Olabilir telefon sorunlu diyorum kamerası da hoparlörü de iğrenç pişman olacaksın

Hiç zannetmiyorum. 2 yılı doldurdu.Nexus 4 android l almalı bence![]()
bu dedıklerin sarj hariç moto g den kat kat iyi ?google 24 ay guncelleme sozu verdı ekimde android L yayınlancak nexus 4 te 22 aylık olcak boylece alma ıhtımalı %85ayrıca google ın acıklamasında androıd L nexus 4 , nexus 5 ,nexus 7 ve 10 a gelcekMoto g ye göre daha kötü
Şarjı az gidiyor
Kamerasi kötü
Ama ses kalitesini bilmiyorum
:eek:Nexus 4 hadi diyelim aldı android l sonra alabilecek mi güncelleme ama moto g alicak![]()
Moto g nin tasarımı beğenmemiş olabilirNexus 4 hadi diyelim aldı android l sonra alabilecek mi güncelleme ama moto g alicak![]()

sonra zaten degıstırmıs olurum telefonuNexus 4 hadi diyelim aldı android l sonra alabilecek mi güncelleme ama moto g alicak![]()
bugun t50 yı gordum telefon cok hoş tasarım felan iyi ama pek içim ısınmadı yani sıfır telefon almak istiyorum belliki t50 alabılırım bıraz kamerdan dırek cııknca takılıyodu dıgerlerı full ıyııdı moto g nın cıdden tasarımını ve ekranın kucuklugu hıc begenmedım telefon samsung galaxy s3 mını ıle aynı boyutta hıc sevmedım