Aşkı yaşayacağınız en berbat şehir.. İstanbul !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Aşkı yaşayacağınız en berbat şehir.. İstanbul !
Konu dışı ve güncel hayattan bi bölüm olduğu için sorunumu sizlede paylaşmak istedim... Arkadaşlar gerçekten başlıkta belirttiğim gibi İstanbul da ne aşk yaşarsınız ne de sevgi.. Sizlere yaşadığım olayların özetini anlatayım...
Kız arkadaşınızı otobüsüne bindirip eve gönderceksiniz diyelim sizi el ele gören baka baka bi hal olur.. Öküz gibi sürekli bakar İstanbulda...
Çok sevinçli bi şey yaşadınız ve bi anda sarıldınız... Sadece sarılmak diyorum bakın.. Hemen tip tip bakarlar.. laf söyledikleri de olur..
Ayrıca dilencisi,selpak satıcısı, su satıcısı...Sürekli yakanızı bırakmazlar..Almazsanız laf söylerler..Bu şehir böyle berbat bi şehir..
İstanbul böyle işte.. Ayrıca heryer insan, heryer insan.. Heryer araba, otobüs... Hele durakta beklerken otobüsten tip tip bakarlar..Yerimde olsanız otobüsü patlatmak istersiniz eminim..
Gerçekten bu şehir tamamen berbat bi şehir söyleyim size.. İlerde İstanbul a taşınmak falan isteyeniniz varsa birkez daha düşünmesini tavsiye ederim..
"Güzel bi aşkım , aşk hayatım olsun" diyorsanız fazla insanın olmadıgı sakin güzel bir yerlerde yaşamanızı tavsiye ederim..
Ama İstanbul kesinlikle olmamalı...

• Beğen
Tepkiler: haltie ve asraw

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İstanbul'un ne suçu var ki? İstanbul gayet güzel, modern bir şehir..

Şunu söylebilirim ki EĞİTİM ŞART !

Üstelik içine düştüğün durumu Türkiye'nin hemen her yerinde yaşamak mümkün dostum emin ol..

researcher

Üye
semten semte de farkedebilir...nisantasnda olsan mesela sorun olmazdı heralde.. :)

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul'un ne suçu var ki? İstanbul gayet güzel, modern bir şehir..

Şunu söylebilirim ki EĞİTİM ŞART !

Üstelik içine düştüğün durumu Türkiye'nin hemen her yerinde yaşamak mümkün dostum emin ol..

İstanbul suçu demiyorum. Bahsetmek istediğim İstanbuldakı yaşantıydı..Buranın insanlarıydı.. Modernlık gözünüzü boyamasın. Modern ama şehir modern insanları değil..
Söylediğine kesinlikle katılıyorum. Eğitim %100 şart bi kere !
Hmmm.. Diğer yerlerde nasıldır bilmem ben İstanbul üzerine konuştum.. Diğer yerlerde de böyleyse vay halimize ozaman..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ege ve Marmara illeri bu konuda en yaşanılır kentler diye biliyorum.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
aşk istanbulda nasıl bilmiyorum ama istanbul da yaşamak istemem

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu dışı ve güncel hayattan bi bölüm olduğu için sorunumu sizlede paylaşmak istedim... Arkadaşlar gerçekten başlıkta belirttiğim gibi İstanbul da ne aşk yaşarsınız ne de sevgi.. Sizlere yaşadığım olayların özetini anlatayım...
Kız arkadaşınızı otobüsüne bindirip eve gönderceksiniz diyelim sizi el ele gören baka baka bi hal olur.. Öküz gibi sürekli bakar İstanbulda...
Çok sevinçli bi şey yaşadınız ve bi anda sarıldınız... Sadece sarılmak diyorum bakın.. Hemen tip tip bakarlar.. laf söyledikleri de olur..
Ayrıca dilencisi,selpak satıcısı, su satıcısı...Sürekli yakanızı bırakmazlar..Almazsanız laf söylerler..Bu şehir böyle berbat bi şehir..
İstanbul böyle işte.. Ayrıca heryer insan, heryer insan.. Heryer araba, otobüs... Hele durakta beklerken otobüsten tip tip bakarlar..Yerimde olsanız otobüsü patlatmak istersiniz eminim..
Gerçekten bu şehir tamamen berbat bi şehir söyleyim size.. İlerde İstanbul a taşınmak falan isteyeniniz varsa birkez daha düşünmesini tavsiye ederim..
"Güzel bi aşkım , aşk hayatım olsun" diyorsanız fazla insanın olmadıgı sakin güzel bir yerlerde yaşamanızı tavsiye ederim..
Ama İstanbul kesinlikle olmamalı...

