Askere Gidiyorum **Söğüt Jandarma Ulaştırma**

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
abicim hayırlısı olsun hayırlısyla gıt gel al teskerını yıne dewam edelım buralardan hayatımızıa bu arada usta bırlıgın buralara trakyaya cıkarsa rahat ettırırım abımı ;)

Can konu tarihine bakmanı öneriyorum...

zibidi39

zibidi39

Üye
tamam ali ya ne kızıosun :D yaptık bı hata ozel mesaj atsana kardesım onu tarıhı gecmıs dıe uyarsana :D:D rezıl oldum foruma yanı :D:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
abicim hayırlısı olsun hayırlısyla gıt gel al teskerını yıne dewam edelım buralardan hayatımızıa bu arada usta bırlıgın buralara trakyaya cıkarsa rahat ettırırım abımı ;)
:haha: Oku! :ehe

thebora

Üye
hayırlı tezkereler arkadaşım.orada askerlik yapan arkadaşlarım var.rahat geçtiğini anlatmışlardı.umarım senin içinde öyle olur.

:d: bende düştüm tongaya:d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu geçmiş bitmiş hala yorumlar yapılıyor ...

haltie

haltie

Üye
konu hortlayınca tarihe bakma gereği duymayarak attım ben adem kusura bakma

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
hayırlı teskereler bende kısmetse 30 kasımda askerım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Komiserim demiştiniz ama şimdi de askere gideceğim diyorsunuz ...
Asker kaçağı mısınız yoksa ???

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Komiserim demiştiniz ama şimdi de askere gideceğim diyorsunuz ...
Asker kaçağı mısınız yoksa ???

Herzamanki gibi , birisinin bişeysini ortaya çıkarmak istiyorsun, ve yalan söylediğini düşünüyorsun..

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Yav kusura bakmayın ilk ben hortlattım :D adem abi evlenecek allahın ıznıyle bız hala askerlıgındeyız :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayırlı teskereler Ademciğim,Allah tamamına erdirir İnşallah..

Berlin Boleyn

:ehe:ehekoptum artık ben

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:D sağlık olsun

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Herzamanki gibi , birisinin bişeysini ortaya çıkarmak istiyorsun, ve yalan söylediğini düşünüyorsun..
Bilâl neden durup dururken millete laf atıyorsun? Niye tartışmaya sebebiyet veriyorsun? Bu ne uslanmazlık yahu?!?!

1 hafta yasakladık. Yetmedi 3 uyarı puanı verdim. Yetmedi 3 daha verdim. Defalarca sözlü uyardım. İyi yaklaştım, kötü yaklaştım... Daha ne yapayım ben sana ya?
Herkesle tek tek tartıştın şu forumda!

Açıkça söylüyorum Bilâl; insanlara laf atmayacaksın.
Atmayacaksın!!!
Atarsan ben seni gönderirim bu forumdan. Bir dahaki cezan 20 puanla 1 ay, sonraki 30 puanla süresizdir. Haberin olsun.

Keyifli forumlar.
(Bu uyarının üstüne konuyla ilgili olmayan, uyarımla ilgili olarak yazılan her türlü yazı silinecektir.)

crazygirl86

Üye
ya bu bilecik söğüt ulaştırma hakkında çok kötü şeyler duydum yemekleri kötü,yatakhaneler berbat gibi.. benimde kardeşim gidiyor üç gün sonra nasıl bir sistemdir bu nasıl bir düzendir bu ya ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ya bu bilecik söğüt ulaştırma hakkında çok kötü şeyler duydum yemekleri kötü,yatakhaneler berbat gibi.. benimde kardeşim gidiyor üç gün sonra nasıl bir sistemdir bu nasıl bir düzendir bu ya ..

:kop::kop::kop:

Üst Alt