Askerlerimize ne oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Askerlerimize ne oluyor
Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ndeki 2'nci Mekanize Piyade Tabur Komutanlığı'nda vatani görevini yapan er B.K., G-3 piyade tüfeğiyle yaşamına son verdi.

Ergani 2'nci Mekanize Piyade Tabur Komutanlığı'nda görevli Rize doğumlu piyade er B.K., bugün saat 09.30 sıralarında bakım, onarım kademesinde arkadaşlarının da yanında bulunduğu bir sırada, üzerine zimmetli G-3 makineli tüfeği göğsüne dayayarak ateş etti. Arkadaşları şoke olurken, kanlar içinde yerde kalan er B.K., olay yerinde yaşamını yitirdi.

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen askeri yetkililerin yaptığı incelemeden sonra B.K.'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ergani Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da, uzman çavuş olduğu öğrenilen bir kişi, kafasına bir el ateş ederek intihar etti.

Şanlıurfa'da görev yapan 38 yaşındaki Uzman Çavuş F.A., arabasıyla sulama kanalına gitti. Etrafta kimse yokken tabancasını çıkaran F.A., kafasına bir el ateş ederek intihar etti.

Olay yerine gelen F.A.'nın yakınları sinir krizi geçirdi. F.A.'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

VAN BAŞKALE

Bir intihar vakası da Van'ın Başkale ilçesinde yaşandı. Van'ın Başkale ilçesinde vatani görevini yapan er D.Y., başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Başkale'ye bağlı Albayrak Köyü'nde bulunan 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi nüfusuna kayıtlı Er D.Y. iddiaya göre, nöbet sırasında tüfeğiyle başına ateş edince ağır yaralandı. Yaralı olarak Başkale Devlet Hastanesi'ne götürülen D.Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HAKKARİ'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'nda vatani görevini yapan er S.B., iddiaya göre nöbette tüfekle başına ateş etti. Ağır yaralanan S.B., ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Adapazarı nüfusuna kayıtlı olan ve ailesi Eskişehir'de yaşayan Komando Er S.B., bugün sabah saatlerinde nöbete gitti. S.B., burada iddiaya göre elindeki tüfeği çenesinin altına dayayıp, ateşledi. Duyulan silah sesi üzerine arkadaşları S.B.'nin yanına gitti. Askerlerin komutanlarına haber vermesinin ardından ambulans çağrıldı. Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan er S.B.'ye, Acil Servis'te ilk müdahalesi yapıldı. Kan kaybeden ve durumu ağır olan asker için kan anonsu yapılırken, Yoğun Bakım Servisi'ne alındı.

Bu arada Hakkari Devlet Hastanesi'ne gelerek bilgi alan CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Baş, intihar girişiminde bulunduğu öne sürülen er S.B. ile hiçbir rütbelinin hastaneye gelmediğini iddia etti. Baş," Tugayda bir askerin intihar ettiği bilgisi üzerine ben de durumu öğrenmek için hastaneye geldim. Buraya geldik, baktım ki askerle birlikte hiçbir rütbeli yok. Sadece birkaç arkadaşı vardı yanında. Bu da içler acısı. Bu durum beni derinden üzdü" dedi.
 


hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Disiplin agir ise. Dertler dinlenmez ise insan bunyesi iflas eder ve en kisa. Yol intihardir.
 
zombaka

zombaka

Üye
tabi intahar etmesinler ama biraz araştırılırsa diğer ülkelere kıyasla daha az
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Türk-X
Cevap
3
Görüntüleme
461
rockandroll
Türk-X
Cevap
5
Görüntüleme
314
DaNq3rB0y
Türk-X
Cevap
7
Görüntüleme
521
LeanbLack
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
343
x-scarface
hikmet366
Cevap
4
Görüntüleme
443
Murat Alper


Üst Alt