Askere Gidiyorum **Söğüt Jandarma Ulaştırma**

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
sağlıkla git sağlıkla kardeşim hayırlı teskereler

Alfredo

Üye
kendine iyi bak..vatan size emanet

MuhammetGülactı

Üye
slm kardeş bende Bilecik/Söğüt'e Jandarma ulaştırma olarak düştüm [email protected] eklersen konuşuruz tanışırız bir birimize yardımcı olabiliriz harkese iyi günler 89/4 tertiplerime hayırlı teskereler

--------------- Ekleme ---------------

ertyerty

Candy

Candy

Üye
:ehe o çoktaaan gitti geldi bile :kop:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
:ehe

Berlin Boleyn

hayırlı teskereler abii..

güle güle git güle güle dön inşallah:)

haltie

haltie

Üye
hayırlısıyla git gel adem dikkat et kendine:(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Keşke mesajları okusak da yazsak... Kilitlemeye elim gitmedi be... Vay canına 1 sene olmuş... Daha dün gibi...

Berlin Boleyn

ya niye okuyimki 1 senelik şeyin hala burda ne işi var:D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yanii ata senin yüzünden doğru söylediğim ve yazdığım tezkere yi artık karıştırıyorum... :D :D:D zaten bulanık bi hafızam var....şimdiye kadar gayet normal yazıyodum ama artık yazarken bi düşünüyorum tezkere miydi ? teskere miydi ? yok yok tezkereydi yaa diye... :D :D

vakti evvelinde ben de türkçe ye harflere ve anlamlara çok dikkat ederdim ama hayat işte naparsın bu çarpık düzenin içinde buluyosun kendini... :D :D

neysee hayırlı tezkereler kardeş...tez zamanda bitirir dönersin umarım...Allah kolaylık versin... ;)

Yasminoz...
Öldüm burada gülmekten!..
Harikasın sen ya :kop::kop::kop:

:kop: :kop: :kop:

hala karıştırıyorum biliyomusun...yemin ediyorum senin yüzünden... :kop: :kop: :kop:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Ben geri mi gitsem acaba :D

Berlin Boleyn

:ehe:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeş bende Bilecik/Söğüt'e Jandarma ulaştırma olarak düştüm [email protected] eklersen konuşuruz tanışırız bir birimize yardımcı olabiliriz harkese iyi günler 89/4 tertiplerime hayırlı teskereler

Allah başka dert vermesin kardeşim. :)
Söğüt zor yer. Neyseki ben 10 gün kaldım orada. Ha unutmadan, bazı sınavlara gireceksin. Direksiyon sınavı, sağlık testi vs. Ayrıca bilgisayar başında araba bile sürdürüyorlar. Bu testleri geçemeyenleri Bilecik'teki diğer jandarma eğitim birimlerine gönderiyorlar. Ben sağlık sorunum yüzünden elenmiştim. Ama fırsatını bulursan sende kaç. Kaçarsan da Bilecik merkezdeki Tugay'a gitmeye çalış. Diğerlerine göre en rahatı orasıdır.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hayırlı teskereler dostum

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Konumun tarih sayfalarına gömülmesini rica ederim. Zira o günler aklıma geliyor. :ağlarım:

Hala da kutlanıyorum. :D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Geçmiş konunun son kullanma tarihi ama, memleketi ziyaret etmişsin Adem ağabey. :)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Hayırlı teskereler Adem abi^m.
Gittiğin gibi bekliyoruz. Kendine iyi bak oralarda....

--------------- Ekleme ---------------

ooo konu 2008 deymiş hortlattım yaw :D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Merak etme daha önceden hortlatıldı. :)

zibidi39

zibidi39

Üye
abicim hayırlısı olsun hayırlısyla gıt gel al teskerını yıne dewam edelım buralardan hayatımızıa bu arada usta bırlıgın buralara trakyaya cıkarsa rahat ettırırım abımı ;)

Üst Alt