Asker Beytüşşebap'ta Bayrak Indirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Asker Beytüşşebap'ta Bayrak Indirdi
Askerler Beytüşşebap'ta Türk
bayrağını indirdi MEHMETÇİK BAYRAK İNDİRİYOR(!) BDP'liler
ürkmesin diye.. 04.09.2012 11:21 Beytüşşebap'taki çatışmada öldürülen PKK'lının
cenazesi geçerken bayrağı indirdiler. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe merkezinde çıkan
çatışmada şehit olan Mehmetçiklerimizin acısına
bir de askeri lojmanın balkonundan indirilen Türk
bayrağı eklendi. Çatışmada öldürülen PKK'lının cenazesi askeri
araca konuldu. Araç askeri lojmanların önünden geçirilirken üç
asker balkondaki Türk bayrağını indirdi.

Kaynak: m.ensonhaber.com/haber.php?id=199079

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Yazık...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
haberin doğru olduguna inanmıyorum

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Maalesefki haber doğru ve dahası var pkk leşini taşıyan askeri aracımıza pkk bayrağını asmışlar ve aracın önünde eli silahlı pkk teröristinin yürümesine müsade etmişler.
O anı gösteren resimde var bakıyorum bulup ekleyeceğim.
Bizde burada kendimizi avutalım pkk meşrulaşmış güpe gündüz eli silahlı şehirlerimizde dolaşır olmuş.

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Buyrun buda o resim.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Paylaştığın haberin ayrıntısını okudun mu Allahını seversen...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ya sen ne ayrıntısından bahsediyorsun resme bak resme.

Resim konusunda haklısın ama olayı öyle anlatmışsın ki sanki askeri araçla pkk lı leşleri resmi tören yapıyorlar sanırsın...

Ordaki şerefsizlerin amacı askeri tahrik etmek ve olay çıkarmak, bu tuzağa düşmek kolay. Ben de isterim o paçavrayı oraya asmaya çalışanların kafasına sıksınlar, ama pkk nında istediği o zaten

Neyse daha fazla yorum yapmayayım :sır:

• Beğen
Tepkiler: El-CD
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye

Resim konusunda haklısın ama olayı öyle anlatmışsın ki sanki askeri araçla pkk lı leşleri resmi tören yapıyorlar sanırsın...

Ordaki şerefsizlerin amacı askeri tahrik etmek ve olay çıkarmak, bu tuzağa düşmek kolay. Ben de isterim o paçavrayı oraya asmaya çalışanların kafasına sıksınlar, ama pkk nında istediği o zaten

Neyse daha fazla yorum yapmayayım :sır:

Ya arkadaşım plklı orada resmi tören yapmıyormu aracımıza bayrak asıp önünde yürümüyor mu sen daha neden bahsediyorsun oradakiler pkk yı destekliyorsa sık kafasına gebersin gitsin sen ne dediğinin farkındamısın allah aşkına pkk bizim düşmanımız biri onu desteklerse salise düşünmem sıkarım kafasına senin askeri aracına gelmiş bayrağını asmış oda yetmemiş kalkmış önünde yürümüş sen daha ne tahrikinden şundan bundan bahsediyordun güpe gündüz gelmiş senin askerinin önünde sovunu yapmış daha ne bekliyorsun silahla gelip senin meclisini ele geçirmesinimi senin amacın ne çözemedim.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ya arkadaşım oradakiler pkk yı destekliyorsa sık kafasına gebersin gitsin sen ne dediğinin farkındamısın allah aşkına pkk bizim düşmanımız biri onu desteklerse salise düşünmem sıkarım kafasına senin askeri aracına gelmiş bayrağını asmış oda yetmemiş kalkmış önünde yürümüş sen daha ne tahrikinden şundan bundan bahsediyordun güpe gündüz gelmiş senin askerinin önünde sovunu yapmış daha ne bekliyorsun silahla gelip senin meclisini ele geçirmesinimi senin amacın ne çözemedim.

Seni anlıyorum ama dediğim gibi yorum yapmayacağım...

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Teröristler , adi kalleş herifler.. Ülkemizde içimizde askeri aracımızda meclisimizde... Buna dur demek için ne yapmak gerek ? Bilsekde yapsak keşke? Kemal vs Başbakan gibi kavga tartışma yerine artık şunları el ele yok edelim.....

Bizim birliğimiz bütünlüğümüz asla zarar görmez ancak geçmişten beri süregelen şerefimize de bikaç pkklı köpeği asla leke süremez..

Bizim atalarımız vurdukları gemilerdeki mürettebatı alıp o zor durumda yunanistana gizlice bırakıp gelmiştir az olan gemi sayımıza ragmen..Böyle şerefli bir milletin içinde bunlar daha fazla barınamayacaktır ALLAHIN İZNİYLE ZERRE KALMAYACAK BUNLARDAN ÜLKEMDE

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Teröristler , adi kalleş herifler.. Ülkemizde içimizde askeri aracımızda meclisimizde... Buna dur demek için ne yapmak gerek ? Bilsekde yapsak keşke? Kemal vs Başbakan gibi kavga tartışma yerine artık şunları el ele yok edelim.....

Bizim birliğimiz bütünlüğümüz asla zarar görmez ancak geçmişten beri süregelen şerefimize de bikaç pkklı köpeği asla leke süremez..

Bizim atalarımız vurdukları gemilerdeki mürettebatı alıp o zor durumda yunanistana gizlice bırakıp gelmiştir az olan gemi sayımıza ragmen..Böyle şerefli bir milletin içinde bunlar daha fazla barınamayacaktır ALLAHIN İZNİYLE ZERRE KALMAYACAK BUNLARDAN ÜLKEMDE

Ne güzel yazmışın be. Keşke sonuca ulaşabilecek bişeyler yapabilsek

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gidip sıkın o halde görelim

• Beğen
Tepkiler: El-CD
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
[ENGİN];5204887' Alıntı:
gidip sıkın o halde görelim

Zamanında sıktım yine gider yine sıkarım.
Yazıkkı sen gibi insanlar rahat yaşasın diye dağ taş soğuk sıcak dememiş gezmişim teröristle mücadele etmişim arkadaşlarımı şehit vermişim yazık yazık.

El-CD

El-CD

Üye
Zamanında sıktım yine gider yine sıkarım.
Yazıkkı sen gibi insanlar rahat yaşasın diye dağ taş soğuk sıcak dememiş gezmişim teröristle mücadele etmişim arkadaşlarımı şehit vermişim yazık yazık.

öyle çat diye sıkması kolay. Sonrası düşünmeden hareket eden tüm milletler -tıpkı senin gibi- sonu hep helaktır.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Konuyu amacını aştırmayın sen , ben'cilikten kurtulmamız gerekirken böyle yapmayalım Lütfen arkadaşlar......... Kim ne derse desin milli bilinci olan kardeşlerim sinirlenmeyin vakti geldiğinde hepimiz gerektiği gibi ve yerinde sıkacağız ayrıca sıkıyoruzda o kalleşlere, HER ALANDA..

TheCower

TheCower

Üye
Keşke çözülebilse sıkarak ama köstebeğe sıkamıyorsun elbet bir yerlerde ıskalıyorsun. Allah askerimizin yardımcısı olsun.

madrid1902

Üye
atatürk ün askerleridir onlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt