Askerler birbirine girdi: 6 yaralı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Her gun tokat mi yiyordular? Disiplin icin mi? Yok artik

Astek ne demek?

Yazici nedemek?

disiplin için degil dayakla hayvanlar disipline edilirler rütbelinin psikolojik yapısı mahkemeye vermez ama stresini dayakla atar ben de birkaç asker dövdüm ama dövdügüm askerler ben tezkere alırken arkamdan aglıyorlardı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Her gun tokat mi yiyordular? Disiplin icin mi? Yok artik
Hayır başındaki komutanı gıcık biriymiş o yüzden. Yoksa hergün tokat yese kafayı sıyırır asker...

Astegmen yedek subay ve harp akademisi son sınıf ögrencisi rütbesidir

Bölük kararlarını ve nöbet listelerini hazırlayan şamar oğlan...:ehe

---------- Eklendi @ 13:54:40 ---------- Yazıldı @ 13:52:48 ----------

disiplin için degil dayakla hayvanlar disipline edilirler rütbelinin psikolojik yapısı mahkemeye vermez ama stresini dayakla atar ben de birkaç asker dövdüm ama dövdügüm askerler ben tezkere alırken arkamdan aglıyorlardı
Helal be aslansın... :alkis :op:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalnız gökçenim düzeltelim astegmen yedek subay ve harp akademisi son sınıf ögrencisi rütbesidir

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Eykul

Eykul

Üye

Stresini dayakla mi attin sende o zaman... Sen hangi konumdaydin ki boyle bir sey yapabiliyordun?

---------- Eklendi @ 13:22:18 ---------- Yazıldı @ 13:21:38 ----------

Hayır başındaki komutanı gıcık biriymiş o yüzden. Yoksa hergün tokat yese kafayı sıyırır asker...

Astegmen yedek subay ve harp akademisi son sınıf ögrencisi rütbesidir

Bölük kararlarını ve nöbet listelerini hazırlayan şamar oğlan...:ehe

---------- Eklendi @ 13:54:40 ---------- Yazıldı @ 13:52:48 ----------

Helal be aslansın... :alkis :op:

Tesekkur ederim aciklama icin

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Stresini dayakla mi attin sende o zaman... Sen hangi konumdaydin ki boyle bir sey yapabiliyordun?

---------- Eklendi @ 13:22:18 ---------- Yazıldı @ 13:21:38 ----------

Tesekkur ederim aciklama icin
Rica ederim ne demek efem, dersi erken bitir mişin?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bölük çavuşuydum yani gündüz bölük komutan yardımcısı akşam bölük komutanı gitti mi komutanda bendim çavuşta
dayak olayına gelince 4kişiyi dövdüm askerlik boyunca birşsi zaten hayvandı pkk militanıydı yani diger üçüne aynı anda dayak atmıştım olayda şöyle olmuştu bu üç asker aynı dönem asker oldukları bir cocugu bir olup dövüyolar bende aldım bunları hadi dedim serbestsiniz vurabilirsiniz adamsanız beni dövün dedim baktım hepsi adam saldırdılar ama fayda etmedi sonucu anlatmayayım onlardan birisi sonra ben tezkereye gelirken gelip bana teşekkür etti abi o gün sen beni dövmeseydin ben bu askerligi bitiremezdim dedi yani ben zevk veya stres için insanlara şiddet uygulayan acizlerden degilim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi hemen şu yazı şeklini değiştir lütfen gözüm bozulacak.

---------- Eklendi @ 14:51:13 ---------- Yazıldı @ 14:49:31 ----------

bölük çavuşuydum yani gündüz bölük komutan yardımcısı akşam bölük komutanı gitti mi komutanda bendim çavuşta dayak olayına gelince 4kişiyi dövdüm askerlik boyunca birşsi zaten hayvandı pkk militanıydı yani diger üçüne aynı anda dayak atmıştım olayda şöyle olmuştu bu üç asker aynı dönem asker oldukları bir cocugu bir olup dövüyolar bende aldım bunları hadi dedim serbestsiniz vurabilirsiniz adamsanız beni dövün dedim baktım hepsi adam saldırdılar ama fayda etmedi sonucu anlatmayayım onlardan birisi sonra ben tezkereye gelirken gelip bana teşekkür etti abi o gün sen beni dövmeseydin ben bu askerligi bitiremezdim dedi yani ben zevk veya stres için insanlara şiddet uygulayan acizlerden degilim
Allah'tan senin tarafındayım... :ehe

Eykul

Eykul

Üye
Rica ederim ne demek efem, dersi erken bitir mişin?

