Artık telefon alma isteğim tamamen gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcitalip

avcitalip

Üye

türk halkı ayaklandığı an Türkiye diye birşey kalmaz terör sorunu var suriye sorunu var bir de iç karışıklık çıktımı tamam herkes trafikten şikayet ediyor ve yakıt masrafından bende şikayetçiyim aslında ama devlette madem biniyorsun vergisini fazla fazla vereceksin diyor

hayırlısı bakalım şu dış borçlar bir bitsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Türkiye eskiye oranla yine de çok iyi durumda. Ben görmedim ama ekmek, tüp için sıraya girilirmiş. Kemal Sunal'ın filmlerini izleyen bilir :) Çok şükür bu dönemde Türkiye büyüyor. Bunu herkes söylüyor. Büyürken tabii ki zorlukları olacak. Önemli olan zorluklara göğüs germek.

Benim telefon alma isteğim Türkiye'den gitti fakat mecburen alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
Türkiye eskiye oranla yine de çok iyi durumda. Ben görmedim ama ekmek, tüp için sıraya girilirmiş. Kemal Sunal'ın filmlerini izleyen bilir :) Çok şükür bu dönemde Türkiye büyüyor. Bunu herkes söylüyor. Büyürken tabii ki zorlukları olacak. Önemli olan zorluklara göğüs germek.

+1 inşallah ileride düzelir diyelim geçelim,yurt dışından bir akrabanla v.s getirtmeni tavsiye ederim ne düşünürsen artık orası sana kalmış :oke:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Rambo_FT' Alıntı:

en azindan o zamanlar bir istikrar vardi yurtdisindan mal sokulmuyordu belki ama bir duzen vardi.
simdi sira beklemiyoruz ama dahs beteri var uretmiyoruz tuketiyoruz
bunlar nasil hal olacak merak ediyorum.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
TALIPAVCI

O kadar da değil. Çok şükür kuyumuz var ve petrolü kendimiz de çıkarıp işleyebiliyoruz. :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Hex4d0r' Alıntı:
TALIPAVCI

O kadar da değil. Çok şükür kuyumuz var ve petrolü kendimiz de çıkarıp işleyebiliyoruz. :)

isledigimiz petrolun kac ta kacini verimli kullanabiliyoruz peki?

MaxipmaN

Üye
piyasada düzgün ucuz telefonda yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
piyasada düzgün ucuz telefonda yok

Artık herkes teknolojik takılıyor. Eski 5210'lar en teknolojik aletti ama artık dedeler bile kullanmıyor :ehe Benim dedem Nokia 1208 falan kullanıyor :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
siyasi ve politik konulara girmeden sohbet edebileceginiz cok guzel bolumlerimiz var fakat burasi yeri degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...