Artık telefon alma isteğim tamamen gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Birilerinin bazı şeylerin farkına varması güzel sonra ben diğer ülkeleri övünce vatan haini oluyorum :zzz:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
zenginiz iste 3 kurusluk seye 5 kurus fazladan verip egomuzu tatmin ediyoruz zenginlik boyle bisey

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bizim ülkemizde pahalı olmasının sebebi vergisi çok .. vergi olmasa ıphoneler en fazla 1.000 :tl: olacak ama vergi işte ..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

muzocuk.

Üye
yazıklar olsun

Symbianize

Symbianize

Üye
yanliz o fiyat simkilitli kontratli mesela simkilitsiz orda 650 dolar 4s burdada 1300

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bilinen seyler hala neden konu aciyorsunuz.
devleti bu hale getirenler dusunsun :pro:

famemonster16

famemonster16

Üye
Çok iyi hatırlamıyorum ama Steve Jobs iPhone 3G veya 3GS lansmanlarından birinde fiyatlar tüm dünyada aynı olacak gibisinden bir şeyler diyordu..
Artık Türk vatandaşlarının bir şeylerin farkına varmasının ve uyanmasının vakti geldi, geçiyor bile.

abandonware

abandonware

Üye
Tabi Türkiye'mizin vergileri sayesinde kazığı biz yiyoruz:angry:

yahu ne vergisi telefonu satan satıcı bile 450 tl kâr koyuyor ya :zzz:

- - - Eklendi - - -

Bizim ülkemizde pahalı olmasının sebebi vergisi çok .. vergi olmasa ıphoneler en fazla 1.000 :tl: olacak ama vergi işte ..

yuh :zzz: memleketi abd'de bile o kadar değil be!

- - - Eklendi - - -

bilinen seyler hala neden konu aciyorsunuz.
devleti bu hale getirenler dusunsun :pro:

:zzz: bişi demicem.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Jomolocco

Jomolocco

Üye
[/QUOTE]
:zzz: bişi demicem.[/QUOTE]

demeni beklerdim eger bi aradan %133 ötv alinir arabanin fiyatinin yarisi kadar kdv alinirsa ,

telefon icinde bilmem ne kadar kdv alinirsa konusurum.hatta soverimde :oke:

abandonware

abandonware

Üye
:zzz: bişi demicem.[/QUOTE]

demeni beklerdim eger bi aradan %133 ötv alinir arabanin fiyatinin yarisi kadar kdv alinirsa ,

telefon icinde bilmem ne kadar kdv alinirsa konusurum.hatta soverimde :oke:[/QUOTE]

maliye işleri beleşe yapılmıyor... neyse konuyu saptırmayalım..

avcitalip

avcitalip

Üye
imza toplayalım mı beyler ÖTV'ye hayır diye ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir işe yaramaz sonuçta vergiyi toplayanlar kabul etmeyecek ayrıca yünanistan gibi oluruz

avcitalip

avcitalip

Üye
Bir işe yaramaz sonuçta vergiyi toplayanlar kabul etmeyecek ayrıca yünanistan gibi oluruz

:ehe bu Türk halkı bir ayaklanırsa kimse tutamaz,vergininde bir sınırı var yahu Almanya'da,İngiltere'de v.s ülkelerde vergi alınmıyor mu alınıyor ee daha ne aynı fiyattan verseler ne olur ?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Sırf bu vergi yüzünden elimden geldiğince yurtdışından alışveris yapıyorum veya alacağım şeyleri yurtdışından alınıp satılan(Spot) şeyleri alıyorum. Bir yandan bankaların keyfi koydukları bilmem ne masrafları bir tarafta verginin vergisini alan sistem.(ÖTV hesaplanıp eklendikten sonra çıkan fiyatın üzerinden KDV hesaplanıp ekleniyor.)

Sonra deniyor ki cari açık bilmem kaç milyar dolar. Ardından IMF'ye borç. Yurtdışına bir buçuk liradan akaryakıt ihracatı...

avcitalip

avcitalip

Üye
Sırf bu vergi yüzünden elimden geldiğince yurtdışından alışveris yapıyorum veya alacağım şeyleri yurtdışından alınıp satılan(Spot) şeyleri alıyorum. Bir yandan bankaların keyfi koydukları bilmem ne masrafları bir tarafta verginin vergisini alan sistem.(ÖTV hesaplanıp eklendikten sonra çıkan fiyatın üzerinden KDV hesaplanıp ekleniyor.)

Sonra deniyor ki cari açık bilmem kaç milyar dolar. Ardından IMF'ye borç. Yurtdışına bir buçuk liradan akaryakıt ihracatı...

o galiba aracı olduğumuz için yurt dışına ucuza veriliyor sen gidip yurt dışına bu fiyattan yakıt satamazsın zaten mantıklı düşünürsek

bankalara gelirsek onlar zaten resmi tefeciler milleti borçlandırıp kendilerine köle ettiler dükkanlarda niye iş yok biliyormusunuz işte bu yüzden adam gidip 1.500 TL maaş alıyor gidiyor o parayla borcunu ödemeye 1 ayı atlatmaya çalışıyor gidip kendisine doğru düzgün birşeyler alamıyor v.s v.s bunların asıl kaynağı zaten bankalar

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

o galiba aracı olduğumuz için yurt dışına ucuza veriliyor sen gidip yurt dışına bu fiyattan yakıt satamazsın zaten mantıklı düşünürsek

bankalara gelirsek onlar zaten resmi tefeciler milleti borçlandırıp kendilerine köle ettiler dükkanlarda niye iş yok biliyormusunuz işte bu yüzden adam gidip 1.500 TL maaş alıyor gidiyor o parayla borcunu ödemeye 1 ayı atlatmaya çalışıyor gidip kendisine doğru düzgün birşeyler alamıyor v.s v.s bunların asıl kaynağı zaten bankalar

Ya yok rafineriden çıkışı 1.59 TL benzin ve motorinin. Bize maliyeti bu yani. KDV + ÖTV yüküyle 4,50 TL benzin, 4 TL Motorin oldu. Tabi bilmem kaç kuruşda satan firmanın kârı var.

avcitalip

avcitalip

Üye
Ya yok rafineriden çıkışı 1.59 TL benzin ve motorinin. Bize maliyeti bu yani. KDV + ÖTV yüküyle 4,50 TL benzin, 4 TL Motorin oldu. Tabi bilmem kaç kuruşda satan firmanın kârı var.

diyorum ya aracı olarak satıyoruzdur diye,çünkü Türkiye'de şuan petrol çıkmıyor bizde dışarıdan alıyoruz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

:ehe bu Türk halkı bir ayaklanırsa kimse tutamaz,vergininde bir sınırı var yahu Almanya'da,İngiltere'de v.s ülkelerde vergi alınmıyor mu alınıyor ee daha ne aynı fiyattan verseler ne olur ?

türk halkı ayaklandığı an Türkiye diye birşey kalmaz terör sorunu var suriye sorunu var bir de iç karışıklık çıktımı tamam herkes trafikten şikayet ediyor ve yakıt masrafından bende şikayetçiyim aslında ama devlette madem biniyorsun vergisini fazla fazla vereceksin diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...