Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

wolfves

Üye
Arkadaşlar ben eski official olmayanını yuklemistim onda bir sorunla karsılastım new orleans haritası açılmıyor sizdede olan varmı

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım offline oynama şuanlık sadece roootlu kullanıcılar için geçerli aşağıdaki linkleri deneyin. (birkaç kişi çalıştığından bahsetmiş)

Apk:
OBB:
TB Dosyası:

Yükleme İşlemi
1. Önceki sürüme ait APK + OBB + SD dosyalarını silin.
2. APK yükleyin.
3. OBB dosyasını 'sdcard/Android/obb/' içine kopyalayın.
4. TB Dosyası içindekileri Titaniumbackup klasörüne kopyalayın ve Sadece Veri yüklemesi yapın.
5.Oyunu başlatın.

Oyun ilk çalıştırmanızda kapanır ise obb klasöründe obb dosyasının (main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM.obb) olup olmadığını kontrol edin.
Eğer yoksa obb dosyasını tekrar kopyalayın.(sdcard/Android/obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM)

Dampierre

Dampierre

Üye
Arkadaşlar ben eski official olmayanını yuklemistim onda bir sorunla karsılastım new orleans haritası açılmıyor sizdede olan varmı

Aynisi banada olmustu. Glzip ile tekrar cikartip attim telefona sorun cozuldu.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
[alikan];5024454' Alıntı:
Arkadaşlar telefonumdaki tüm oyunları buradan indirdim ve gerçekten bu forum müthiş ancak bu oyunu ben uzun zamandır beklediğim için satın aldım ve sadece 0.99 dolar yani 1.6 TL gibi bir şey yapıyor. Yanlış anlamayın satın alın demiyorum alan var alamayan var apk'sı bulunuyorken almak istemeyen var, Ancak şunu diyebilirim oyun harika bir şey, baştan aşağı aşırı değişiklik beklemeyin ancak kalite ve görsel açıdan gerçekten müthiş iş çıkarmışlar bugün öğlen 5 gibi indirdim oyunu ve ortalama 4 saat kadar oynadım. Benim çok hoşuma gitti Asphalt 6 ya göre çok daha kaliteli ve çok fark var sizi bir tek arabaya mahkum bırakmıyor yarış stilleri bana biraz NFS The Run'ı anımsattı ondan biraz esinlenmişler ancak bence mutlaka olması gereken bir oyun.

Apk'yı nasıl paylaşacağımı söylerseniz denemeye çalışırım. Oyun anlamında ilk satın almam apk'sına nereden ulaşırım bilmiyorum.

TitaniumBackup veya Go Backup ile (root şart) oyunun yedeğini al. Otomatik elde ediyorsun apk'yı :) Seni bu durumda zorlamıyorum, belki vereceğin APK yüzünden seninde lisansın bloke olur. Kendini tehlikeye atma derim :) Çok sıkı önlem almışlar.

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
Xelord

Xelord

Üye
Evet, kendi lisansını kaybediyormuşsun. Boşver çok isteyen satın alsın :aha:

[alikan]

[alikan]

Üye
Hocam o zaman üzgünüm çünkü telefon Rootlu değil. Ben Dungeon Hunter 3 oyununda 30 dolar para harcadım sırf oyun hoşuma gittiği için oyun içi altın, gem filan satın aldım Root olsa önce onun sınırsız para hilesini denerdim kaldı ki 1 dolarlık oyun için Root yapacak olsam ohooo :s

Neyse zaten illa ki bugün yarın çalışan bir apk düşecektir forumlara, ne oyunların apk'ları düşüyo Asphalt 7 android için daha bugün yayınlandığından dolayı bir kaç gün sıkıntı olur belki ama sonra hemen düşer sorunsuz bir apk. Ancak oyun mutlaka oynanması gereken mutlaka telefonunuzda bulunması gereken bir oyun grafikleri o kadar sağlam yapmışlar ki sadece onun için bile oynanır hani, bir de Tegra 3 te olsa hiç düşünemiyorum.

wolfves

Üye
Aynisi banada olmustu. Glzip ile tekrar cikartip attim telefona sorun cozuldu.

sağol denerim sabah :)

- - - Eklendi - - -

[alikan];5024973' Alıntı:
Hocam o zaman üzgünüm çünkü telefon Rootlu değil. Ben Dungeon Hunter 3 oyununda 30 dolar para harcadım sırf oyun hoşuma gittiği için oyun içi altın, gem filan satın aldım Root olsa önce onun sınırsız para hilesini denerdim kaldı ki 1 dolarlık oyun için Root yapacak olsam ohooo :s

Neyse zaten illa ki bugün yarın çalışan bir apk düşecektir forumlara, ne oyunların apk'ları düşüyo Asphalt 7 android için daha bugün yayınlandığından dolayı bir kaç gün sıkıntı olur belki ama sonra hemen düşer sorunsuz bir apk. Ancak oyun mutlaka oynanması gereken mutlaka telefonunuzda bulunması gereken bir oyun grafikleri o kadar sağlam yapmışlar ki sadece onun için bile oynanır hani, bir de Tegra 3 te olsa hiç düşünemiyorum.

bir sorum olacak bina ağaç vs. Kaplamaları iyimi yani araba kaplamalarıyla kıyaslanınca ?

oqlahoma

Üye
Arkadaslar apk sini bulabilirsem %100 calisanini paylascam biraz sabirli olun

Kubde

Kubde

Üye
Bekliyorum ama eskisinden çok farklı olmaz bence.

fasilyeee

Üye
sonundaa offline apk buldum boşuna 1 dolar ödedim artık kesinlikle parayla oyun almam oh ne güzel para ver ama yine de internete bağımlı kal...

