Askere gitsem mi? gitmesem mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Askere Git :D Mümkünse Kışladan Dışarı Çıkarmasınlar :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aslanı kediye boğdururlar kardeşim rahat ol .. :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aynen öyle kardeşim .. :D
Askere gidince daha net anlayacaksın .. :ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ben askerliği az çok öğrendim bize bir eğitim yaptırıyolardı k**mızdan ter akıyordu yazın sıcağında tam yemeğe giderken bizi yere yatırıp 40 derece sıcaklıkta güneşte yarım saat yerde bıraktılar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
:d: Askere Gittin mi Gitmedin mi ? :hmmm Kafam Karıştı :d:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Hee Anladım Şimdi :) Ben Askere Gidene Kadar Robotlu Askerlik Sistemine Geçerler :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
ben askerliği az çok öğrendim bize bir eğitim yaptırıyolardı k**mızdan ter akıyordu yazın sıcağında tam yemeğe giderken bizi yere yatırıp 40 derece sıcaklıkta güneşte yarım saat yerde bıraktılar

Ne eğitimidir bu ?

greenmile

greenmile

Üye
gerçekten bende merak ediyorum bazı şeyleri soracağım da insanın aklına böyle konuştun mu bi ton düşünce geliyor:D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;3075684' Alıntı:
Ne eğitimidir bu ?
bu özel eğitim aslında anlatması uzun ama özetleyebilirim ben polis olmaya gittim hiç bilmediğim adını duymadığım bir birime aldılar beni 38 günlük hızlandırılmış bir eğitim gördüm yani bu birimdekiler gibi hızlı atak çevik ve dayanıklı olmak için 38 gün içinde 45 kilodan 42 kiloya indim aradan 2 yıl geçti şuan 40 kiloyum hani askere almasalar benim için şu yönden iyi çünkü galiba askerlikte 3 aylık sıkı bir eğitim var bizimki kadar olmasada:d: bu 3 ay boyunca en kötü işler hep sende amele durumdasın ama bi yandanda askere gitmezsem istifa hakkım yok yani tam bir çorba içindeyim

Samsun55''

Samsun55''

Üye
40 kilomusun :oha:

emree17

emree17

Üye
git

maxirabit

maxirabit

Üye
Boy kilo oranı var biliyorsundur.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Askere Gitmeme 4 Sene Var :ah:ah :d:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Boy kilo oranı var biliyorsundur.
evet 50 den aşağısı genelde gitmiyor 48 falan olursan 2 litre su içirip seni 50 kilo yaparlar ama bana kaç litre içirselerde kurtarmaz:naughty: ama bir yandanda gitmek istiyorum bakacaz hele 2012 gelsin:naughty:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
askere git bence gitmessen kız vermezler sonra :ehe