Kız arkadaşımı ( daha doğrusu sözlüm ) asla evine yalnız göndermem ama sebebi insanlara olan güvensizliğim değil. Bana gününü ayırıyorsa bende ona gün sonunda son görevimi yapmalıyım.

İstanbul'da 77 milletten insan var bakan olacaktır ama bu bakanların öküzlüğü, bakarsa karşılığını mutlaka alır. Her ne kadar insanları sevsem de sevgilime sarılmamı izlemek isteyen sevgilimden ayrıldıktan sonra cezasını çeker.

Dilenci, seyyar satıcı, çingene bunlar her yerde var. Yanıma geldiklerinde jandarma kimliğimi gösteriyorum, jandarma özel harekat uzak dur diyorum nasıl kaçtığını bile göremiyorum. Ama bu onlara karşı olduğum için değil sadece sevgilimin yanında rahatsız edilmemek için.

Evet, her yer araba otobüs, ama onların olmadığı bir İstanbul düşünebilir misiniz ?

Güzel bir aşkım ve aşk hayatım var, yeniden dünyaya gelsem yaşamak isteyeceğim tek şehir İstanbul'dur. Bu şahsi yorumumdur. Şunu da belirtmek isterim. Cem Yılmaz'ın dediği gibiİstanbul insanı ikiye ayrılır. Bir kısmı Kız Kulesini seyrederken şair olur, bir kısmı da İstanbul'a bakar İstanbul sen mi büyüksün benmi..... ( devamı burada yazılmaz ) der...

ouSahin

ouSahin

Üye
en güzel aşk köyde tohumlarıda samanlıkta:)

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Ege ve Marmara illeri bu konuda en yaşanılır kentler diye biliyorum.
Bence yanlış biliyorsun...

"Kız arkadaşımı ( daha doğrusu sözlüm ) asla evine yalnız göndermem ama sebebi insanlara olan güvensizliğim değil. Bana gününü ayırıyorsa bende ona gün sonunda son görevimi yapmalıyım. "

Bazen herşey istediğin gibi olmuyor tamam mı ? Yalnız gondermek zorunda kalıyorsun...
Vetabiki herkesin görüşü farklıdır sen seviyorsundur senin jandarma kartların bilmem nelerin vardır.. olmayanların çekeceği kendi başına benım gibi.. ben yinede berbat bi şehir oldugunu söylüyorum.. gelinde yaşayın...ilk 3 ay cok guzel dersınız sonra bıkarsınız..İşe gitmeyi deneyin bakalım trafıkten işe saatınde gıdıomusunuz..

Odysseus

Odysseus

Üye
Siz İstanbul'un neresinde yaşıyorsunuz :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
haha konu baslığında istanbulı görmemisim askı yasayacağınız en berbat sehir hangisi diye aLgıLamıs Beynim hemen cevabım istanbuL oLdu :ehe :ehe

aLone

aLone

Üye
siz gene yan yana yürüyebiliyosunuz ben ufak yerde yaşadğm için yürüyemiyoruz bile kız arkadaşımla

ouSahin

ouSahin

Üye
İstanbul çok kalabalık bir şehir...Kendimiz zor yaşıyoruz aşkı nasıl yaşayalım ki..

Odysseus

Odysseus

Üye
Bende Pendik'teyim ama İstanbul'un gitmediğim yeri yoktur. Sersemleri çok ama istanbul'da aşk başkadır.

Üsküdar sahilinden kız kulesini seyretmek, boğaz turunda eğlenmek, Eminönünün, Karaköyün buram buram tarih kokusunu ciğerlerinde hissetmek, Bostancı'da cafelerde sevgilinle insanları seyretmek... Bunlar herkese nasip olmaz. İstanbul'un kıymetini bilin arkadaşlar. İstanbul'u yaşayın, İstanbul sizi yaşamasın

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
İzmir'de bu söylediklerinizin hepsini rahatlıkla yaparım kimse de dönüp bakmaz :) İzmir'de böyle bir yer işte daha neler gördüm ben izmirde :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
izmir'de bu söylediklerinizin hepsini rahatlıkla yaparım kimse de dönüp bakmaz :) izmir'de böyle bir yer işte daha neler gördüm ben izmirde :)

[ı]haklısın mahmut özellikle izmir incir altı [/ı]

Salihyet

Salihyet

Üye
Başlığa baktım, ne diyor yahu dedim.. İçeriğe baktım ve katılıyorum dedim içimden.. Yorumları es geçiyorum kusura bakmayın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...