ASGATech.PrayerTimes-Turkish v1.04 S60v3 v5 SymbianOS9x

Sponsorlu Bağlantılar

behzat

behzat

Üye
sagolasın kardeş

habim

Üye
Emredel arkadaşın sorusuna ve diğer arkadaşlarada yardımcı olmak bakımından konunun çözümünü kendi yöntemimle sizlere şöyle açıklıyabilirim.cünkü ben öyle çözdüm. umarım sizlerde çözersiniz.Lütfen sırayı takip ediniz.

seçenekler+ayarlar+ülke/bölge+seçenekler+değiştir+türkiye+seçenekler+ekle+şehir(bölge yerine bulunduğun yerin il veya ilçe ismini gir)+burada bulunan diğer enlem-boylam değerlerini ve saat dilimini(+02:00) gir+ekle de ve çık.şimdi kontrol için şehirler bölümüne tekrar gir,yazmış olduğun il veya ilçeyi göreceksin.

HATIRLATMA: Girdiğiniz her değeri kaydederek çıkınız.

Bahsettiğiniz ayarlar yapılsa dahi diyanet saatine gör bazı vakitlerde 2-3 dakika bazı vakitlerde 20 dakika fark ediyor. nasıl ayarlayabiliriz

KARTAL49

Üye
Bahsettiğiniz ayarlar yapılsa dahi diyanet saatine gör bazı vakitlerde 2-3 dakika bazı vakitlerde 20 dakika fark ediyor. nasıl ayarlayabiliriz

Bu programda diyanetin vakitleri yok. bu vakitler temkinsiz vakitler.diyanetin vakitleri temkinli vakit olduğu için bu farklılıklar oluyor. temkin ayarlarından bunu ayarlayabilirsiniz.ancak o da kısa gamet tarzı ezan olarak okuyor. normal okunabilmesi için ayrıca diyanetin vakitleride olması gerek. oda malesf yok.
Bu programı hazırlıyan uzman kardeşlerimiz diyanetin vakitlerinide eklerlerse hepimiz mutlu oluruz. Onlara şimdiden teşekkür ediyoruz.

knight rider

knight rider

Üye
Teşekkürler

behzat

behzat

Üye
saol kardeş deniyecem

mayvaz

Üye
kuramadım biryardım edebilirmisiniz

irfanlive

Üye
sadece 5 il var geri kalan iller yok mesela konya yok dediğiniz gibide yaptım il adını yada enlem değerlerinide girdim ama hata veriyor neyse

KARTAL49

Üye
sadece 5 il var geri kalan iller yok mesela konya yok dediğiniz gibide yaptım il adını yada enlem değerlerinide girdim ama hata veriyor neyse

eğer telefonunuz uyumlu ise dikkat ederek tekrar dene. mutlaka bir yerde hata yapmış olmalısınız.

algebra

Üye
e51 ve maalesef zertifikat hatasi veriyor...

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
izmir ve bölgelerinin yeri yok