Asphalt 4 elite racıng(bilgilendirme)

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 4 elite racıng(bilgilendirme)
Asphalt 4 3D: Elite Racing HD(Tanıtım)

Oyunumuzda 8 adet şehir bulunmakta tine topladığımız puanlara göre şehirleri açıp araçlarımızı modifiye edebiliyoruz asphalt 4 de göze çarpan diğer bir özellik araç sayısının fazla olması buda oyunu daha zevkli kılıyor oyunda seninle yarışacak özel sürücüler seçilmiş durumda sende onlarla yarısarak sokakların hakimi olmaya çalısıyorsun oyun 18 tammuzda piyasaya sürülüyor şimdiden herkez çok heyecanlı hayırlısı bende bir asphalt tutkunu olarak bekliyorum(bilgilendirme) (ELECTRONİC)

• Beğen
Tepkiler: xxargunxx, -efşan, mumya_893 ve 3 diğerleri

mpy

mpy

Üye
peki ngage2 olarakmı geliyor yoksa javamı?

alemci776

alemci776

Üye
teşekkürler bilgilendirme için ama ne olarak geliyor????

hipnotika

hipnotika

Üye
başka bi sitede java resimlerini gordum yani ngage 2 degildi umarim ngage icin de cikar...
sabirsizlikla bekliyoruz ;)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
peki ngage2 olarakmı geliyor yoksa javamı?
Yok arkadaslar oyun ilk olarak java ve sisx olarak çıkacak oyundan gameloft biraz para kazandıktan sonra nokia ile ngage konusunda anlşasırlarsa oyun ngage konsoluna geçecek tabi isteyen emilatorsuzde oynayabılecek oyun çıkar cıkmaz sitede yayınlanacaktır oyunun yapım aşaması sona erdi fakat uyumluluk konusunda testlere tabi tutuluyor beklıyoruz heyecanla:oke:(ELECTRONİC)

memolim83

memolim83

Üye
heraldeki sisx ve ngace dir javalar 5 para etmez çünkü

mpy

mpy

Üye
yeni nesil ngage asphalt3 1 günde bitirdim. asphalt 1 daha iyiydi bence. hiç beğenmedim yeni nesil asphalt ı... asphalt 4 iyi olur umarım.

Lacoste

Lacoste

Üye
n-gage asphalt3 gerçektten çok kolaydı bu zordur inşallah

hipnotika

hipnotika

Üye
oyun cikti ve ben foruma yukledim oyunu ama hala onaylanmadi :S

Souldreath

Souldreath

Üye
oyun fena diil ama ngage asphalt 3 teki gibi araba üzerinde yansımalar falan yoq. Zaten 1 java game java game için oldukça başarılı. En yakın zamanda n-gage versiyonunun çıkması dileğiyle.(Tabi eğer çıkacaksa...)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Link için saolun hocam tesekkurler oyunu eklemıs olan arkadasıma da ayrıca tesekkurler bays(ELECTRONİC)

m...z...

m...z...

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

nemesisdal

nemesisdal

Üye
ben yükledim oyunu tele ama sabırsızlıkla n-gage için yapmaları bekliyorum.Gerçi çıkması yetmiyo -lenmesi lazım :D:D

pessimisthqn

Üye
arkadaşlar bu oyun çıktı :) sisx

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
vaaay sabırsızlıkla bekliyorum

cemre007

cemre007

Üye
böyle bi oyun nasıl onaylanmaz daha...:)

kraltosun

Üye
bence oyun berbat ötesi yani benim indirdiğim eğer farklı bir şeyse e65 telefonum ve berbat bnce herkes asphalt 2 oynasın en kalitelisi o çünkü bu ne böyle gamelofta yakışan bir oyun değil

screamofcnc

Üye
Asphalt 4 3D: Elite Racing HD(Tanıtım)

Oyunumuzda 8 adet şehir bulunmakta tine topladığımız puanlara göre şehirleri açıp araçlarımızı modifiye edebiliyoruz asphalt 4 de göze çarpan diğer bir özellik araç sayısının fazla olması buda oyunu daha zevkli kılıyor oyunda seninle yarışacak özel sürücüler seçilmiş durumda sende onlarla yarısarak sokakların hakimi olmaya çalısıyorsun oyun 18 tammuzda piyasaya sürülüyor şimdiden herkez çok heyecanlı hayırlısı bende bir asphalt tutkunu olarak bekliyorum(bilgilendirme) (ELECTRONİC)

sağol dostum

Üst Alt