Askerler birbirine girdi: 6 yaralı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Askerler birbirine girdi: 6 yaralı

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde Jandarma Bölük Komutanlığı'nda vatani görevini yapan askerler arasında çıkan kavgada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.
Pamukova İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'ndaki olay dün gece saat 23.00 sıralarında , 112 Acil Servis'e ihbar yapılıp ambulans istenmesiyle ortaya çıktı. Jandarma Bölük Komutanlığı'na gönderilen ambulansla, çeşitli yerlerinden yaralanan 6 asker, Pamukova Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil Serviste tedaviye alınan askerlerden bazılarının kollarında ve bacaklarında kesici aletlerin neden olduğu yaralar saptandı. Yaralı askerler tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Jandarma Bölük Komutalığı yemekhanesinin kapı ve camlarının kırıldığı kavganın nedeni öğrenilemezken, askeri birimlerin soruşturma başlattığı belirtildi. samanyoluhaber

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamam bunların askerlik bitmez artık,:ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Katılıyorum Üstad. Kesin alt devre üst devre kavgasıdır.
Zamanında biz de az yapmadık :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kep gitti!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Doğru kodes'e ...
Askerlikleri de uzadı . Yazık olmuş ...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Disco cezası kaldırıldı Engin abi
Direk mahkeme. Ya Hapis, Ya da en az 2 şer Ay
Hele birde olay medyaya yansıdı ki, öyle küçük bir cezayla yırtamaz garipler :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
askeri mahkemede şunlardan yargılanıcaklar
1-askere fiili müdahele
2-askeri disiplin kurallarını alenen ihlal etme
3-toplu eylemde bulunma
iç hizmet kanunu bu suçları işledigi sabit olunan kişilere herbir suç için ayrı ayrı fiilin agırlıgına göre 6aydan üç yıla kadar hapis cezası öngörür burada fiil medyaya da yansıyarak askerin imajını da zedelegi için allah kurtarsın diyorum başka bişey demiyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
askeri mahkemede şunlardan yargılanıcaklar
1-askere fiili müdahele
2-askeri disiplin kurallarını alenen ihlal etme
3-toplu eylemde bulunma
iç hizmet kanunu bu suçları işledigi sabit olunan kişilere herbir suç için ayrı ayrı fiilin agırlıgına göre 6aydan üç yıla kadar hapis cezası öngörür burada fiil medyaya da yansıyarak askerin imajını da zedelegi için allah kurtarsın diyorum başka bişey demiyorum

Yeni tertipleri daha bot bağlamadı desene Ali abi :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aynen en az üçer yıl yatarlar
Ya ben ... kavga etmiştim içtimada... 3 yıldız başucumuzda... Allah'ım o gün aklıma geldi... :ehe Ama dövüp hıncını alınca disipline filan vermedi bizi ha birde s1 yazıcısıyım her dakika muhatabım yani komutanla ayırt etmiyor mübarek destekli destekli indiriveriyor vallahi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla gökçen bizim taburun s1 yazıcıları az çekmedi benden

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ya ben ... kavga etmiştim içtimada... 3 yıldız başucumuzda... Allah'ım o gün aklıma geldi... :ehe Ama dövüp hıncını alınca disipline filan vermedi bizi ha birde s1 yazıcısıyım her dakika muhatabım yani komutanla ayırt etmiyor mübarek destekli destekli indiriveriyor vallahi.

Ya s1 yazıcıları heryerde aynı zulümlerimi görüyor :(
Benim çok sevdiğim tertibim s1 yazıcısıydı. Başlarında gıcık bir komutan vardı (Rütbesini boş verin) hergün dayak yerdi garibim:(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ya s1 yazıcıları heryerde aynı zulümlerimi görüyor :(
Benim çok sevdiğim tertibim s1 yazıcısıydı. Başlarında gıcık bir komutan vardı (Rütbesini boş verin) hergün dayak yerdi garibim:(
Demek ki kaderimizde varmış refikim. Ama ben bir kez yedim ya çok şükür başka olmadı.:)

---------- Eklendi @ 13:48:01 ---------- Yazıldı @ 13:46:46 ----------

bölük çavuşu astek olsam kimse takmaz ki piyadede
Vay bölük çavuşu olunca iş değişiyor tabi abi, Vesselam mum gibi yapmışsındır bölüğü...

Eykul

Eykul

Üye
Her gun tokat mi yiyordular? Disiplin icin mi? Yok artik

Astek ne demek?

Yazici nedemek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...