Aşkı yaşayacağınız en berbat şehir.. İstanbul !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
beylikdüzünde böyle bir sorun yaşamadım ama daha önce insan görmemiş amele tiplere de rastladım ...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yahu bu durum hemen her yerde yaşanabilir. Kadıköy'de ben de çok gezdim kız arkadaşımla.. Üstelik Moda Sahili'nde ve haftasonu yasni askerlerin de çarşıda olduğu sırada.. :(Genelde onlar bakarlar.:)) Ama kimsenin baktığına rastlamadım.

Her insanın başına gelebilecek bir şey yaşamışsın ve bunu İstanbul'a mâl ediyorsun.

Candy

Candy

Üye
Bence aşk kiminle ve nasıl yaşadığına bağlı.. Yerin önemi yok demiyorum ama önemi çok az... İstanbul daki doğa güzellikleri, deniz, yeşil , manzara ve sevgiliniz... Olumlu yönlerinden bakın hayata... :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
İstanbul'da aşkı Kadıköy - Moda'da modern insanların arasında yaşayacaksın.

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul'da aşkı Kadıköy - Moda'da modern insanların arasında yaşayacaksın.

Kadıköyde de yaşadım o anlattıklarımı..

Çoğu kişi benım gibi şikayetçi sanırım verilen cevaplara baktıgımda.. İstanbul işte.. pff

GAME

GAME

Üye
Haklısın. İstanbul'da her türlü arkadaşlık yaşanmıyor. Erkek arkadaşınla kol kola gezemiyorsun. Ne biçim bir yer anlamadım. Bursa bu konuda çok gelişmiş.

Pure Life

Pure Life

Üye
Haklısın. İstanbul'da her türlü arkadaşlık yaşanmıyor. Erkek arkadaşınla kol kola gezemiyorsun. Ne biçim bir yer anlamadım. Bursa bu konuda çok gelişmiş.
Tatlım nişantaşı bunun çok için ideal

Salihyet

Salihyet

Üye

Sen erkek olanmısın yoksa diğeri mi ? :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yani bir erkekle , bir erkeği kol kola görsem bende :oha:derim yani , ama tabi gördüm de :ehe:ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bizim Küçükyalı'daki aşklardan yaşamayın da gerisi önemli değil.:)

_KadirşinaS_

Üye
Ya amma abartmışsınız. İstanbul'un nesi berbat anlayamıyorum. İnsan sosyal bir varlık olduğu için mutlaka bir toplumla yaşamalı ve yaşadığı topluma ayak uydurmalıdır. Fatih'te elele gezersin, Çarşamba'da yan yana yürürsün, İstiklal'de elini omzuna atarsın, Kadıköy'de cafe'de takılırsın. Yani heryerin kendi özgü bir profili var ve bu profili oluşturan bizim insanımız. Beğensek de beğenmesek de bu böyle ve bunu inkar etmek gibi bir hazımsızlık yapmaya da gerek yok. Ayrıca konuyu açan arkadaş da biraz abartmış. Ben de nişanlımla istediğim yerde elele,kolkola gezdiğim oluyor, kimsenin de dönüp baktığı falan yok. He çok aşırı sevgi (!) gösterisinde de bulunursan, istersen Güney Afrika'ya git yine dönüp bakarlar yani.Bu kadar abartmaya gerek yok kısacası.:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

erkek arkadaşınla neden kol kola gezme isteği duyuyorsun :ehe tabiki tepki alırsın halktan :ehe

Cynical

Cynical

Üye
Konuyu abartılı buldum. Kendine ters gelen bir şeye "bakmak" insanın doğasında olan birşey. Bunun okumakla, modernlikle vs. bir ilgisi yok. Örneğin Nişantaşı'nda bir cafede "modern" dediğiniz insanlarla oturuyorsunuz. O sırada cafeye sarıklı, cübbeli bir adam ve çarşaflı bir bayan gelip oturdu. Şimdi bu "modern" insanlar onlara dönüp bakmayacak mı? Kaç kez örneklerini okuduk gazetelerde. Bakmaktan beter ediyorlar. Istanbul böyle bir şehir. Yerine göre hareket etmek zorundasınız. Toplumu kendinize uyduramazsınız. Ha ben de isterim ki herkes heryerde istediği gibi hareket edebilsin ama bizim toplumumuz böyle bir toplum değil. Yukarıdaki mesajlardan biri aslında güzel bir örnek. Aramızdaki kaç "modern" insan iki erkeğin dışarıda samimi hareketlerine cevaz verir? Nasıl ki siz onları "aykırı" görüyorsanız toplumumuzda da dışarıda kız arkadaşlarıyla aşırı samimi olanı "aykırı" görenler var. Bu insanları suçlamak doğru değil çünkü herkesin kendine göre bir ahlak anlayışı var.
Ayrıca aramızda kaç erkek diğer erkek arkadaşlarıyla "şu kıza bak be" muhabbetleri yapmadı. Sen başkasının eşine, dostuna, ablasına vs. bakarsan, onlar da seninkilere bakar. Ben de isterim tabi kimse kimseye bakmasın ama iş bu kadar basit değil ne yazık ki...

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Ya amma abartmışsınız. İstanbul'un nesi berbat anlayamıyorum. İnsan sosyal bir varlık olduğu için mutlaka bir toplumla yaşamalı ve yaşadığı topluma ayak uydurmalıdır. Fatih'te elele gezersin, Çarşamba'da yan yana yürürsün, İstiklal'de elini omzuna atarsın, Kadıköy'de cafe'de takılırsın. Yani heryerin kendi özgü bir profili var ve bu profili oluşturan bizim insanımız. Beğensek de beğenmesek de bu böyle ve bunu inkar etmek gibi bir hazımsızlık yapmaya da gerek yok. Ayrıca konuyu açan arkadaş da biraz abartmış. Ben de nişanlımla istediğim yerde elele,kolkola gezdiğim oluyor, kimsenin de dönüp baktığı falan yok. He çok aşırı sevgi (!) gösterisinde de bulunursan, istersen Güney Afrika'ya git yine dönüp bakarlar yani.Bu kadar abartmaya gerek yok kısacası.:oke:
Aşırı sevgi gösterdiğimiz yok o kadar da değil.. Ama gerçekten söylüyorum öyle bir bakıyorlarki çok rahatsız oluyorsunuz... Düşünürsünüzki çok ayıp şeyler yapıyoruz sokaklarda...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aksine aşk İstanbul'da yaşanır, tarih, boğaz daha ne olsun... :oke:

haltie

haltie

Üye
istanbulun en güxzel yanı arasıra gezmeye gidip güzelliğini öyle yasamak benim dewamlı yaptığım bişey bu dewamlı istanbulda olursan istanbul istanbul olmaz

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sadece gülüyorum :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...