Artık ÇALIŞIYOR !! Kanka Msn (En Ucuz Msn Programı)

Bir not;
Bazı arkadaşlar, programı kullanırken saatlerce bağlı kaldıkları halde kontörlerinin gitmediğini belirtirken, bazı arkadaşlar ise bir anlık oturum açıp kapatmada bile, hatlarından kontör düştüğünü söylüyorlar...
Durumu kısaca açıklayayım;
Mesele sadece operatörlerle ilgili.. Örneğin Turkcell'de GPRS bağlantısını (60KB=1 kontor) kurmaya çalıştığınızda; diyelimki bağlantı kurdunuz fakat hemen çıkmanız gerekti ve çıktınız.. Veya bir problem yüzünden bağlantıyı kurduktan hemen sonra hattan düştünüz; Bu durumda sadece 1 byte veri kullanmış olsanız dahi, hattınızdan 1 kontorünüz düşüyor!

Fakat Vodafone'da(100KB=1 kontör) durum çok farklı; Kullandığınız veri miktarı, 100KB'ı doldurmadan, hattınızdan kesinlikle kontor düşmüyor.. Mesela oturum açtınız ve 30 KB'lık bir kullanımdan sonra oturumu kapatınız. Bu durumda hattınızdan henüz kontör düşmez.. Sonraki bir oturumda ve/veya oturumlarda, veri transfer toplamınız 70 KB'a ulaşmadan hattınızdan yine kontör düşmez. Yani, 30+70=100KB Yani kullandığınız kadar ödersiniz.

Sonuç olarak; cepten herhangi bir MSN programı kullanırken, Vodafone(ve Avea) kullanmak en mantıklısı.. Turkcell'de kullanmak için ise en doğrusu, kotalı GPRS Paket Aboneliklerinden birini kullanmak.

İyi sohbetler..

Konu Sahibi
evet bencede ama türkselde her aç kapada 1 kontör gider onu söliyeyim.... en iyisi telsim daha 1 kont bile gitmedi saatlerce açık kalıyo

tayfunsezgin

Kapalı Hesap
çaşışmasınada beta sürümü nezaman sona ererki tam sürümünü bulursan likki verir sin bana galaba bu son sürüm

çaşışmasınada beta sürümü nezaman sona ererki tam sürümünü bulursan likki verir sin bana galaba bu son sürüm

Program henüz beta aşamasında. Henüz stabil sürümü yok. Yeni ve kararlı sürüm için çalışmalar devam ediyor..

--------------- Ekleme ---------------

Vodafone kullandığın için 100 KB'lık periyotlarla kontör düşüyor.

Konu Sahibi

yani wodofone kullanın derim çok avantajlı

lgkg300

Üye
dikkat dikkat arkadaşlar paket abone olanlar kanka msn yi kullanmasın kanka msn gariban işi yani kontörü olmayanlarının yoldaşı dedimya kanka msn garibanın ezilmişin yoldaşı... :DDDDD:
kanka msn yi yapan abilerimizin eline koluna ve bilimum uzuvlarına sağlık....

Konu Sahibi
xDDDDDxD

atmaca67

Üye
bağlantı yok dioo herşey tamam türkcelin msnsinden giriyo bundan girmiyooo 6280 de uyguluyorum neden acaba ayarlarda tamam ?? yardım edebilirmisiniz

YuRTcU

Üye
beyler bunu sadece yuklücekmiyiz bi ayar fln yokmu yapacak telefon 5610 express musıc

Konu Sahibi
beyler bunu sadece yuklücekmiyiz bi ayar fln yokmu yapacak telefon 5610 express musıc
O telefona bu program sanırım uymaz

--------------- Ekleme ---------------

: internet ayarların yannıs tekrar ayarla

emosoft

Üye
bir önceki sürümünde bende türkcell olduğu için çalışmadığını sanmıştım ama birde buna bakalım

bywade

Üye
yha ben bu jar dosyasını nasıl calıstırcam hangısını atıcam tele tel :6600

artık 4 kntr alınılıyor...

_ArDiS_

Üye
kardeşler bnm tel 6630 1 kere girdim pro süper ama sonra hiç giremedimm hep
("SymbianOS Error") Hatası alıyorum lütfen yardım...!!!!!!

neresı gusel yaaa calısmadı kı ....!!!

fom59

Üye
pogram manyak bişey...paylaşım için sağol. isteyenler dan bilgide alabilirler.Benim telefon samsung i450 hattım vodafone.yaklaşık bir saat kadar duruyorum ve 100kb olmuyor.Tabi ne kadar çok kişiyle konuşursanız o kadar kb gider.Sevgiler saygılar...

evet süper n73 ve 6600 giriyorum bende ok tşk