artık yeter çözdüm bu işi %100 E71 - E72 HD n-GAGE 2.0 oyunlarını sorunsuz n-gage kurmadan oynaaa...

Sponsorlu Bağlantılar

ryum

Üye
    Konu Sahibi
artık yeter çözdüm bu işi %100 E71 - E72 HD n-GAGE 2.0 oyunlarını sorunsuz n-gage kurmadan oynaaa...

SAYFADAKİ 240 x 320 OS9.x HD OYUNLAR

indirmek istediğin oyunun resmine tıkla indir telefonuna direkt kur oyna... sorunsuz çalışmaktadır sorunları olan yazsın hemen çözüm bulayım iyi eğlenceler...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:tşk:

pRime.

pRime.

Üye
Oyunların hiçbiri ngage oyunu değil, bildiğin sis formatlı hd oyun. Defalarca verildi bu oyunların hepsi.

by_sivaslı

Üye
Aynen bunlar hd symbian 9.x oyunlar hemde benim site den alınmış ..Ayrıca telefon hackli olmasada oyunlar çalışıyor...

ryum

Üye
    Konu Sahibi
kardes dagınık verilmiş olabilir tek çatı altında toplamakta güzel paylasımdır bu arada telefonunu hacklemeyen kaldıysa her türlü 1 günde hacklerim yardım yardım yardım tek prensibim bu cekemeyenler operatör değiştirsin :))

----------Eklendi @ 23:51:28 ---------- Yazıldı @ 23:47:00 ----------

n-gage dediğin olayıda çözdüm n-gage hd formatında oyunları oynamanıza yarıyo yanı bu oyunların aynısını oynuyorsun ama ne tesadüftürki kimse farkına varamadı bugüne kadar bak mesela millet e71 e oyun olmuyor n-gage olmuyor diyor en basitinden örnegin fifa2009 u n-gageyle açtıgınızda konsol tuslari işlev görmeyebiliyor ama oyunu direkt tlfna kurunca tuş konsollarıyla hiçbir sorun olmuyor genel olarak baktıgımızda herkes kendi telefonunun ekran boyutlarını bilse sorun kesinlikle çözülecektir yani oyun oyanamada hiçbir sorun olmuyacaktir daha iyisi bilen varsa çiksin karsima iyi eglenceler...

pRime.

pRime.

Üye
Olayı falan çözmemişsin dostum .sis formatlı oyunlar yıllardır var.

----------Eklendi @ 15:09:56 ---------- Yazıldı @ 15:09:03 ----------

Tekrar diyorum hepsi daha önce verildi ve ngage oyunu değil.

ryum

Üye
    Konu Sahibi
Olayı falan çözmemişsin dostum .sis formatlı oyunlar yıllardır var.

----------Eklendi @ 15:09:56 ---------- Yazıldı @ 15:09:03 ----------

Tekrar diyorum hepsi daha önce verildi ve ngage oyunu değil.
dostum okuma yazman varsa yazdıklarımı tekrar oku ben ne diyorum sen ne diyorsun

bdumut

Üye
teşekkürler...

by_sivaslı

Üye
kardes dagınık verilmiş olabilir tek çatı altında toplamakta güzel paylasımdır bu arada telefonunu hacklemeyen kaldıysa her türlü 1 günde hacklerim yardım yardım yardım tek prensibim bu cekemeyenler operatör değiştirsin :))----------Eklendi @ 23:51:28 ---------- Yazıldı @ 23:47:00 ----------n-gage dediğin olayıda çözdüm n-gage hd formatında oyunları oynamanıza yarıyo yanı bu oyunların aynısını oynuyorsun ama ne tesadüftürki kimse farkına varamadı bugüne kadar bak mesela millet e71 e oyun olmuyor n-gage olmuyor diyor en basitinden örnegin fifa2009 u n-gageyle açtıgınızda konsol tuslari işlev görmeyebiliyor ama oyunu direkt tlfna kurunca tuş konsollarıyla hiçbir sorun olmuyor genel olarak baktıgımızda herkes kendi telefonunun ekran boyutlarını bilse sorun kesinlikle çözülecektir yani oyun oyanamada hiçbir sorun olmuyacaktir daha iyisi bilen varsa çiksin karsima iyi eglenceler...
Arkadaşım bak bu oyunları n gage değil çünkü n gage farklı bir platform mesela brother in arms oyununun n gage versiyonu 50 mb .sis versiyonu 3 mb en basiti buradan anlaman lazım ayrıca resident evil oyunu n gage oyun eğer ikiside aynı şey olsaydı o oyunun .sis versiyonu olurdu ...ayrıca bu oyunları benim siteden sayfadan direk kopyala yapıştır yapmışsın [ site : www.symbianjava.tr.gg ] ...bence sen daha fazla diretme bu oyunlar hd oyun adı altındaki oyunları n gage farklı bir platform symbian hd farklı bir platform.... Zaten n gage oyunlarında uzantısı .ngage .sis değil ve telefonunda uyumlu n gage uygulaması yoksa kuramazsın telefon tanımaz...

pRime.

pRime.

Üye
dostum okuma yazman varsa yazdıklarımı tekrar oku ben ne diyorum sen ne diyorsun
Okudum merak etme ama 'yemezler', bunlar ngage oyunu değil. ngage oyunlarının boyutu büyük olur ve bunu yapan olsa çoktan yapmıştı şimdiye kadar.

ryum

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bak bu oyunları n gage değil çünkü n gage farklı bir platform mesela brother in arms oyununun n gage versiyonu 50 mb .sis versiyonu 3 mb en basiti buradan anlaman lazım ayrıca resident evil oyunu n gage oyun eğer ikiside aynı şey olsaydı o oyunun .sis versiyonu olurdu ...ayrıca bu oyunları benim siteden sayfadan direk kopyala yapıştır yapmışsın [ site : ] ...bence sen daha fazla diretme bu oyunlar hd oyun adı altındaki oyunları n gage farklı bir platform symbian hd farklı bir platform.... Zaten n gage oyunlarında uzantısı .ngage .sis değil ve telefonunda uyumlu n gage uygulaması yoksa kuramazsın telefon tanımaz...
bak kardesim oyun boyutları illaki farkli olabilir sence sorun bumu yoksa oynun kalitesimi fifa 2009 u örnek verdim kendi sitenin reklamini verme ikide bir paylasım yapıldı zaten artık yeni versiyonlar artık yeni trend n8 ve üstü tlflar gerisi hikaye avrupa bizi solladi biz tozunu yutuyoruz gelmis bu ufak oyunların tartısmasını yapıyoruz çalişip bir tane n8 veya yada ne bilim daha üstü tlf almanin zamani geldi yanlismiyim :))

Maxis_

Maxis_

Üye
bak bnde yeni n79 aldm bıkmıştm 6630 dan ama lanet olsun dedm buna.bu n gage oyunlarımıdr nedir 6630 da takır takır çalışıyordu hem de .sis bn pek anlamam bu işlerdn ama nese gelip buralarda bişeler yapmaya çalışmışn emeğne sağlık.bakıyorum oyunlara şmdi hd flan.bi de bu telefona sertifika mı n lazm oluyomus.sertifka nedr arkadaş o nerenin köyü.eskidn sertifika mı warmıs ne gerek duymuşlarda böyle şeyler çıkarıyorlar anlamadm arkadas.

ryum

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuna yükle gerisini düsünme sorunun olursa sana yardımcı olurum

Üst Alt