Aşk ; küçükken beraber oyun oynamak iken, büyüyünce beraber vakit geçirmek oluyor.Tıpkı aldatmak gibii.. Küçükken 'O kızla konuştun beni aldattın', büyüyünce 'O kadınla yattın beni aldattın' gibi değişiyor. Hmmm saçmaladım, neyse sallayın
![]()
,öncelikle aşkın tanımını iyi yapmak gerek,herkesi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsın.Aşk bile bile kullandığın arabayı şarampole sürmektir.Herkes için farklı. Sadece muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun insanlara. Küçük yaşta aşk ile sevgiyi ayırabilecek misin ? Pehh , saçmaküçük yaşta oynadığın oyunu sana aşk diye yutturmuşlar,öncelikle aşkın tanımını iyi yapmak gerek,herkesi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsın.Aşk bile bile kullandığın arabayı şarampole sürmektir.
Herkes için farklı. Sadece muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun insanlara. Küçük yaşta aşk ile sevgiyi ayırabilecek misin ? Pehh , saçma
Anlamadın beni. Knou zaten 'aşk her yalta aynı mı ? ' diye. Ben de aynı olmadığından bahsediyorum işte. Küçük yaşta onu aşk diye bilirsin diyorum. Anladın ?bu konuyla muhalaefetin alakası yok küçücük çoçuğun aşk dediği şey aşk falan değildir.Çevrene biraz bak aşkından geberiyorum diyipte 2 güne başkasını bulan insanlarla kaynıyor heryer.Heleki ergenlikte 1-2 ayı geçerse dua et.Küçük yaştaki çocuğun hissettikleri tamamıyla yaşının getirmiş olduğu sevgili durumları.
Anlamadın beni. Knou zaten 'aşk her yalta aynı mı ? ' diye. Ben de aynı olmadığından bahsediyorum işte. Küçük yaşta onu aşk diye bilirsin diyorum. Anladın ?