Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
PNHT de vaRdı bende ekLedim işe yaRamıyoR ama gps yeRine göRe değişiyoR çünkü.

drcslm

Üye
zannetmiyorum aynı noktada iki farklı 5800 da denedim birinde hızlı gps modu yüklü diğeri orjinal 5800 v52 idi modlu olan olmayana göre 3-4 dakika daha erken buldu

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
iLk buLuş heRzaman daha uzunduR sonraLarı hemen buLuyoR. VardıR bi faRkLıLık ben gpS kuLLanmadıgım için biLemiyoRum.

SilentOne

SilentOne

Üye
utk4n denizlide olsan var yha of neler öğretirdin bna yaw sen :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Bu sene üni yi kazanıyım hayırLıSıyLa ingiLizce öğRetmeni oLucam :D.
Bi kazanıyım ben sana bütün biLdikLerimi öğRetiRim. :D.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
muhteşem anlatım olmuş ellerine sağlık

filozof66

Üye
kardeş tekrar ellerine sağlık çok güzel konu olmuş ama modlardan bazıları c6 için bazıları v52 için ve birbirine yükleyince hata veriyor keşke ayrı ayrı belirtseydin.mesala galeri modunu yükleyince kamera sistem hatası veriyor bazı modlar yine bazı hatalara neden oluyor bitanesi ana ekranı döndürüyor ama bi türlü bulamadım v52de :) hack modu olmuyor galiba bide

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
BunLar c6 modLarı. Ben bazıLarı v52 de oLur dedim :). Bende bunLarLa yaptım fw hiç biR hata yok :).

filozofurkan

Üye
şimdi benim kafam iyice karıştı c6 modu için v52 için noluyor abi biri bana anlatsın şimdi bende 5800 için bu linklerdekilerlemi cfw yapıcam :D

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Bu Adamı Mod Yapın Admin Yapın Siteyi ÜStüne Yapın Bişeyler Yapın :D :D Tam Aradığım Şeydi Bu İşi Kapmış Adam Ya :D Helal Olsun :D 100 Tane Üyelik Açıp Hepsiyle Ayrı Teşekür Edesim Geldi :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Bu Adamı Mod Yapın Admin Yapın Siteyi ÜStüne Yapın Bişeyler Yapın :D :D Tam Aradığım Şeydi Bu İşi Kapmış Adam Ya :D Helal Olsun :D 100 Tane Üyelik Açıp Hepsiyle Ayrı Teşekür Edesim Geldi :D

EyvaLLah teşekküR edeRim kaRdeSim :).

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Konun Devamı Fln Diodun Konunun Sonnuda Gelicekmi Devamı ?? :D

Onurleo

Onurleo

Üye
Bende birşey sormak istiyorum. Bazı romlarda bulunan ayarlardan bağlantıya girince menüye atma problemi nasıl düzeltilir. Bunu içinde bir yama varmı?

ByWorth

ByWorth

Üye
O modu uyguLaRSan aRama ekRanı da yan döneR. AramaLarda çok zorLuk cıkaRtıyoR kuLLanmadıgım için siLmiştim ben onu. buLabiLriz beLki.

Buldum dostum ve aramalarda ekran yan dönmüyor.. güzel bişey bu =)

eki_bala

Üye
kardes // uygulama mesgul // resmini koymayi unutdun qaliba onuda koyarmisin lutfen?...:oke:

filozof66

Üye
arkadaşlar bu fw cleanerla programları silince menüde yine bozuk simgesi kalıyor o neden gitmiyor.bu blackstardaki ev ekranını nerden bulabilirim bilen varmı

ferwasd

ferwasd

Üye
Abi bu modlarin hangisi c6 ev ekranı acaba bu fw işlerinde bilmediğim tek mod o

r@sim

r@sim

Üye
bunları başka bir sitede kont adlı arkadaşımız aylar öncesinde paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam guduwap olması lazım e tabi sonuçta emek var güzel paylaşım başta kont arkadaşıma ve buraya taşıyan arkadaşa teşekürler

MURAT1425

MURAT1425

Üye
arkadaşlar bu fw cleanerla programları silince menüde yine bozuk simgesi kalıyor o neden gitmiyor.bu blackstardaki ev ekranını nerden bulabilirim bilen varmı
aynı sorun bendede oluyor bi yardımcı olurmusunz

girdap235

Üye
iyi güzel anlatmışsında ben bu fwleri nerden bulcaz onu anlayamadım açaıkca anltasan sana zahmet....

Üst Alt