DiaBLoS
Admin
abicim hayırlısı olsun hayırlısyla gıt gel al teskerını yıne dewam edelım buralardan hayatımızıa bu arada usta bırlıgın buralara trakyaya cıkarsa rahat ettırırım abımı![]()
Can konu tarihine bakmanı öneriyorum...
abicim hayırlısı olsun hayırlısyla gıt gel al teskerını yıne dewam edelım buralardan hayatımızıa bu arada usta bırlıgın buralara trakyaya cıkarsa rahat ettırırım abımı![]()
Oku! 
hayırlı teskereler bende kısmetse 30 kasımda askerım

Komiserim demiştiniz ama şimdi de askere gideceğim diyorsunuz ...
Asker kaçağı mısınız yoksa ???
hayırlı teskereler Ademciğim,Allah tamamına erdirir İnşallah..

hayırlı teskereler Ademciğim,Allah tamamına erdirir İnşallah..

konuya baktım 25.11.2009 yazıyordu..ama haklısın Ademle konuştuğumuzda bu konu geçmişti..Nadir abii 2008 de ki konu hataya dusmeyın yaa![]()
Bilâl neden durup dururken millete laf atıyorsun? Niye tartışmaya sebebiyet veriyorsun? Bu ne uslanmazlık yahu?!?!Herzamanki gibi , birisinin bişeysini ortaya çıkarmak istiyorsun, ve yalan söylediğini düşünüyorsun..
ya bu bilecik söğüt ulaştırma hakkında çok kötü şeyler duydum yemekleri kötü,yatakhaneler berbat gibi.. benimde kardeşim gidiyor üç gün sonra nasıl bir sistemdir bu nasıl bir düzendir bu ya ..