Biraz sabah calistim sonra biri geldi mecbur onlarla yemek yemek zorunda kaldim simdi tekrar baslayacagim da biraz okuyorum sonra biraz da burada neler olduguna bakiyorum :)

Siz de calisiyormusun yoksa burda mi oyalaniyorsunuz? :D

---------- Eklendi @ 14:16:23 ---------- Yazıldı @ 14:10:38 ----------

bölük çavuşuydum yani gündüz bölük komutan yardımcısı akşam bölük komutanı gitti mi komutanda bendim çavuşta
dayak olayına gelince 4kişiyi dövdüm askerlik boyunca birşsi zaten hayvandı pkk militanıydı yani diger üçüne aynı anda dayak atmıştım olayda şöyle olmuştu bu üç asker aynı dönem asker oldukları bir cocugu bir olup dövüyolar bende aldım bunları hadi dedim serbestsiniz vurabilirsiniz adamsanız beni dövün dedim baktım hepsi adam saldırdılar ama fayda etmedi sonucu anlatmayayım onlardan birisi sonra ben tezkereye gelirken gelip bana teşekkür etti abi o gün sen beni dövmeseydin ben bu askerligi bitiremezdim dedi yani ben zevk veya stres için insanlara şiddet uygulayan acizlerden degilim

Yaaa egad ne macera ne hatiralar vardir orda... Bir tanidiga sorarsan asker anilarini basla saatlerce konusur galiba o da bir tokat konusindan bahsetmisti...

Eee senin rutbene ragmen o askerler sana vurmaya mi kalkti... Anlat sonrasini da merak ettim :) babam tatile gidip gelmis gibi yapmis askerligini anlaticak birseyi yok :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
diğer askerlerimiz dağlarda vatanı korurken bunlar kendini yiyior yazık valla...

Eykul

Eykul

Üye
Her ikisini de yapıyorum efem...

Benim gibi egad :) senin yok mu askerlik anin? Anlatirmisin? :D

---------- Eklendi @ 14:41:57 ---------- Yazıldı @ 14:39:52 ----------

diğer askerlerimiz dağlarda vatanı korurken bunlar kendini yiyior yazık valla...

Evet bak o konuda bende karsiyim... Hep aynilari gidiyor o taraflara sinira dogru... Torpilli olanlar ise rahat yerde tatil gibi askerlik yapiyor. Bence bu konuda da herkez esit olmali...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Doğru söylüyorsun kardeşim, bunları göndereceksin dağa -20'ler de kalacaklar ki bak o zaman nasıl akılları başlarına geliyor...

---------- Eklendi @ 15:45:27 ---------- Yazıldı @ 15:42:22 ----------

Benim gibi egad :) senin yok mu askerlik anin? Anlatirmisin? :D

Pardon yeni fark ettim Esma, Askerliğini yapmış birisi olarak söylüyorum sakın başkasına sorma pişman olursun. Çünkü askerlik anıları asla ve asla bitmez, dinlersen de zamanın yetmez... :ehe

Eykul

Eykul

Üye
[/COLOR]
Pardon yeni fark ettim Esma, Askerliğini yapmış birisi olarak söylüyorum sakın başkasına sorma pişman olursun. Çünkü askerlik anıları asla ve asla bitmez, dinlersen de zamanın yetmez... :ehe
[/QUOTE]

Haklisin farkettim onu :) ama senin kisa bir anin yok mu anlaticak?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haklisin farkettim onu :) ama senin kisa bir anin yok mu anlaticak?
Kısa bir tane anlatıyorum o zaman; Bir gün top atışları için süphan dağına intikale çıkmıştık, biz öncü takım olduğumuz için hedefe en yakın duran timiz tabi, tüm hazırlıklar bittikten sonra yani koordinatlar bildirildikten sonra ateş emri verildi. Ateş emri ile birlikte 12 km geriden güm diye bir ses, biraz sonra mermi bulunduğumuz yerin 50 m kadar üzerimizden belki daha yakındı(anlatırken tüylerim dikiliyor ya) yaklaşık 750 m uzaklıktaki hedefe düşecekti güya 250 m yanımıza düştü, o mermi seninin heyecanı vede korkusu ile birden dönüp subaya sövmüştüm sağolsun anlayış ile karşılamış oda espri ile beni rahatlatmıştı. Tabi hata bizim hesaplamayı yapan onbaşınındı.
:ehe

Eykul

Eykul

Üye
:D Heycanli olsa gerek... Adrenalin... Ya simdi boyle diyoruz ama icim kotu oldu iyi ani felan ama o cogu kurtulamiyor donmuyor ki askerlikten :s zaten demin de sehit haberi geldi :s

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nerden ya!

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Doğru söylüyorsun kardeşim, bunları göndereceksin dağa -20'ler de kalacaklar ki bak o zaman nasıl akılları başlarına geliyor...

---------- Eklendi @ 15:45:27 ---------- Yazıldı @ 15:42:22 ----------

Üstad, Temel askerden gelmiş bütün köy etrafına toplanmış ve temel başlamış anılarını anlatmaya. Sabahtan Akşama kadar anlatmış, akşam olunca köylülere dönüp şöyle derin bir nefes almış ve '' Celelum içinci cune'' demiş :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aslinda sasirmaman lazim her gun duyuyoruz... Bunu soylemesi aci ama hergun oluyor turk askerleri... Amasyada :s
Evet şimdi okudum Allah rahmet etsin...

---------- Eklendi @ 16:34:28 ---------- Yazıldı @ 16:33:10 ----------

Üstad, Temel askerden gelmiş bütün köy etrafına toplanmış ve temel başlamış anılarını anlatmaya. Sabahtan Akşama kadar anlatmış, akşam olunca köylülere dönüp şöyle derin bir nefes almış ve '' Celelum içinci cune'' demiş :ehe
:naughty: Harika refikim güzel fıkraymış. :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...