Arkanızdan ne konuşuyorlar?testi çöz öğren:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Arkanızdan ne konuşuyorlar?testi çöz öğren:D

--------------- Ekleme ---------------

Pinti

Sizin biraz cimri olduğunuzu düşünüyor etrafınızdaki insanlar. Sadece para ya da nesnel varlıklarınızı paylaşmak konusunda değil, insanların sorunlarını, çabalarını paylaşmak konusunda da biraz gönülsüz gibi bir haliniz varmış. Her şeyin, herkesin, bütün o ortaklaşa aktivitelerin dışında durmanızı da buna bağlıyorlar. Nereden bilsinler sizin içinde yaşadığınız koşulları, endişelerinizi... Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz, ama arada bir piyasada görünmek için koşullarınızı birazcık zorlamak da fena fikir olmayabilir...
,

bana bu çıktı ya:ehe:ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Pinti

Sizin biraz cimri olduğunuzu düşünüyor etrafınızdaki insanlar. Sadece para ya da nesnel varlıklarınızı paylaşmak konusunda değil, insanların sorunlarını, çabalarını paylaşmak konusunda da biraz gönülsüz gibi bir haliniz varmış. Her şeyin, herkesin, bütün o ortaklaşa aktivitelerin dışında durmanızı da buna bağlıyorlar. Nereden bilsinler sizin içinde yaşadığınız koşulları, endişelerinizi... Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz, ama arada bir piyasada görünmek için koşullarınızı birazcık zorlamak da fena fikir olmayabilir...

Hadi ordan :p

dinccine

Üye
Dengesiz

Bugünden yarına değişebilen kararlarınız ve sahip olduğunuz şeylerden kolayca vazgeçme cesaretiniz insanların sizin dengesiz olduğunuzu düşünmesine neden olmuş. Bunun asıl sebebi verdiğiniz acele kararlar. Biraz üzerinde düşününce başka türlü olması gerektiğini fark ediyorsunuz. İyice ölçüp biçmek yerine deneme yanılma yöntemiyle öğreniyorsunuz. Zamanla bu deneyimler önemli bir birikime dönüşecek ve kimse bunun farkına varamayacak. Siz bildiğinizi yapın, bırakın istedikleri gibi düşünsünler. Hem değişmek de, kararlardan vazgeçmek de insanlık hali değil mi?

Doğrudur :DD:

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
:ehe:ehe

'Davut

'Davut

Üye
dengesiz dedi sinir oldum ya... Bir yandanda çok duygulandım... :( (burda'da bir dengesilik var galiba:ehe)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Pinti

Hadi ordan :p

+++

bana da aynısı çıktı :ehe:ehe

djoz-

djoz-

Üye
tel görüşmelerim uzun olduğu halde pinti çktım..

giysi seçiminden kaybettim sanırım.. :(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Pinti çıktı da alakasız cevaplar verdim nasıl oldu hayret :hmmm

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
Dengesiz

Bugünden yarına değişebilen kararlarınız ve sahip olduğunuz şeylerden kolayca vazgeçme cesaretiniz insanların sizin dengesiz olduğunuzu düşünmesine neden olmuş. Bunun asıl sebebi verdiğiniz acele kararlar. Biraz üzerinde düşününce başka türlü olması gerektiğini fark ediyorsunuz. İyice ölçüp biçmek yerine deneme yanılma yöntemiyle öğreniyorsunuz. Zamanla bu deneyimler önemli bir birikime dönüşecek ve kimse bunun farkına varamayacak. Siz bildiğinizi yapın, bırakın istedikleri gibi düşünsünler. Hem değişmek de, kararlardan vazgeçmek de insanlık hali değil mi?

dengesizmiyim la ben:ah

haltie

haltie

Üye
Pinti
Sizin biraz cimri olduğunuzu düşünüyor etrafınızdaki insanlar. Sadece para ya da nesnel varlıklarınızı paylaşmak konusunda değil, insanların sorunlarını, çabalarını paylaşmak konusunda da biraz gönülsüz gibi bir haliniz varmış. Her şeyin, herkesin, bütün o ortaklaşa aktivitelerin dışında durmanızı da buna bağlıyorlar. Nereden bilsinler sizin içinde yaşadığınız koşulları, endişelerinizi... Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz, ama arada bir piyasada görünmek için koşullarınızı birazcık zorlamak da fena fikir olmayabilir...:off: alakası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...