Genelde onlar bakarlar.
) Ama kimsenin baktığına rastlamadım.İstanbul'da aşkı Kadıköy - Moda'da modern insanların arasında yaşayacaksın.
Tatlım nişantaşı bunun çok için idealHaklısın. İstanbul'da her türlü arkadaşlık yaşanmıyor. Erkek arkadaşınla kol kola gezemiyorsun. Ne biçim bir yer anlamadım. Bursa bu konuda çok gelişmiş.
Haklısın. İstanbul'da her türlü arkadaşlık yaşanmıyor. Erkek arkadaşınla kol kola gezemiyorsun. Ne biçim bir yer anlamadım. Bursa bu konuda çok gelişmiş.

Öğrenmek kolay salihim sen bir buluşma ayarlayı verSen erkek olanmısın yoksa diğeri mi ?![]()

nedenBizim Küçükyalı'daki aşklardan yaşamayın da gerisi önemli değil.![]()

Haklısın. İstanbul'da her türlü arkadaşlık yaşanmıyor. Erkek arkadaşınla kol kola gezemiyorsun. Ne biçim bir yer anlamadım. Bursa bu konuda çok gelişmiş.
tabiki tepki alırsın halktan 
Aşırı sevgi gösterdiğimiz yok o kadar da değil.. Ama gerçekten söylüyorum öyle bir bakıyorlarki çok rahatsız oluyorsunuz... Düşünürsünüzki çok ayıp şeyler yapıyoruz sokaklarda...Ya amma abartmışsınız. İstanbul'un nesi berbat anlayamıyorum. İnsan sosyal bir varlık olduğu için mutlaka bir toplumla yaşamalı ve yaşadığı topluma ayak uydurmalıdır. Fatih'te elele gezersin, Çarşamba'da yan yana yürürsün, İstiklal'de elini omzuna atarsın, Kadıköy'de cafe'de takılırsın. Yani heryerin kendi özgü bir profili var ve bu profili oluşturan bizim insanımız. Beğensek de beğenmesek de bu böyle ve bunu inkar etmek gibi bir hazımsızlık yapmaya da gerek yok. Ayrıca konuyu açan arkadaş da biraz abartmış. Ben de nişanlımla istediğim yerde elele,kolkola gezdiğim oluyor, kimsenin de dönüp baktığı falan yok. He çok aşırı sevgi (!) gösterisinde de bulunursan, istersen Güney Afrika'ya git yine dönüp bakarlar yani.Bu kadar abartmaya gerek yok kısacası.![]()
Tarih? boğaz? hıhıAksine aşk İstanbul'da yaşanır, tarih, boğaz daha ne olsun...![]()