Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

enes3161

Üye

Bunu at rofS2'nin içine.

saol . bide bu rehbere giriş hzını nasıl artırabilirm...

--------------- Ekleme ---------------

şu tuş kilit süresini ayarlamayı yapan modu paylaşabilir misn??

memoxxxxx

Üye
eline sağllık ustad

5800 cı

5800 cı

Üye
ya acaba bunları xplore ile atsak telefona olurmu atıp telefonu kapatıp açsak olurmu yani flash atmak şartmı acaba

sadece geliştirilmiş video,kamera zaten kullanılıyor hatası için bide batarya modu uygulamalarını atacam bu arada

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
oLur sanıRım denemekde fayda waR ^^.

albar

albar

Üye
bunlar n97 içinde kullanılır değilmi?

By_AkA

By_AkA

Üye
emek hakikaten buyuk tesekkurler... Bunu her telefonda yapabilirmiyiz yoksa sadece 5800 icin mi gecerli

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
c6 modLarı için geçerLidiR. Admin konu editLeme özeLLiğimi aLdı bu yüzden konuya yeni modLar ekLeyemiyoRum maLeSEf ^^.

m.milamur

Üye
hocam editlemeyi elinden almasalar daha iyi olacakmış. Şayet başkalrından bile almış olsan(ki öyle bişey olmamış) böyle bir araya getiren olmadığı için sorun olmaması gerekirdi ama yapacak bişey yok geçmiş olsun.
Benim sormak istediğim bu modları c6 fw sine değilde 5800 fw sinde uygulasam çalışır mı? Son olarak C6 da çalışan symbian^3 temasını 5800 a yükleyemiyorum, UnderTaker arkadaşımızın fw sinden temayı çektim fw ye ekledim telefon o temayı çalıştıramadı bu konuda bilgin var mı? Yardımların için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
hocam editlemeyi elinden almasalar daha iyi olacakmış. Şayet başkalrından bile almış olsan(ki öyle bişey olmamış) böyle bir araya getiren olmadığı için sorun olmaması gerekirdi ama yapacak bişey yok geçmiş olsun.
Benim sormak istediğim bu modları c6 fw sine değilde 5800 fw sinde uygulasam çalışır mı? Son olarak C6 da çalışan symbian^3 temasını 5800 a yükleyemiyorum, UnderTaker arkadaşımızın fw sinden temayı çektim fw ye ekledim telefon o temayı çalıştıramadı bu konuda bilgin var mı? Yardımların için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

ÇaLışıR mı biLmiyoRum ama. Temanın UID no sunu da biLmiyoRum.

UID no suna göRe ;

rofs2\Resource\skins den onun kLasöRünü aLıcakSın kendi fw'nde buRaya yapıştıR.
rofs2\private\10207114\import a giRecekSin yine hangi kLasöR iSe onun fw sinden aLıp kendi fw ne yapıştıRackSın. BöyLe yapıpda oLmadıySa demekki caLısmıyoR demektiR.

enes3161

Üye
messenger çalıştırma modunu paylaşabilir misin??

sucer42

sucer42

Üye
BENİM TARZIM :oke:

BALIK TUTMAYI ÖĞRETMEK , BALIK TUTMAKTAN İYİDİR:megafon::megafon:

BU EMEĞE GERÇEKTEN 2 DK SAYGI DURUŞU ( yerine canı gönülden dua etmek) LAZIM:bye2::bye2:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

enes3161

Üye
bu n8 sitili menuleri orjinal 5800 menüsüne nasıl döndüreblirm..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
sağol be utku çok faydalı bilgiler bende yapıyom nan :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
bu n8 sitili menuleri orjinal 5800 menüsüne nasıl döndüreblirm..

N8 paketi waRSa 5800'nda paketi waR ^^. Onu buLarak döndüRebiLirSin ^^. Konuya yeni modLar ekLiyecegim ama admin konu düzeLtme yetkimi eLimden aLdıgı için yeni modLar ekLeyemiyoRum.

sağol be utku çok faydalı bilgiler bende yapıyom nan :D

HerkeS yapSın diye actım ya konuyu zaten hocam ^^.

TheESD

TheESD

Üye
Utk4n* Kardeşim eline sağlık süper bi konu . Ben bitürlü bulamadığım bi mod istiycem 58in v52 orjinalinde olan sensöre duyarlı q klavyeyi bulamadım yardımcı olursan sevinirim allah razı olsun kardeşim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Utk4n* Kardeşim eline sağlık süper bi konu . Ben bitürlü bulamadığım bi mod istiycem 58in v52 orjinalinde olan sensöre duyarlı q klavyeyi bulamadım yardımcı olursan sevinirim allah razı olsun kardeşim

TeLefonu çeviRince qwerty kLavyeye geçmeSini mi diyorSun?

TheESD

TheESD

Üye
evet çevirince qwerty olanı evet o

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Rofs2/sys/bin içine at tamamdıR.

Dosya ektediR.

Ekli dosyalar

happyayaz

Üye
utkan arkadaşım msj demişken bu c6 tarzı fwlerde msj ı t9 ile yazarken saçma sapan öneri kelimeleri çıkıyo.. eski anam babam 3310 dan 5110 dan yana hiç bi telefonda böyle bi sıkıntı yoktu 5800 da dahil bunu düzeltme şansımız var mı peki ??

Üst Alt