black_21 Üye kardes ben denedim emek için tşkkür fakat hattım turkcell olduğu için daha girişte 2 ktr gidio yoksa program gayet iyi
kardes ben denedim emek için tşkkür fakat hattım turkcell olduğu için daha girişte 2 ktr gidio yoksa program gayet iyi
pesimist_style Üye Konu Sahibi black_21' Alıntı: kardes ben denedim emek için tşkkür fakat hattım turkcell olduğu için daha girişte 2 ktr gidio yoksa program gayet iyi Genişletmek için tıkla ... gider D: telsimde süper ama D: 100 kb dolmasan kont bile almıyo
black_21' Alıntı: kardes ben denedim emek için tşkkür fakat hattım turkcell olduğu için daha girişte 2 ktr gidio yoksa program gayet iyi Genişletmek için tıkla ... gider D: telsimde süper ama D: 100 kb dolmasan kont bile almıyo
madencii Üye kardeş beni telden giriyorum hemen geri çıkıyo bağlantı kopuyo diyo hiç giremiyorum hemen çıkıyo 2 de kontur gidiyo
kardeş beni telden giriyorum hemen geri çıkıyo bağlantı kopuyo diyo hiç giremiyorum hemen çıkıyo 2 de kontur gidiyo
pesimist_style Üye Konu Sahibi emre61611' Alıntı: n73 de çalışmıo bu ya ndn Genişletmek için tıkla ... üstteki telefonşarda çalısmaya bilir ama n73 açmassa saçma olur
emre61611' Alıntı: n73 de çalışmıo bu ya ndn Genişletmek için tıkla ... üstteki telefonşarda çalısmaya bilir ama n73 açmassa saçma olur
bulentba Üye milleti kandırmayalım tarafımdan n70te denenmiştir daha bağlanmadan 15 kontör yedi milleti aldatmayın dikkatli olalım arkadaşlar
milleti kandırmayalım tarafımdan n70te denenmiştir daha bağlanmadan 15 kontör yedi milleti aldatmayın dikkatli olalım arkadaşlar
pesimist_style Üye Konu Sahibi son kez açıklama yapıyorum... bikere s60 telefonlarda olur.. olmaz demeyin n70 serilerinni hepsinde olur hatta tüm üst modellerde.. bikere 15 kontör gitti dedn demekki türkselle 15 kere denedin.... tüksell her girişe başta 1 kontör alıyo sonra yazdıın içinde kontör gidiyo.. Size tavsiyem wodefonede deneyin süper 100 kb dolmadan kontör almıyo... bide her girişte 1 kontör alma sorunuda yok tüksell gibi.. yukarda programda kb diye gösteriyo nekadar gittiğini ordan bakabilirsiniz... ii geceler.. --------------- Ekleme --------------- bulentba' Alıntı: milleti kandırmayalım tarafımdan n70te denenmiştir daha bağlanmadan 15 kontör yedi milleti aldatmayın dikkatli olalım arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... kardeş nereye çalısmıyo yeni sürümünü dene çalısıyo
son kez açıklama yapıyorum... bikere s60 telefonlarda olur.. olmaz demeyin n70 serilerinni hepsinde olur hatta tüm üst modellerde.. bikere 15 kontör gitti dedn demekki türkselle 15 kere denedin.... tüksell her girişe başta 1 kontör alıyo sonra yazdıın içinde kontör gidiyo.. Size tavsiyem wodefonede deneyin süper 100 kb dolmadan kontör almıyo... bide her girişte 1 kontör alma sorunuda yok tüksell gibi.. yukarda programda kb diye gösteriyo nekadar gittiğini ordan bakabilirsiniz... ii geceler.. --------------- Ekleme --------------- bulentba' Alıntı: milleti kandırmayalım tarafımdan n70te denenmiştir daha bağlanmadan 15 kontör yedi milleti aldatmayın dikkatli olalım arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... kardeş nereye çalısmıyo yeni sürümünü dene çalısıyo