Asker Beytüşşebap'ta Bayrak Indirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih54102

fatih54102

Üye
o..ç lar ya illa ban yedircekler o kürt bayrağını alın bitarafınıza s....

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaşım plklı orada resmi tören yapmıyormu aracımıza bayrak asıp önünde yürümüyor mu sen daha neden bahsediyorsun oradakiler pkk yı destekliyorsa sık kafasına gebersin gitsin sen ne dediğinin farkındamısın allah aşkına pkk bizim düşmanımız biri onu desteklerse salise düşünmem sıkarım kafasına senin askeri aracına gelmiş bayrağını asmış oda yetmemiş kalkmış önünde yürümüş sen daha ne tahrikinden şundan bundan bahsediyordun güpe gündüz gelmiş senin askerinin önünde sovunu yapmış daha ne bekliyorsun silahla gelip senin meclisini ele geçirmesinimi senin amacın ne çözemedim.

Atatürk gibi biri bu ülkeye gelmesse sonumuz kötü.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Zamanında sıktım yine gider yine sıkarım.
Yazıkkı sen gibi insanlar rahat yaşasın diye dağ taş soğuk sıcak dememiş gezmişim teröristle mücadele etmişim arkadaşlarımı şehit vermişim yazık yazık.

ibrahım konuşma uslubuna biraz dikkat et sen gibi dediğin kişi diyarbakır devegeçidi'nde görev yapmış biri 95-96 da yanımda vurulan devremin mermi yarasına parmak sokup ölümünü izlemiş adamım o yüzden lafını bilde konuş forumda kimsenin kalbini kırmadım kırmakta istemem sütü bozuklar yüzünden.

• Beğen
Tepkiler: tlgcn38 ve El-CD

uqur3452

Üye
uydurmadır bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt