Aşk her yaşta aynı mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enginzz

enginzz

Üye
biraz farklı yorum ama guzel oldu

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

aşk her yaşta ayrıdır ve gıttıkçe acısı daha buyuk olur tıpkı bızım gıbı oda buyur içimizde biyerde

• Beğen
Tepkiler: enginzz
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Bence aynıdır :)

enginzz

enginzz

Üye
aynen kuzum walla

arslansem

arslansem

Üye
Aşık olmak farklıdır,aşkı sürdürmek aynıdır.

technoshark

technoshark

Üye
Her yaşta aşk farklıdır,

ilk okulda karşılıksız seversin.. ne olursa olsun..
orta okulda ise karşılık beklemeye çabalarsın ama karşılık görmesende seversin.
lisede kesin karşılık beklersin
unide sen sevmeszin o seni sevmeye çalışsın istersin

sonra ise herşey karşılıklı olur...

Direk okul olarak izah ettim ama yaş ortalamasını siz ayarlarsınız artık...

aslında daha çok şey yazarımda bu kadar.. üstü kapalı kalsın.

• Beğen
Tepkiler: pelın_ ve fireman87
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Aşk ; küçükken beraber oyun oynamak iken, büyüyünce beraber vakit geçirmek oluyor. :D Tıpkı aldatmak gibii.. Küçükken 'O kızla konuştun beni aldattın', büyüyünce 'O kadınla yattın beni aldattın' gibi değişiyor. Hmmm saçmaladım, neyse sallayın :D

• Beğen
Tepkiler: enginzz ve pelın_
enginzz

enginzz

Üye
qLL hıc sacmalamadın gercekten dogru selr bunlar

greenmile

greenmile

Üye
Aşk ; küçükken beraber oyun oynamak iken, büyüyünce beraber vakit geçirmek oluyor. :D Tıpkı aldatmak gibii.. Küçükken 'O kızla konuştun beni aldattın', büyüyünce 'O kadınla yattın beni aldattın' gibi değişiyor. Hmmm saçmaladım, neyse sallayın :D

küçük yaşta oynadığın oyunu sana aşk diye yutturmuşlar:D,öncelikle aşkın tanımını iyi yapmak gerek,herkesi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsın.Aşk bile bile kullandığın arabayı şarampole sürmektir.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
küçük yaşta oynadığın oyunu sana aşk diye yutturmuşlar:D,öncelikle aşkın tanımını iyi yapmak gerek,herkesi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsın.Aşk bile bile kullandığın arabayı şarampole sürmektir.
Herkes için farklı. Sadece muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun insanlara. Küçük yaşta aşk ile sevgiyi ayırabilecek misin ? Pehh , saçma

greenmile

greenmile

Üye
Herkes için farklı. Sadece muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun insanlara. Küçük yaşta aşk ile sevgiyi ayırabilecek misin ? Pehh , saçma

bu konuyla muhalaefetin alakası yok küçücük çoçuğun aşk dediği şey aşk falan değildir.Çevrene biraz bak aşkından geberiyorum diyipte 2 güne başkasını bulan insanlarla kaynıyor heryer.Heleki ergenlikte 1-2 ayı geçerse dua et.Küçük yaştaki çocuğun hissettikleri tamamıyla yaşının getirmiş olduğu sevgili durumları.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
bu konuyla muhalaefetin alakası yok küçücük çoçuğun aşk dediği şey aşk falan değildir.Çevrene biraz bak aşkından geberiyorum diyipte 2 güne başkasını bulan insanlarla kaynıyor heryer.Heleki ergenlikte 1-2 ayı geçerse dua et.Küçük yaştaki çocuğun hissettikleri tamamıyla yaşının getirmiş olduğu sevgili durumları.
Anlamadın beni. Knou zaten 'aşk her yalta aynı mı ? ' diye. Ben de aynı olmadığından bahsediyorum işte. Küçük yaşta onu aşk diye bilirsin diyorum. Anladın ?

greenmile

greenmile

Üye
Anlamadın beni. Knou zaten 'aşk her yalta aynı mı ? ' diye. Ben de aynı olmadığından bahsediyorum işte. Küçük yaşta onu aşk diye bilirsin diyorum. Anladın ?

ilk yazmış olduğun mesaja bakılırsa ve her yaşta bunun adına aşk deniyorsa gerçek aşk diye birşey yok her neyse sonuçta seninki de bir fikir tabii

enginzz

enginzz

Üye
aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt