br1903
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anlamıyorum sizi neye bakarak t50 diyosunuzte elli
güncellemeye önem vermem ben. gelsede yapmaya üsenirim. t50 ekran falan büyük donanim moto g ile ayni sayilir kamerada iyi. gecen senede forumda her yere gmd yaziyodunuz oda yalan oldu. moto g nin de sonu ayniAnlamıyorum sizi neye bakarak t50 diyosunuz
He he bilenler sarmış burayı kaç senedir aynı destek yok diyoruz telefon kronik sorunlar veya yazılımsal sorunlar olursa nasıl çözülecek?güncellemeye önem vermem ben. gelsede yapmaya üsenirim. t50 ekran falan büyük donanim moto g ile ayni sayilir kamerada iyi. gecen senede forumda her yere gmd yaziyodunuz oda yalan oldu. moto g nin de sonu ayni
Rom atar. zamanında gmd s3le ayni hatta daha iyi diyorlardi burda bak simdi saha asphalt 8 i acamiyor dogru düzgün. simdi moto g s4 e yakin diyenler var 1 yıl sonra görüşürüz yine. Ben buraya yazdımHe he bilenler sarmış burayı kaç senedir aynı destek yok diyoruz telefon kronik sorunlar veya yazılımsal sorunlar olursa nasıl çözülecek?
Moto da çin malı t50 de.t50 de hiç sorun olmayacakmı sanıyon sen tabiki zamanla bozulup gerilecek.Rom atar. zamanında gmd s3le ayni hatta daha iyi diyorlardi burda bak simdi saha asphalt 8 i acamiyor dogru düzgün. simdi moto g s4 e yakin diyenler var 1 yıl sonra görüşürüz yine. Ben buraya yazdım
arkadaş burda fikrimizi sormuş bende kendi fikrimi söyledim. bozulmaz kırılmaz dedim miMoto da çin malı t50 de.t50 de hiç sorun olmayacakmı sanıyon sen tabiki zamanla bozulup gerilecek.
fikrinimi sadece söylüyorsun üsteki mesajlara bak istersen.konuyu doldurmayalım tamam senin dediğin olsunarkadaş burda fikrimizi sormuş bende kendi fikrimi söyledim. bozulmaz kırılmaz dedim mi
fikrinimi sadece söylüyorsun üsteki mesajlara bak istersen.konuyu doldurmayalım tamam senin dediğin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?