arkdaşlar spb shell 3d isteyen gelsin internet sorunsuz çalışıyor denendi... :D

Plesk234

Üye
Konu 2 Kere açıldı zaten türkçesi paylaşıldı.

MaxipmaN

Üye
şarj nasıl peki boyutu büyük kasmadan bıktığım için modlardan falan uzak duruyorum efekt var sadece

şarj nasıl peki boyutu büyük kasmadan bıktığım için modlardan falan uzak duruyorum efekt var sadece

benim Telefonda uygulamadığım mod kalmadı ve kasma filan hiç yok, heralde yanlış birşeyler yapıyorsun mod uygularken

Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye

benim Telefonda uygulamadığım mod kalmadı ve kasma filan hiç yok, heralde yanlış birşeyler yapıyorsun mod uygularken
çok vardı müzik dinlerken internete girince kanser ediyordu hafıza kartını bilgisayardan biçimlendirdim düzeldi ama yavaşlamasın diye yanaşmıyorum modlamaya

Tepkiler: yaren_dede
çok vardı müzik dinlerken internete girince kanser ediyordu hafıza kartını bilgisayardan biçimlendirdim düzeldi ama yavaşlamasın diye yanaşmıyorum modlamaya

zaten joslogh mod yapsan yeterli gerisi teferruat

Tepkiler: MaxipmaN

asigsasi

Üye
hafıza kartı boyutu yüksekse kasma yapabilir

benim hafıza kartı class 2 ve hiçbir yavaşlama yok zaten bu class veri gönderirken ve alırken ki hızı değilmi zaten

zaten gönderirken okuma, alırkende yazma yapıyor. Biz bir dosyaya ulaşmak bakmak içinde karttan okuma yapıyoruz. Bu durumda classın etkisi oluyor. Yanlışsam düzeltin lütfen

asigsasi

Üye

zaten gönderirken okuma, alırkende yazma yapıyor. Biz bir dosyaya ulaşmak bakmak içinde karttan okuma yapıyoruz. Bu durumda classın etkisi oluyor. Yanlışsam düzeltin lütfen

kullanacağımız hafıza kartı boyutu yüksek ise class 10 olması lazım

MaxipmaN

Üye
8 gb c4 var pcde biçimlendirince kasma kalmadı telefonda