ben askere gitsem öyle kolay beni tutamazlar işlerine gelirse benim tarzım böyleAskere GitMümkünse Kışladan Dışarı Çıkarmasınlar
![]()

DiaBLoS™;3075442' Alıntı:Aslanı kediye boğdururlar kardeşim rahat ol ..![]()

Hiç Güleceğim Yoktu

gitmedim ama eğitim gördümAskere Gittin mi Gitmedin mi ?
Kafam Karıştı
![]()

ben askerliği az çok öğrendim bize bir eğitim yaptırıyolardı k**mızdan ter akıyordu yazın sıcağında tam yemeğe giderken bizi yere yatırıp 40 derece sıcaklıkta güneşte yarım saat yerde bıraktılar
bu özel eğitim aslında anlatması uzun ama özetleyebilirim ben polis olmaya gittim hiç bilmediğim adını duymadığım bir birime aldılar beni 38 günlük hızlandırılmış bir eğitim gördüm yani bu birimdekiler gibi hızlı atak çevik ve dayanıklı olmak için 38 gün içinde 45 kilodan 42 kiloya indim aradan 2 yıl geçti şuan 40 kiloyum hani askere almasalar benim için şu yönden iyi çünkü galiba askerlikte 3 aylık sıkı bir eğitim var bizimki kadar olmasadaDiaBLoS™;3075684' Alıntı:Ne eğitimidir bu ?
bu 3 ay boyunca en kötü işler hep sende amele durumdasın ama bi yandanda askere gitmezsem istifa hakkım yok yani tam bir çorba içindeyimkötü düşüncelerse ben üstüme almıyorum ama sormak istediğin varsa sor benim hiç umrumda olmaz gizli olup olmamasıgerçekten bende merak ediyorum bazı şeyleri soracağım da insanın aklına böyle konuştun mu bi ton düşünce geliyor![]()

evet şuan 40 kiloya kadar indim müdür sağolsun40 kilomusun![]()

evet 50 den aşağısı genelde gitmiyor 48 falan olursan 2 litre su içirip seni 50 kilo yaparlar ama bana kaç litre içirselerde kurtarmazBoy kilo oranı var biliyorsundur.
ama bir yandanda gitmek istiyorum bakacaz hele 2012 gelsin
