By_AbDuLLaH
Üye
-
Konu Sahibi
-
Daha önceden paylaşılmış bir konuyu tekrar açtığınız için çöpe alınmış. Bizim de yardım etmekten başka amacımız yok. Konu açmadan önce arama yaparsanız sorun olmaz, iyi forumlar
nfs run var ki zaten hem googlede bile bulamadım diyorsun sana vahiy olarak mı geliyo:
kardeşım run u deil most wanted ı bulamadım 360x640nfs run var ki zaten hem googlede bile bulamadım diyorsun sana vahiy olarak mı geliyo:
Belki EA' dan tanıdıkları vardır.
Belki EA' dan tanıdıkları vardır.
Bişi dememe gerek kalmadıDaha önceden paylaşılmış bir konuyu tekrar açtığınız için çöpe alınmış. Bizim de yardım etmekten başka amacımız yok. Konu açmadan önce arama yaparsanız sorun olmaz, iyi forumlar
Bişi dememe gerek kalmadıDaha önceden paylaşılmış bir konuyu tekrar açtığınız için çöpe alınmış. Bizim de yardım etmekten başka amacımız yok. Konu açmadan önce arama yaparsanız sorun olmaz, iyi forumlar
adam tepkisini dile getirdi yönetici bilgi verdi masallah herkes aynı cevabı veriyor adam tamam uzatmayın diyor herkes yukleniyor adamı sogutmayin
kimsenin yüklenmesinede gerek yok zaten bir konu çöpe taşındığı zaman konu sahibine mesaj gider konunuzu şu kişi çöpe aldı diye Sizde bu kişi ile irtibata geçebilirsiniz ve yanlışlık varsa düzeltilmesini istersiniz ama öyle yapmayıp konu açarsanız hak verenler olduğu gibi yüklenenlerde çıkacaktır doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?