Asphalt 7: Heat v1.0.3 APK (Güncel Versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

memoli679

Üye
Gençler benim telefon t 11 bana göre asphalt atilirmi acaba?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Pek sanmıyorum

ZELZELES

Üye
root gerektiriyormu arkadaşlar ?

kltvsty

Üye
kuruluysa dosyaları atıcaz ora tamam da kardeş ya kurulu değilse ne yapacağız yani sıfırdan oyunu nasıl kuracağız onun dosyası bu konuda var mı ?

lazkopat_783

Üye
zip olarak yükliyor ne yapıcağım winrar var fakat winrar programndan aradigimda zip dosyasi gozukmuyor :-\ yani zipi dosyaya ceviremiyorum

alici18

alici18

Üye
apk inmiyor

anık

Üye
:tşk: bu arada bu oyun Samsung Galaxy Ace GT-S5830i yada Samsung Galaxy Ace GT-S5830 de çalışırmı

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
eline sağlıx !

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

osankosan

Üye
:):):):)

trcix01

Üye
apk kuruyorum oyuna girince siyah ekranda ( checking license ) yazısı çıkıyor telefonum Htc one x plus yardım lütfen

mademan05

Üye
teşekkürler

mustafa5395

mustafa5395

Üye
teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

alici18

alici18

Üye
apk inmiyor

Doqac1907

Doqac1907

Üye
Yha Arkadaşım Ben oBB kISMINA kLASÖRÜ kOPYALADIM aPK YİDE kURDUM Ama Gameloft yazısı öçıkıyor sonra checking license diyor ve ekran siyah oluyor nolur yardım kç gündür arıyorum

Doqac1907

Doqac1907

Üye
Arkadaşım konu Paylaşımı İçin Çooook Sağol Fakat Ben Yaptımda Oyuna Girince İnternet Lazımmı Wifi ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Lazım olabilir sanırım

CrazyBK

Üye
teşekkür ederim oyun için mükemmel bir oyun 2 haftadır bilgisayarı sadece telefona oyun yüklemek için açıyorum S3ü alınca bilgisayarı görmez oluyo insanın gözü

yildizkiran

Üye
oyunu yukledim telefon galaxy note 2 ve biraz oynadim gayet guzel... paylasan arkadasa cok tesekkurler.. fakat oyunu yukleyemeyen ve sorunlarla karsilasan arkadaslar var.. oyunun kurulumu hakkinda detayli bilgi yoktur. kisa ve oz olarak yardimci olayim..
ilk once apk dosyasini telefonun hafizasinin android/data klasoru icine atiyorsunuz sonra telefondan appinstaller programini acip ordan yine ayni android/data klasorune girip ordan oyunu tiklayarak kuruyorsunuz.. daha sonra arkadasimizin verdigi cache 103 dosyasini indirip daha sonra telefonun android/data/obb klasorunun icine atiyorsunuz size dosyayi degistirmenizi isteyecek okeyleyip bittikten sonra oyuna girip oynayabilirsiniz..

Üst Alt