Asphalt 7: Heat v1.0.3 APK (Güncel Versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

blacktalon

blacktalon

Üye
eline sağlık ama artık içime sinmiyor kırılmış oyun indirmek çünkü bi yerden kul hakkı mevzusu duydum kafam karıştı :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sen bilirsin

keybor

Üye
merhaba ben ndn oyun indiremiyorum

aQuaLand

Üye
Dostum öncelikle paylaşımın için teşekkürler. Ben yeni geçtim Android teknolojisine ve S3 aldım. İlk defa yükleme yapıyorum ama beceremedim.

İlk önce indirdiğim apk dosyasini Android/data klasorune attım, Manager kullanarak bunu yükledim.

Sonrasında tam olarak ne yapacağımı anlamadım.
Fakat Android/obb nin içerisine "
com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM" dosyasını olarak attım. Çalışmadı. Buradan sonra tam olarak ne yapacağımı anlayamadım yardımcı olursan sevinirim. Sevgiler

- - - Eklendi - - -

Bilgisayardan kurulum yapıyorum.

- - - Eklendi - - -

Oyuna girince siyah ekran oluyor. Sonra atıyor oyundan

asures

asures

Üye
merhaba arkadaşlar bende yeni s3 beyaz aldım
arkadaşım bu oyunu istiyor linkleri indirdim ama androzıp programını indirme işlemine kadar tamam ama sd dosyası nerde yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
HD olanı çıktı yani ve benim paylaştığım HD değil bunu dile getirmek istediniz sanırım arkadaşlar

kartalömer

Üye
arkadaslar ben anlamadım sd dosyası falan bastan anlatırsanız sevinirim androidde yeniyim hicbir bilgim yok tesekkurler

kazeTR

Üye
Teşekkürler, emeğinize sağlık

vottiri

Üye
yok kardes acılmıyor ne yaptıysam olmuyor.. öyle bir açıklama yapmısınız ki zaten bişey anlaşılmıyor. telefonda dandik değil one s

kartalömer

Üye
kardes millet madur bi hallet su olayı yaa

aQuaLand

Üye
Konuyu açan arkadaşa özel mesaj dahi attım. Yüklemeye detaylı anlatım yap diye s...ne sallamadı beni. Bosuna beklemeyın konuya cevap vermiyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kaç gündür mobilim cevap veremiyorum.2 saat sonra pc bulabilirsem ilgilenebilirim zaten şehir dışındayım n70 ile cevap bile yazılmıyor neredeyse .

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi arkadaşlar bir de böyle deneyin .Linkler değişti

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya hocam konu süperde anlatımın videolusunu yapamazmısın ?

jetblacklife27

Üye
Galaxy s de çalışır mı ?

Terzi38

Terzi38

Üye
Samsung aps tan indırin wifi ile cekiliyor data dosyası

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Bütün dosyaları indirin.Android/Obb bölümüne yeni klasör açın ve adını böyle yapın com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM

Sonra bütün dosyaları atın.Apk dışında.Bu kadar bunu yapamıyacak ne var ? Yapamayan yeni sürümünü indirsin.Küfür eden bile var yav.

Nuri_34

Nuri_34

Üye
bi yadedım edil la oyun alt kösede loading... yazıyor 2 sn sonra oyun kapanıyor ya lütfen yardım

- - - Eklendi - - -

tmm arkadaslargerek kalmadı oyun acılıyor

nike497

Üye
Apk linki kirik

Üst Alt