Asphalt 7: Heat v1.0.3 APK (Güncel Versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

lotus33

Üye
abi çok saol galaxy wonder da sorunsuz çalışıyor acaba nova 3 bulabilrmiyiz

necmettin44

Üye
s2 de nasıl kurulacak yapamadım arkadaşın verdiği şekilde denedim olmuyor.

makkaveli

makkaveli

Üye
ya kardeşleer tek part yazan cache yarini indrdim apk de tamam , bu cache yerni nereye atcaz hafıza kartında androrid yer yok ama cihazda android / obb var da gameloft.com.... dediğiniz yer başka yerde nasıl yapcam lütfen yardım

800x480 tabletim var buna kurcam , tarif edin de kurayım herşey hazır

- - - Eklendi - - -

ayrıntılı şekilde açıklarmısınız , apkyi kurarım tmm da , indirdiğim part nolcak nere nereye kopyalancan obb mi datamı nedir yaa , nolur ayrıntılı yazarmısınız , yazılandan anlamadım da

- - - Eklendi - - -

bakın tabletimde file manager var orda alt alta klasörler var DCIM , Android , games ....vs vs var bu part androide girince obb çıkıyo orayamı atcam

yildizkiran

Üye
ya kardeşleer tek part yazan cache yarini indrdim apk de tamam , bu cache yerni nereye atcaz hafıza kartında androrid yer yok ama cihazda android / obb var da gameloft.com.... dediğiniz yer başka yerde nasıl yapcam lütfen yardım

800x480 tabletim var buna kurcam , tarif edin de kurayım herşey hazır

- - - Eklendi - - -

ayrıntılı şekilde açıklarmısınız , apkyi kurarım tmm da , indirdiğim part nolcak nere nereye kopyalancan obb mi datamı nedir yaa , nolur ayrıntılı yazarmısınız , yazılandan anlamadım da

- - - Eklendi - - -

bakın tabletimde file manager var orda alt alta klasörler var DCIM , Android , games ....vs vs var bu part androide girince obb
çıkıyo orayamı atcam

10.sayfada anlattim nasil yapacagini..

makkaveli

makkaveli

Üye
kardeş saol saol da android / data tmm tmm da anladım ama appsinstaller neymiş ya normal kursak sonra cacheyi kopyalasak çünkü appsintaller yok tablette

yildizkiran

Üye
appsinstaller markette bulup yukleyebilirsin ucretsiz... cache yi kopyala data/obb dosyasinin icine at.

makkaveli

makkaveli

Üye
yazdım google playa ilk çıkanı indiriyom 2 tane turuncu kare var ikon olarak o dur inş

- - - Eklendi - - -

açılmadı , apk installer var onu deniyom

- - - Eklendi - - -

bişeye yaramaz valla ,hd deil ondanmı acaba ,bende asphalt 6 hd varda süper bişey ama bu sarmadı yaw ,hd varmı elinizde

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl ya HD değil mi hangi telefona ?

szbrkats

Üye
Arkadaslar kurulumu anlamayanlar icin birdaha anlatiyorum benim telefonum galaxy wonder gayet sorunsuz oynuyorum .. Ben hic bilgisayar kullanmadan telefon uzerinden kurulum yaptim .. İlk olarak apk ve sd dosyalarini indiriyoruz verilen linklerden (telefonunun kendi tarayicisi indirmeyenler dolphin vb. tarayiculardan linklere tiklayarak indirsinler daha sonra apk dosyasini Android/data klasorune atiyoruz(sorun olmasin diye kopyalayin bence) Daha sonra marketten appinstaller programini indiriyoruz bu programa girip ordan dataya attigimiz dosyayi secip kuruyoruz. Daha sonra yune marketten androzip programini indirip kuruyoruz telefonda zipleri acmak icin . Androzip programini acip ordan indirdigimiz sd dosyasini seciyoruz ve herhangi biryere cikariyoruz telefon ya da sd kart hafizasi en az 875 mb civari bosluk olmak zorunda (ben sd karta cikardim yani external sd ye ) sonra cikarma islemi tamamlaninca 2 part cikicak bunlardan usttekine yani 1. yi yine androzip yardimiyla cikariyoruz ancak bu sefer cikaracagimiz yer Android/obb olucak ve 1608 mb yer gerekli bu cikarma islemide tamamlaninca onceden kurdugumuz oyunumuzu aciyoruz ve oynuyoruz internetin acik olmasi felan sart degil umarim yararli olabilmisimdir herkese iyi eglenceler :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah Burak

deepbluedrk

Üye
Arkadaşlar şöyle bir sorun alıyorum sizlerdede oluyormu bilmiyorum..? Gameloft oyunlarını kurarken oluyor sadece..

A problem occurred and the download could not be completed successfully. Dou you want to restart the download? An unstable network may cause problems when downloading.

kelle1

Üye
gulze :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

youlose_58

Üye
Hocam oyuna girince check licence yazısı geliyor sonra ınvalid licence yazıyor,
buy game /cancel seçenekleri geliyor ne yapmam lazım

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bir yerde hata yapmış olabilirsin

golsarion

golsarion

Üye
Data linki yine uçmuş

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyorum yeni link araştırıyorum

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi

linkinpark_k

Üye
sony arc s de oyunda arabayı sürerken binalar etraftaki nesneler geç yükleniyor hd kalitesinde değil nden acaba ?Telefonda da herhangi bir kasma yok

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
sony arc s de oyunda arabayı sürerken binalar etraftaki nesneler geç yükleniyor hd kalitesinde değil nden acaba ?Telefonda da herhangi bir kasma yok

Grafik performansı tel ile alakalı ben daha önce iphone 4s telefonumda oynuyordum aynı oyunu artık galaxy wonder da oynuyorum oyun tamamen aynı oyun fakat grafiklerdeki canlılık vs. tamamen telefon grafik ünitesi ile ilgili...Yinede çok iyi bir oyun :)

Üst Alt