Telefon Tavsiyesi arkdaşlar son kez soruyorum turkcell t50mı motorola moto g mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
Tabikide Moto g

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
650 tl ye 5 aylık nexus 4 alcagım kutu fatura kutu içerği eksiksiz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
T50 al ben moto g nin tasarımı sevmedim. Donanımlardan ne haber t50 daha iyiyse onu al değilse direkt moto g. :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Nexus4 ün sorunu çok onu alacağına Moto G al pişman olacaksın

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
şuan nexus 4 düşünüyorum t50 yide moto g yide 5 katlayabılen bı telefon 4çekirdekli 1.5 ghz adreno 320 2gb ram
Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 pro var

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Olabilir telefon sorunlu diyorum kamerası da hoparlörü de iğrenç pişman olacaksın

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
bana oyun perfomansı ve ekran kalitesi + güncelleme desteği birde telefon googlenın gıbı note 2 yle kapısan bı cıhaz

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
acaba nexus 4 u neresını begenmıyorsun ?????

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Moto g ye göre daha kötü
Şarjı az gidiyor
Kamerasi kötü
Ama ses kalitesini bilmiyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Moto g güncelleme olarak daha iyi nexusun4 destek bitti sanırım

lazye

lazye

Üye
Nexus 4 android l almalı bence :)

lazye

lazye

Üye
Doldurduğunu biliyorum ama alabilir bence hemen kesip atmamak lazim almasa bile ROM desteği yeter ona :)

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Moto g ye göre daha kötü
Şarjı az gidiyor
Kamerasi kötü
Ama ses kalitesini bilmiyorum
bu dedıklerin sarj hariç moto g den kat kat iyi ?google 24 ay guncelleme sozu verdı ekimde android L yayınlancak nexus 4 te 22 aylık olcak boylece alma ıhtımalı %85ayrıca google ın acıklamasında androıd L nexus 4 , nexus 5 ,nexus 7 ve 10 a gelcek

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Tamam kardeş al Nexus 4'ü

lazye

lazye

Üye
Nexus 4 hadi diyelim aldı android l sonra alabilecek mi güncelleme ama moto g alicak :)

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 hadi diyelim aldı android l sonra alabilecek mi güncelleme ama moto g alicak :)
sonra zaten degıstırmıs olurum telefonu :) :Dbugun t50 yı gordum telefon cok hoş tasarım felan iyi ama pek içim ısınmadı yani sıfır telefon almak istiyorum belliki t50 alabılırım bıraz kamerdan dırek cııknca takılıyodu dıgerlerı full ıyııdı moto g nın cıdden tasarımını ve ekranın kucuklugu hıc begenmedım telefon samsung galaxy s3 mını ıle aynı boyutta hıc sevmedım

Üst Alt