Oyundan atıyor verdiğin apkde.
Bir de Google playden nasıl alıyoruz? Kart ile filan mı yoksa Simdeki TLden mi alıyor parayı?
[alikan];5026890' Alıntı:Oyunda ki grafik kalitesi gerçekten bir mobil oyun için müthiş hem arabaların görseli hemde çevre görselleri hakikakten üstünde çalışmışlar belli. Ancak oyunda handikap denebilecek şey başlı başına sıfırdan yeni bir oyun değil 6 dan izlenimler var ama oynanış biçiminde köklü yenilikler var yarışlara giriş olayı hakkaten güzel olmuş farklı arabalar kullandırıyor sana ayrıca kullanmak için çok beklemen gereken bazı üst düzey arabaları sana 1 yarış için kiralık veriyorBence 0.99 cent bu oyun için para değil
Alabildiğim bir ekran görüntüleri bıraktımMap'lerin grafik kalitesi bence gerçekten güzel.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Suan kirik oynuyprum paylasimi yapicam bugun %100 calisiyo
merakla beklıyorum
torrent olrak paylasman harıka olmus cok tesekkurlerKonuya ekledim ve yeni konu açtım onaylanmasını bekliyorum
http://www.maxicep.com/android-oyun...ciklamali-garantili-pme-4l-apk-sd-562602.html
torrent olrak paylasman harıka olmus cok tesekkurler

bence cıkacaktır da most wanted mobıl surumu cok daha ıyı bır oyun olacak artık ea fırmasıyla kapısmaya baslarlarhaadiiiii. Gameloft bu oyunun bu kadar ilgi aldığını görürse asphalt 10 bile çıkarır![]()

peki wifi acıkmı olması lazım oynamak ıcın offline oynayabılırmıyızİyi oyunlar![]()
torrente çok yavaş iniyor yaKonuya ekledim ve yeni konu açtım onaylanmasını bekliyorum
http://www.maxicep.com/android-oyun...ciklamali-garantili-pme-4l-apk-sd-562602.html

bende arkadasın verdıgı torrentten yukledım offical ama grafıkler hala aynı kotu sınır oldum bıraz daha hızlı calısıyor oyun ama hala fps dusuk gıbı insallah gelecek surumde degısıklık yapabılırler
torrente çok yavaş iniyor ya
0.2 Kb/s ile iniyor
- - - Eklendi - - -
indirme sınırı açıkmış
- - - Eklendi - - -
official sürümü yükledim grafikler açısından zerre değişme yok.ama oyun daha hızlı çalışıyor
bende arkadasın verdıgı torrentten yukledım offical ama grafıkler hala aynı kotu sınır oldum bıraz daha hızlı calısıyor oyun ama hala fps dusuk gıbı insallah gelecek surumde degısıklık yapabılırler

bazen sinirleniyorum ios a gecesım gelıyor ama ıos dada bu kadar ozgurluk yok sinir oldum asphalt 6 daha guzel dı bence artık most wanted ı beklıcem ınsallah onda boyle bır sıkıntı olmaz
keşke düşük grafik tek sorun olsa.gameloft bu sefer dosya korumasıda yapmış kendi yaptığım grafik modunu kullanmayı denedim bütün sd data yı tekrar indirmemi istedi![]()