pin kodu gireceksiniz sonra indirme başlıyor. Ben defalarca satın alma işlemi yaptım bu şekilde hiç sıkıntı çıkmadı. Eğer sorun yaşıyorsan google wallet hesabındaki tanımlamaları kontrol et bir de güvenlik olayı var google play de pin kodu sorsun mu filan onlarada bak derim. Bir şeye izin filan vermemiş olabilirsin işlem başarısız oldu diyorsa. Veya da kredi kartın sanal alışverişe açık olmalı buda sıkıntı çıkarabilir. Başka da aklıma gelen bir şey yok

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Teşekkürler

wolfves

Üye
[alikan];5026890' Alıntı:
Oyunda ki grafik kalitesi gerçekten bir mobil oyun için müthiş hem arabaların görseli hemde çevre görselleri hakikakten üstünde çalışmışlar belli. Ancak oyunda handikap denebilecek şey başlı başına sıfırdan yeni bir oyun değil 6 dan izlenimler var ama oynanış biçiminde köklü yenilikler var yarışlara giriş olayı hakkaten güzel olmuş farklı arabalar kullandırıyor sana ayrıca kullanmak için çok beklemen gereken bazı üst düzey arabaları sana 1 yarış için kiralık veriyor :) Bence 0.99 cent bu oyun için para değil

Alabildiğim bir ekran görüntüleri bıraktım :) Map'lerin grafik kalitesi bence gerçekten güzel.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

sağol yorumun için bende orjinali stabil olunca denerim eski versiyonu yuklu araçlarda efektler uçuşuyor çok iyi ama mekan kaplamaları o kadar iyi değil oyun içinde o kadar göze batmıyor ilk girişte anlıyorum ne kadar kötü olduğunu birde oyun oynanış açısından güzel diğer mobil oyunlara göre daha uzun ve tekrar oynanabilirliği yüksek uzun bir süre sizi başında tutabilecek bi oyun

PME 4L

PME 4L

Üye
Suan kirik oynuyprum paylasimi yapicam bugun %100 calisiyo

reaurora

reaurora

Üye
haadiiiii. Gameloft bu oyunun bu kadar ilgi aldığını görürse asphalt 10 bile çıkarır :alkis

canaytekin

canaytekin

Üye

torrente çok yavaş iniyor ya :D

0.2 Kb/s ile iniyor :D:ehe

- - - Eklendi - - -

indirme sınırı açıkmış:zzz:

- - - Eklendi - - -

official sürümü yükledim grafikler açısından zerre değişme yok.ama oyun daha hızlı çalışıyor
bende arkadasın verdıgı torrentten yukledım offical ama grafıkler hala aynı kotu sınır oldum bıraz daha hızlı calısıyor oyun ama hala fps dusuk gıbı insallah gelecek surumde degısıklık yapabılırler

PriZm

PriZm

Üye
bende arkadasın verdıgı torrentten yukledım offical ama grafıkler hala aynı kotu sınır oldum bıraz daha hızlı calısıyor oyun ama hala fps dusuk gıbı insallah gelecek surumde degısıklık yapabılırler

keşke düşük grafik tek sorun olsa.gameloft bu sefer dosya korumasıda yapmış kendi yaptığım grafik modunu kullanmayı denedim bütün sd data yı tekrar indirmemi istedi :s

canaytekin

canaytekin

Üye

keşke düşük grafik tek sorun olsa.gameloft bu sefer dosya korumasıda yapmış kendi yaptığım grafik modunu kullanmayı denedim bütün sd data yı tekrar indirmemi istedi :s
bazen sinirleniyorum ios a gecesım gelıyor ama ıos dada bu kadar ozgurluk yok sinir oldum asphalt 6 daha guzel dı bence artık most wanted ı beklıcem ınsallah onda boyle bır sıkıntı olmaz

wolfves

Üye
Bence beta denilen sürümü yükleyin n.a.w.y güzel bi şekilde grafik modlarıda yapmış onları kullanın

Üst Alt