Erzurum il Jandarma Komutanlığı

Sponsorlu Bağlantılar

LeanbLack

LeanbLack

Üye
    Konu Sahibi
Erzurum il Jandarma Komutanlığı
Arkadaşlar acemiliği Bilecik Söğüt Jandarma ulaştırma taburunda yapdım otobüs şöförü olarak gidiyorum nette araştırdım pek bir bilgi yok merak ettiğim bazı sorular var orda yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
1.Erzuruma acemi asker geliyormu ?
2.Gittiğim gibi direk şöför olurmuyum ?
3.Şöför nöbet tutuyormu ?

sempaticafe

Üye
acemi asker gelmez. Gittiğin yerde şoför olursun. Tabi şoför tezkere alınca. Merkezden ilçe jandarma komutanlığına gitme olayın olur. Daha rahattır ilçeler. Garaj nöbeti tutabilirsin. 15 sene önce askerliğini bitiren benden bu kadar. Hayrli tezkereler. Allaha emanet mehmetçik.

LeanbLack

LeanbLack

Üye
    Konu Sahibi
Peki Askeriyenin verdigi valizi getirmesek sivil valiz getirsem sadece 1 tane onu valizlige alırlarmı yoksa dolabın ustune koymama izin verirlermi

sempaticafe

Üye
koğuş içinde sivil eşya izni yoktur. Eğer çarşı sivil değilse. Askeriye 15 sene önce bez torba verirdi ondan söz ediyorsan fark etmez istediğin valize koy eşyanı. Tezkere alırken geri verecekler sivillerini. Fazla düşünme kardeşim erzurum da askerlik Iyidir sayılı gün çabuk geçer.

• Beğen
Tepkiler: LeanbLack
LeanbLack

LeanbLack

Üye
    Konu Sahibi
koğuş içinde sivil eşya izni yoktur. Eğer çarşı sivil değilse. Askeriye 15 sene önce bez torba verirdi ondan söz ediyorsan fark etmez istediğin valize koy eşyanı. Tezkere alırken geri verecekler sivillerini. Fazla düşünme kardeşim erzurum da askerlik Iyidir sayılı gün çabuk geçer.

Öylede abi simdi bidaha yeni ortam orda ne nasıl dönüyor hiç bişe bilmiyoruz insanda heycan oluyor yorumların için teşekkür ederim

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
kendini bi komutana yakın tut sonrası rahat :)

jukk

Üye
kardeşim bende askerliğimi erzurum il jandarmada yaptım allah hayırlı tezkereler versin

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim güle güle git güle güle gel :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
beyler bu askerde su gorevi yapmak istiyorum bunu surmek istiyorum gibi tercihler var mi bn cekici yada land surmek istiyorum askerde.mumkunmu bu

sempaticafe

Üye
beyler bu askerde su gorevi yapmak istiyorum bunu surmek istiyorum gibi tercihler var mi bn cekici yada land surmek istiyorum askerde.mumkunmu bu
yoklama yaptırdın mi ? :) askerliğe gitmene daha çok var gibime geldi ama cevap vereyim. Askere Gitmeden ehliyetini alman lazım. Yoklamaya gittiğin zaman ehliyetini götür yada götürme. Fark etmiyor şoför adayı oluyorsun. Acemi birliği biterken bilecik şoför eğitimi alayı galiba orda ne kullanacağını onlar belirliyor. Land vs. Askerde ne kadar az zimmet o kadar rahatlık güzel kardeşim. :) boşver şimdiden düşünme şoförlüğü kaderinde ne varsa şimdiden hayırlısı Allah dan.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
yoklama yaptırdın mi ? :) askerliğe gitmene daha çok var gibime geldi ama cevap vereyim. Askere Gitmeden ehliyetini alman lazım. Yoklamaya gittiğin zaman ehliyetini götür yada götürme. Fark etmiyor şoför adayı oluyorsun. Acemi birliği biterken bilecik şoför eğitimi alayı galiba orda ne kullanacağını onlar belirliyor. Land vs. Askerde ne kadar az zimmet o kadar rahatlık güzel kardeşim. :) boşver şimdiden düşünme şoförlüğü kaderinde ne varsa şimdiden hayırlısı Allah dan.
bilgilendirme icin tesekkur ederim :)

LeanbLack

LeanbLack

Üye
    Konu Sahibi
Biz aldikda ne oldu sabah aksam servis cekiyoz ayriyetten bide doblo verdiler onlada nobetcileri lojmanlara tasiyorum nobet yok kamuflaj yok ful sivilim ama uyku uyutmuyorlar degisim aralarindada paso goreve cikiyorum soforluk anlatildigi gibi rahat degil sofor adayi olmani onermem

Üst Alt