Xelord

Xelord

Üye
sonundaa offline apk buldum boşuna 1 dolar ödedim artık kesinlikle parayla oyun almam oh ne güzel para ver ama yine de internete bağımlı kal...

Çalışıyor mu yani doğru düzgün. Sd yi wi-fi ile çekebiliyor muyuz? Öyleyse paylaşır mısın :)

devilmy

devilmy

Üye
kardeş ben 1 dolar ödedim aldım sonra kurarken yer yok dedi kurmadı sadece akp indirseydi yedek alacaktım hafıza kartına atacaktım ama 1.4 gb diyo :) geri ödeme yaptım sonra normalde ben gameloft oyunlarını pacth yaparım hafıza kartında oynamak için lınk varsa verirmisin bide onu deneyım

canaytekin

canaytekin

Üye
deneme sansım olmadı ama buyrun offline google play dekı apk

- - - Eklendi - - -

deneme sansı olan arkadas varsa apknın sd dosyasını ındırıp ındrımedıgını soylerse sevınırım

[alikan]

[alikan]

Üye
sağol denerim sabah :)

- - - Eklendi - - -

bir sorum olacak bina ağaç vs. Kaplamaları iyimi yani araba kaplamalarıyla kıyaslanınca ?

Oyunda ki grafik kalitesi gerçekten bir mobil oyun için müthiş hem arabaların görseli hemde çevre görselleri hakikakten üstünde çalışmışlar belli. Ancak oyunda handikap denebilecek şey başlı başına sıfırdan yeni bir oyun değil 6 dan izlenimler var ama oynanış biçiminde köklü yenilikler var yarışlara giriş olayı hakkaten güzel olmuş farklı arabalar kullandırıyor sana ayrıca kullanmak için çok beklemen gereken bazı üst düzey arabaları sana 1 yarış için kiralık veriyor :) Bence 0.99 cent bu oyun için para değil

Alabildiğim bir ekran görüntüleri bıraktım :) Map'lerin grafik kalitesi bence gerçekten güzel.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

canaytekin

canaytekin

Üye
[alikan];5026890' Alıntı:
Oyunda ki grafik kalitesi gerçekten bir mobil oyun için müthiş hem arabaların görseli hemde çevre görselleri hakikakten üstünde çalışmışlar belli. Ancak oyunda handikap denebilecek şey başlı başına sıfırdan yeni bir oyun değil 6 dan izlenimler var ama oynanış biçiminde köklü yenilikler var yarışlara giriş olayı hakkaten güzel olmuş farklı arabalar kullandırıyor sana ayrıca kullanmak için çok beklemen gereken bazı üst düzey arabaları sana 1 yarış için kiralık veriyor :) Bence 0.99 cent bu oyun için para değil

bencede para degıl bende satın almayı dusundum ama alamıyorum satın alma ıslemınde hata verıyor malesef nedenınıde anlamadım

Xelord

Xelord

Üye
bencede para degıl bende satın almayı dusundum ama alamıyorum satın alma ıslemınde hata verıyor malesef nedenınıde anlamadım

Ben de düşündüm de bozuk mozuk çıktığı oluyor. Paramızla rezil oluyoruz. Google a güvenemiyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

deneme sansım olmadı ama buyrun offline google play dekı apk

- - - Eklendi - - -
deneme sansı olan arkadas varsa apknın sd dosyasını ındırıp ındrımedıgını soylerse sevınırım

Yeni gördüm. Deniyorum hemen.

Olmadı.Cheking licence diyor oyundan atıyor.

canaytekin

canaytekin

Üye
Ben de düşündüm de bozuk mozuk çıktığı oluyor. Paramızla rezil oluyoruz. Google a güvenemiyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

Yeni gördüm. Deniyorum hemen.

cevabını beklıyorum heyecanla :D

[alikan]

[alikan]

Üye
Benim Google Playden ilk satın alışım değil defalarca satın alma işlemi yaptım hiç sorun yaşamadım ayrıca sorun olsa bile geri ödeme talep ediyorsunuz sıkıntı çıkmıyor o kadar basit ki hiç bir zorluğu yok Google Wallet'e dijital cüzdan oluşturacaksınız sadece 1 defaya mahsus sonra orayada istediğiniz kartı tanımlayacaksınız bu işlemde çok basit sonrasında hiçbir şey yapmıyorsunuz bir uygulama ya da oyun satın alırken direk satın al dıyorsunuz sonrasında güvenlik için pin kodu istiyor sizden sizin önceden belirlediğiniz o kadarcık yani. Çok zor değil

canaytekin

canaytekin

Üye
[alikan];5027032' Alıntı:
Benim Google Playden ilk satın alışım değil defalarca satın alma işlemi yaptım hiç sorun yaşamadım ayrıca sorun olsa bile geri ödeme talep ediyorsunuz sıkıntı çıkmıyor o kadar basit ki hiç bir zorluğu yok Google Wallet'e dijital cüzdan oluşturacaksınız sadece 1 defaya mahsus sonra orayada istediğiniz kartı tanımlayacaksınız bu işlemde çok basit sonrasında hiçbir şey yapmıyorsunuz bir uygulama ya da oyun satın alırken direk satın al dıyorsunuz sonrasında güvenlik için pin kodu istiyor sizden sizin önceden belirlediğiniz o kadarcık yani. Çok zor değil

aynısını bende yaptım adresımıde guncelledım hala aynı sorun olusuyor satın alamıyorum sınır oldum

[alikan]

[alikan]

Üye
Ne sıkıntı oluyor?

Üst Alt